Night out.. or maybe.. in?

Blev bjuden på Tacos idag av Pierres mor eftersom de ändå vet att han jobbar så pass sent som han gör. Och eftersom det inte riktigt blev någon BBQ med Cyster så varför inte tacos liksom : )

Fick skjuts bort av hela ligan som just varit och hämtat Linus från tåget. Och efter det blev det middag, mums! Jag fick Angelica att käka för mycket så hon gick runt och klagade om hennes över-mätthet :P Vi traskade dessutom upp till Söderledskyrkan och fiskade i "fiskdammen" som fanns där och jag vann en ficklampa. Mycket händigt!

Sedan dess blev det hemåt och spela lite Wii, dricka lite halvpåhittade drinkar i sällskapligt syfte och prat med P's lillsis. Blev dessutom en snabbis upp mot Folkets park när vi fick samtal om att det var pådrag där och Pierre dessutom just hade fart iväg dit med sin racer-cykel. På det var ju hans mobil av, så det blev en super spurt bort för att se att han levde, och det gjorde han! Tur va? hiih...

Nu ska jag se på tv & sova, sen imorn blir det antagligen lite karuseller och grejs med Angelica och resten av kompanit. Mycket trevligt!

TJING


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Babbel:

Trackback