Liiiiiiilaaa.

Idag kom avtalet, så det blev påskrivet och tillbaka skickat. Pierres omtalade löne-spec hade han tydligen redan fått fast via mail, och här har han gått o väntat på posten liksom.. Heeh.

Igår var vi och köpte en 5L vitfärg så vi äntligen kan måla färdigt hallen, jag började även med det förut. Så nu är det målat ungefär där man handmålar, alltså inte kommer åt med rollern.

Paus blev det för att hämta mitt paket på posten som innehöll min lila klänning, som var jätte fin. Även de lila leggins'en som var med och dom passade döbra ihop liksom. Vet fortfarande inte vilken klänning jag ska ha på mig. Meeeen, om jag känner mig så blir det den svarta, för tyvärr så var den lila klänningen trasig(?) :/ typ på insidan i sömmen.. Funderade på att skriva och säga till hon som sålde den, meeen det känns inte värt just nu. Det går ju laga liksom.

Just nu är jag hungrig men har inte kommit mig för att laga mat ännu, det är så oinspirerande liksom.. I alla fall vissa dagar. Aja, ska väl ändå äta snart känner jag.


3Gs

Jag har inte skrivit så värst mycket, men jag har haft lite för mig de senaste dagarna. Idag har jag och Pierre gått upp tidigt för att åka och handla nu när han fick ett par timmar över. Det blev massa mat, och dessutom städgrejer till lägenheten. Vi sa dessutom upp lägenheten officiellt idag. Så utflytt härifrån är den 1a September, men vi flyttar ju en månad tidigare. Skojigt att vi dessutom måste byta lås på vår lägenhetsdörr tack vare J och givetvis bekosta det själva. Tur var det väl dock att det BARA blev den dörren, eftersom de sa att man måste byta på alla dörrar i huset egentligen.. Spännande att betala de om de vore så liksom.. NOT!!

Härrom dagen så fick Pierre sin nya Samsung GT-S5230 som han älskar jätte mycket. Förståligt, den är rosa liksom! Och en "pek-mobil" som vissa kallar dom. Ett billigare alternativ för en iPhone som han egentligen ville ha då, men han är så klantig. Har ju liksom tappat min ett antal ggr ;O

Sen har vi mig då. Min mobil blev ju tyvärr vattenskadad för några veckor sen då det sipprade in BonAqua i högtalarenheten på den. Det suger, och den blev tydligen (trots åtgärder) mer skadad än jag trodde. Jag hör väldigt dåligt när jag pratar med folk, det sprakar döömycket. Mobilen flimmrar och startar om hemskärmen till och från. Den blir helt svart när man ska ringa eller sms'a.. Jätte tråkigt, eftersom jag Ä L S K A R min iPhone.. Men som det verkar så har jag beställt en ny fast en 3Gs, 16 GB i svart. Detaljer är inte nödvändiga : )

 


Suck.

Skriver inte så mycket här numer, har bara ingen direkt inspiration eller lust till de.
Idag ska jag nog inte göra ett dugg, utan kommer bara ligga här och se på dåliga tvprogram i brist på annat. Vad finns där mer liksom?

Marknadstorget var idag med, men det blir inget med det heller för jag hade totalt glömt, och det är inte så spännande att traska där nere själv. Så.. här är jag, med humöret på... inte på topp iaf


Day out in the rain.

Såå idag då så har man varit väldigt aktiv i regnet.
Det blev lite otippat att svänga ner på stan med Joppahäääna och slödrog omkring bland affärerna i hopp om att hitta något spännande! Hon hittade en myspys tröja i grått med en enda strass-sten på, weird? Lite :P haha.

Jag själv hittade en svart klänning i spets bland annat, toffsar, en ögonskuggepalett med 36 färger, en påse med godisar som var min favorit när jag var liten (A) ett paraflas som tog eeeevigheter att hitta inne på Clas Ohlson. What's up med att ställa dom vid kassan liksom? Aja, det blev ett mörklila/plommon färgat ett! :D Johanna köpte ett svart. Klassiskt och funkar jämt! :P

Satt och degade på Donken där ett tag med med en McFlurry och två hamburgare. Som dessutom blivit det enda jag käkat idag. Inte bra!

Nu kommer Pierre hem snart och då kanske vi ska kolla lite film och sen äta en pizza :) Sen ska han få sin present! ^^ hiiih


Good mood.

Den här dagen började fan dåligt, men när dagen utspelade sig så blev den fan M Y C K E T bättre. Jag lovar, tårar av ren glädje, no lie!

Jag har idag lagt in ALLA våra räkningar för att betalas den 26e. Och vet ni vad? Vi behöver inte låna, vi behöver inte snåla, vi får pengar över till och med. Alla räkningar inlagda för betalning och inte ett dåligt samvete, inget hål i magen eller tankar om "fan hur ska vi ha råd den här månaden" "Kommer vi klara hyran?" Jag kan inte beskriva känslan av att inte behöva oroa sig och må dåligt över sin ekonomi.

Snart ska vi flytta dessutom och det känns så jävla underbart. Mitt i city, en underbar lägenhet, underbar pojkvän och förhoppningsvis början till ett mer underbart liv. Håll dessutom tummarna för att jag kommer in på den utbildning jag vill. För i så fall får jag inte bara en examen, men en som jag kan fortsätta bygga på även utomlands. Detta passar mig ypperligt bra eftersom jag och Pierre vill bo i Australien ett tag. Och vet ni?! Nu kan vi ÄNTLIGEN börja spara till det dessutom!

Alltså.. det finns inga ord!

På torsdag ska jag dock på bio med Big'Cis och se Sex & The City 2

Jag hoppas också ni observerar den fina widget'en som pryder min blogg längst ner till vänster som representerar nedräkningen till Eclipse!! <3 Det är bara så mycket som 36 dagar kvar!! :D



Hahaha.


Tröttis.

Har just varit och handlat lite grann med Pierre. Mycket trevlans, är det inte alltid liksom? Heeh. Ny kattsand då den vi köpte senast inte riktigt fungerade för våra små missar tyckte dom. Sen blev det en kartong med portionsmat "i sås" åt dom med, för den var billig, så vi tänkte why not! Lite andra prylar som dock är hemliga för vissas ögon *tss*

På CG blev det en påse med bäbismat åt Koda och hennes unge/ungar(?) så dom blir storisar :D hon tyckte det var himla gott i alla fall. Sen blev det ju självklart lite mer grejer :) Men det är säkert rätt ovärt att sitta o dra de här för alla :P heeeheee.

Snart blir det TV, antingen "Win a date with Tad Hamilton" eller "A cinderella story" får se vilken Pierre vill se dock. Tjing på er!


Hello wooorld.

Har inte skrivit överdrivet mycket på sistone men det har berott på att jag inte mått så jävla super. Men som det visade sig igår så var det i alla fall INTE matförgiftning. För helt otippat kom Pierre hem igår och mådde crap för att strax därpå kräkas, känns igen? Yep! Så han var sjuk hela dagen igår, men mår lite bättre idag.

Jag däremot mår mest bara illa när jag äter något, men å' andra sidan gör jag det när jag  inte äter också. Funnii? Noo.. Just för tillfället är det lite bättre dock och jag är rätt så hungrig.

Annars då? Mjo, sitter och vill komma in på, och komma igång med någon slags skola. Eller ja, en äkta skola i alla fall, vilket komvux inte är enligt mig. Man lär sig mer genom att bara googla på saker och ting.

Nu ska jag.... öh, ja!


So happy I could die.

Inlåst i min designar värld, nu med Photoshop CS5 till godo




Eh-eh,Eh-eh
Ye-ah,Ye-ah

Eh-eh,Eh-eh
Aha-aha

Eh-eh,Eh-eh
Ye-ah,Ye-ah

Eh-eh,Eh-eh
Aha-aha

I love that lavender blonde
The way she moves
The way she walks
I touch myself can't get enough
And in the silence of the night
Through all the tears
And all the lies
I touch myself and it's alright

Just give in
Don't give up baby
Open up your heart and your mind to me

Just know when
That glass is empty
That the world is gonna bend, yeah

Happy in the club with a bottle of red wine
Stars in our eyes 'cuz we're having a good time

Eh-eh
Eh-eh
So happy I could die
Be your best friend
Yeah I'll love you forever
Up in the clouds
We'll be higher than ever

Eh-eh,Eh-eh
So happy I could die
And it's alright

Eh-eh,Eh-eh
Ye-ah,Ye-ah

Eh-eh,Eh-eh
Aha-aha

Eh-eh,Eh-eh
Ye-ah,Ye-ah

Eh-eh,Eh-eh
Aha-aha

I am as vain as I allow
I do my hair
I gloss my eyes
I touch myself all through the night
And when something fall out of place
I take my time
I put it back
I touch myself
Till I'm on track

Just give in
Don't give up baby
Open up your heart and your mind to me

Just know when
That glass is empty
That the world is gonna bend

Happy in the club with a bottle of red wine
Stars in our eyes 'cuz we're having a good time

So happy I could die
Be your best friend
Yeah I'll love you forever
Up in the clouds
We'll be higher than ever

So happy I could die
And it's alright
Happy in the club with a bottle of red wine
Stars in our eyes 'cuz we're having a good time

So happy I could die
Be your best friend
Yeah I'll love you forever
Up in the clouds
We'll be higher than ever

So happy I could die
And it's alright


Matförgiftning.

Spännande, har legat och nästan konstant sovit i 2 dagar. Igår var det dock att kräkas om vartannat. Varför? Tydligen har jag av någon anledning åkt på matförgiftning från min mat igår. Otippat! Heller inte speciellt kul att inte kunna behålla någon slags mat eller vätska..

Så, nu mår jag bättre iaf och ska snart äta lite mat eftersom jag faktiskt inte käkat mer än 2 mackor utan nånting på sen igår vid 14:00 nån gång. Nu ska jag se på tv!


I promise to depart.

Confusion. Anxiety. Fear. Solitude. Creativity. Heart. Loyalty.

Jag bryr mig inte idag.


It's closed.

Jag vet inte riktigt. Dagen började bra men fortsatte sämre och nu är jag bara så hemskt trött. VIll inget annat än att gå o lägga mig känner jag.

Fick nyss nyheter om Twilight-kvällen som kommer vara hos SF Nkpg bland annat. Även fast jag är jävligt sugen på att gå så är jag tveksam, jag kommer trots allt ihåg hur det var förra året när vi var på en sån kväll. Man har blivit aningen trött mot slutet och slutar koncentrera sig på filmen.. Segt! Och den här kvällen skulle istället för 2 filmer innebära så mycket som 3 st. Och det känns fan liiiiite långdraget. Funtar på att skippa de ändå, coolt som det skulle vara, heeh.. Ser filmen på själva premiärdagen istället tror jag.

Ont i huvet btw, åska i luften? Yeees..




I'm alla strung out, my heart is fried


Svarta Damen(?)

På begäran, en bild.
Men, vem är du Svarta Damen?


Beslutsångest.

Alltså ni vet när man har ett favorit plagg, eller en favorit sak, eller ja vad som helst? Så får man eller köper man något nytt som man direkt blir helt kär i. Men istället får man dåligt samvete för att man liksom "dumpar" den andra saken för den nya saken. Just nu för min del så äääääälskar jag min underbart fina spetskappa, men då får jag istället dåligt samvete för att jag inte använder min skinnjacka som jag köpte förra sommaren. Visserligen är det lite varmt för en skinnjacka såhär inpå sommaren vissa gånger. Den funkar om det skulle liksom regna eller så!

Idag då? Hmm, ja ni. Har inget planerat direkt, men det är sällan jag har de dessutom.

Fick svar angående högskoleprovet idag dock och det var väl tyvärr inga bra nyheter. Dom hade kontrollräknat igen och jag hade bara 47 rätt, så jag måste ha antecknat ett rätt svar på mina egna papper och ett annat på själva provet. Deprimerande men sant!

Fick dessutom jätte ont i magen när jag hörde och såg Surisen komma hem. Blir enormt nervös varje gång han gör det för att han ska ringa på eller något. Han verkar ju ha det som sport. *Suck* jag vill flytta!


And it was a happy birthday to me.

Jag vaknade himla tidigt igår, typ 7:30 eller något Men jag valde att kolla på Legend of the seeker itället för att somna om. Fixade typ tårta och grejer till mina 'gäster' som skulle komma senare. Mamma, Angelica & Candra tittade förbi, och ja Pierre såklart men han bor ju här liksom, heeh..

Fick ett kort och pengar av Angelica, mycket snällt! :)
Fick ett par skor av Pierre ;)
Och sist men inte minst så fick jag äääääntligen min underbara spetskappa av Candra & mamma.
Jag använde också alla dom grejerna igår när vi traskade över till P's föräldrar, för dom bjöd på pizza på kvällen, mycket snällt även de!

Idag känner jag mig jätte trött och seg och vill mest bara ligga kvar i sängen, och som de ser ut så sällskapar Sodapop. Söt han är.

Försöka fixa lite kartonger så fort som möjligt med så vi kan packa ner saker och sen börja storstäda lägenheten. Ja alltså vi ska ju inte flytta ännu, men det är skönt att ha allting nerpackat så vi bara kan lasta allting dagen vi flyttar och sen efter det har vi en månad på oss att städa allting och fixa de som fixas skall. Aja, nog för nu.


Det blir ingen rubrik.

Okej, idag är det lördag och endast en dag, eller ja i stort sett bara ett visst antal timmar tills man fyller år. Deprimerande? Ehh ja! Har inte gjort direkt jätte mycket idag för den delen heller. Eller, jag fick för mig att göra chokladdoppade jordgubbar tills imorron som ni ligger i kylen och ser jätte goda ut. De 2 som jag käkade var rätt goda med om jag ska vara ärlig. Föredrar sånt framför massa typ kakor och skit, har aldrig varit direkt min grej.

Vill inte fylla år, vill inte fylla år.. Framförallt inte på en jävla söndag, kan de bli värre liksom?


Happyface

Jag tycker inte att tiden går tillräckligt snabbt fan.
Vi ska flytta om några månader men det är fan inte snabbt nog. Tanken på att jag fortfarande har sommaren framför mig i den här lägenheten gör mig deprimerad. Surisen utanför drickandes öl varje torsdag. Och det är inte det som stör mig egentligen, utan det faktum att han/dom ställer borden PRECIS utanför vårt sovrums- eller köksfönster. Med andra ord kan man inte ha fönstrena öppna när det blir så sjuhelvetes varmt här inne. Vilket det ALLTID blir på sommaren, och svinkallt på vintern istället. Frågetecken på vad som är fel med lägenheten egentligen?

Sen kan man ju alltid se det jävligt positivt att det inte BORDE finnas myror i nya lägenheten, hallå 3e våningen liksom? Klättrar dom verkligen så högt? :P Äsch..

Det mesta som just nu cirkulerar är inflyttningen och det faktum att det faktiskt då ÄR 3e våningen. Men heey, det går att ordna och trapporna var inte SÅ jobbiga.. typ! Väl inflyttade så blir det lite nya prylar eftersom det mesta man har nu faktiskt bara är billigt ihopplock, men så är de juh! Ajaaa...

Film, TV, powernap? Hmm..


<3

Så idag har jag tagit initiativet att städa i köket och dessutom ta hand om disken. Men stackars Sodapop blev lite sällskapssjuk så nu ligger han bredvid mig när jag sitter i sängen. Han är så söt ^^

Efter att jag har diskat och det tänkte jag ta en runda på Orbitrek'en ett tag. Var ett par dagar sen nu, så jag känner mig lite lat faktiskt. Dags att ta igen lite.. Jag tror det är det hemskt dåliga vädret som gör att jag städar lite, för det är så himla mrörkt och trist ute.

Så, planerad mat idag? Hmm, funderar på typ köttfärsbiffar med gräddsås. Mums. Så, vi får se om jag uppdaterar något senare, har blivit lite glest nu de senaste dagarna. Blir så med mycket att göra..(?)


Booored.

Så, sitter och snickrar ihop lite planer inför flytten som förhoppningsvis sker snart. Just för tillfället sitter jag dock och ser på Förhäxad och har precis käkat. Chillar i sängen och önskar att jag hade lite kartonger att packa ner i.

Mat idag:
Stekt lax med hemmagjord Hollandaise

  • 150 gram smält smör
  • 3 äggulor
  • 2 matskedar vatten
  • 2-3 teskedar citronsaft
  • salt
  • ev. cayennepeppar

Smält smöret och ställ det åt sidan. Vispa äggulorna med vattnet i en rostfri bunke eller en liten kastrull och ställ i vattenbad över en kastrull med sjudande vatten.  Vispa äggblandningen hela tiden tills den tjocknar. Tag av bunken från vattenbadet och häll i det smälta smöret - lite i taget samtidigt som du vispar hela tiden. Undvik att hälla i bottensatsen i det smälta smöret. Rör i citronsaft och smaka av med salt. Om lite mer stuns önskas på såsen kan man röra i en nypa cayennepeppar.



Flytta!

Ooooooh yes indeed! Vi ska flytta!! :D
Pierre fick samtal nu på kvällen från hyresvärden och sa att vi fick lägenheten.

Kontrakt kommer att skickas hem så fort som möjligt för att skrivas under och sedan skickas tillbaka. Den här gången ska även jag stå med på de tydligen. Spännande! Är väl dock inte jätte lycklig över att A måste stå som borgenär på mig också då samtidigt som Pierre. Inte för att det finns skäl till misstankar från min sida, men det är ju inte JÄTTE skojigt liksom.. Men om vi får lägenheten? Sure thing!

Vi ska flytta, vi ska flytta, vi ska flytta! *sjunga*


Trädgårdsg. 3


Självklart e de ju inte direkt skalenligt eller så.. Mest en översikt på lägenheten! ^^


Just like kaleidoscope colors..

Mhmm.. Fortfarande består denna dag av rastlöshet trots mycket att göra. Det riktigt kryper i kroppen och jag vill bara skrika på världen, skrika att jag hatar er även fast det inte stämmer. Eller gör de? Men jag vet inte, tänker knappast gå in på detaljer. Ovärt.

Talk is cheap..


Pust och flåååås

Var och kollade lägenheten idag. Och den var helt amazing och jag vill verkligen verkligen ha den!
Trägolv i hela lägenheten, litet och lagom kök, lagom vardagsrum, stort sovrum med en garderob som man kan gå igenom. Badrummet är det enda jag inte är SUPERnöjd över eftersom det inte finns ett badkar, men annars så! Vi skulle dock bo helt själva längst upp på vindsvåningen utan några andra grannar, och det vore döskönt! ^^

Så, idag när jag kom hem har jag gått igenom vissa saker, packat ner ett par kartonger. Plockat ner tavlor, min hylla, min rosa tyg-hylliga grej, flyttat in alla kartonger i vardagsrummet istället för köket. Dock under allt detta så har jag fan glömt att äta. Jag käkade ett äpple för ett par timmar sen, men that's it liksom. Nu ska jag fixa mat tänkte jag!

Hålla tummarna för att vi får ett mail eller samtal imorron innan klockan 12, för får vi inte det, har vi inte fått lägenheten!

Fuck it.

Det finns sällan någon bra rubrik att använda sig av, så det slutar med att man skriver något passande eller bara något man hört i en låt som där också är passande. Men denna är mer bara humör-baserat.

Ska ju som sagt kolla på lägenhet imorron, håll tummarna för att den är bra så vi kan flytta till Augusti! Det skulle inte sitta helt fel om jag ska vara fullkomligt ärlig. Hatar våra grannar, hatar det här området med. Vill fan inte bo här mer, USCH!!

Och för alla som faktiskt bryr sig om att gå in hit att läsa. Jag ser att det är folk som gör det, vet dock inte vilka. Oväsenligt atm though.. Fortsättning på min tanke. Dom som kommer ihåg eller vet om är förbjudna att säga grattis eller likande i helgen >_< vill inte vara medveten om min födelsedag, så tack på förhand för de! Helst skulle man gå o lägga sig och sen vakna på måndag, färdig-fylld och allt, men sådan tur har man juh inte. Om man inte gör så det blir så förstås.. Hmmm, en tanke där!

Jippi för att sova snart, är jätte trött.
Bläh på denna dag och dom som följer dock...


I can't be tamed.

Helgen är över och inget överspeciellt värt att berätta om har hänt direkt. Så tråkig är jag liksom.. Imorron blir det att kolla lägenheten på trädgårdsgatan dock, hoppas den är bra! Blir att städa lägenheten under veckan med antar jag. Inte för att jag faktiskt tänker fira min födelsedag för det känns totalt onödigt. Yeah, 20, so what?! Helt ovärt att fira...

Sitter dock och är enormt avis på Slemstjärt som ska på studentkryssning idag(?) som jag också ville på då förra året men inte visste om förrän det var försent ;O Så tooooo bad for me liksom! But fun for her ^^

Jaja, nog med detta. Inte på humör helt enkelt.



"I'm not a trick you play, I'm wired a different way
I'm not a mistake, I'm not a fake, It's set in my DNA
Don't change me
"


So many things were swimming around and around in my mind.

Fredag redan, helt insane! Vart fan tar veckorna vägen egentligen? Det var ju måndag nyss?? O_o Aaanyway. Fyller år om 9 dagar och jag kunde nog inte vilja det mindre tror jag...

nae vars, inspirationen som fanns till att skriva här försvann just.
Vill inte .. *suck*


All just a dream in the end.

Mitt i natten men ändå sover man inte ännu. Varför inte? Fråga mig inte...
Tankspridd och snäppet arg över arroganta och självupptagna människor som inte bryr sig om någon annan än sig själv verkligen.. .

Jag vet inte.. Kanske, men ändå inte? Äsch, huvudet är fullt av saker men inget logiskt. Babbelbabbel flumm!


"So alone and wondering why I feel this way"


Check.

Allmänt irriterad - Check
Ont i huvet - Check
Helt oinspirerad - Check
Befriad från känslor - Check
Övergiven - Check


No words, there's just no words.


Wandering thoughts

Sov fram till halv tolv idag, bara för att.. Kände inte för att gå upp då heller egentligen men ja.. Började dock "morgonen" med mini-träning följt av en omelett frukost med chokladte, mums på de!


Jag vet inte vad jag ska hitta på idag dock. Känner mig enormt oinspirerad till något. Tänker bara sitta och glo på tv tror jag.. Hmm ska väl försöka mig på att göra mat nu dock.

A juste, visning av lägenheten på Trädgårdsg. 3 på måndag 12.15 då.. Håll tummarna för att den är bra!


When I look at you

Man kan säga att den här dagen har gått väldigt snabbt, som vanligt!
Jag har åstadkommit lika lite som dagarna innan men inte med riktigt lika dåligt samvete dock. Har till och med tränat idag, så det är ju rätt bra. Känns lite att man lyckats bygga upp konditionen igen med de än sålänge små träningspassen. Det är inte lika jobbigt nu som det var i början så det är ju alltid något. Jag tänker dock inte yttra något om viktminskning eller liknande för det är inte väsentligt just nu faktiskt. . .

Förutom detta då så har det varit ett par jobbiga dagar, fråga mig inte varför för jag har inget svar. Det är väl så det är ibland antar jag.. Tror dock det har ganska mycket med min födelsedag att göra. Känner verkligen hur hela livet har passerat och man har inte åstadkommit ett jävla dugg. Jag går inte ens i skolan just nu, jobbar inte, flyter helt enkelt bara runt. Vad fan gör det för gott ? Mmm. . . Jag vet inte. Förhoppningsvis kommer jag ju in på den utbildning jag vill nu till hösten. Men resultatet på högskoleprovet oroar mig, så vem vet.

Tillfällets favorit:



.. Yeah, when my world is falling apart
when there's no light to break up the dark
that's when I, I, I look at you
..


Flytta, igen?

Fick information om 3 nya lägenheter idag. Varav 1 var ligger på trädgårdsgatan och är rätt perfekt i teorin, enda problemet är att inflytt är den 1 Augusti :/ och eftersom vi inte sa upp lägenheten till första Maj så måste vi egentligen ha en lägenhet till 1 September. Menmen.. det brukar lösa sig på ett eller annat vis, förhoppningsvis liksom!

Idag kom det paket till Pierre, hiiih, som han hämtade ut! ^^

Nu ska jag glo på lite One Tree Hill


Ingen rubrik.

Är så fruktansvärt trött idag fan. Vill gå o lägga mig redan nu känner jag... Har börjat sova dåligt igen. Dock så är det första dagen på ett tag som jag vaknat utan huvudvärk, det var ju ett plus i alla fall.

Så idag då?
Hmm.. Jag bestämde mig för att uppgradera min iPhone till 3.1.3 istället för 3.1.2 och det gick ju vägen. Blev dock lite nervös när den inte startade där ett tag, men det finns inget jag inte kan lösa med den mobilen! ;P

Just nu sitter jag och lyssnar på Within Temptation och småkollar på Simpsons i väntan på något bättre på TV'n men de lär väl inte dyka upp.. Gör sällan de numer.. Sooo, satt och räknade på Maj's ekonomi och den blev ju jävligt spännande. Får hela 290;- kronor över och det är fan innan jag kunnat köpa några väsentliga grejer så som ja, shampo och liknande. Jävla äckliga förbannade CSN!!!

Förutom detta så känns det som att något är fel med mitt resultat på högskoleprovet. Och det KAN möjligtvis vara som så att jag helt enkelt bara inte tycker om det resultatet jag fick.. Men mina anteckningar sedan den dagen överensstämmer inte med deras sååå... Ska skriva till dom och se om det är något fel eller om jag bara antecknat fel under dagen. Good day...

"..Desperate and broken
The sound of a fight.."


Why the face?!?

Okej, efter att faktiskt inte ha hört den nya sångaren tidigare och jag valde att lyssna på en låt idag. Så måste jag säga att den nya sångaren i Nightwish är ett fett jävla skämt i jämförelse med Tarja.. I mean come on! Svensk är hon ju tydligen me O_o otippat.. BLÄH på henne i alla fall.


Baaah.. ont i huvet!

Har för tusan haft fullt upp hela jävla helgen, helt oplanerat var det dock ändå!

I  fredags var jag som sagt hemma hos P's föräldrar och käkade tacos och drog efter det upp till Söderledskyrkan.

Igår var jag med Angelica vid Borgen och karusellade på eftermiddagen. Men efter en misslyckad karusell och mycket illamående gick jag hem och tog en powernap och inväntade min bättre hälft och  även wingman. Vi drog helt enkelt tillbaka till Borgen vid typ elva igårkväll och besökte några kramisdjursstånd och tittade på när Sonny karusellade på egen hand, full som han var! Efter det blev det hem och soooova..



(Sonny åkandes i Batman, han sitter där längst fram)

Idag däremot blev det en väldigt oplanerad och också oväntad tripp till Söderköping eftersom det var marknad. Det var inte överdrivet mycket folk och rätt kallt faktiskt. Men vi gick runt där ett tag i alla fall. Jag inhandlade 4 påsar med nytt te i spännande smaker, 14 par strumpor, en plånbok till Pierre, vaniljmunkar och sedan brända mandlar. Dom mumsiga grillspetten var obligatoriska med, men dom bjöd P's mamma på, tackar!




Väl hemma har jag powernapat och fixat iordning med en potatisgratäng och en fläskfilé som står i ugnen och ska käkas innan vi sticker till bion och ser Iron Man 2. Tackar Cyster för de..!

Hej'svejs

 

 


Night out.. or maybe.. in?

Blev bjuden på Tacos idag av Pierres mor eftersom de ändå vet att han jobbar så pass sent som han gör. Och eftersom det inte riktigt blev någon BBQ med Cyster så varför inte tacos liksom : )

Fick skjuts bort av hela ligan som just varit och hämtat Linus från tåget. Och efter det blev det middag, mums! Jag fick Angelica att käka för mycket så hon gick runt och klagade om hennes över-mätthet :P Vi traskade dessutom upp till Söderledskyrkan och fiskade i "fiskdammen" som fanns där och jag vann en ficklampa. Mycket händigt!

Sedan dess blev det hemåt och spela lite Wii, dricka lite halvpåhittade drinkar i sällskapligt syfte och prat med P's lillsis. Blev dessutom en snabbis upp mot Folkets park när vi fick samtal om att det var pådrag där och Pierre dessutom just hade fart iväg dit med sin racer-cykel. På det var ju hans mobil av, så det blev en super spurt bort för att se att han levde, och det gjorde han! Tur va? hiih...

Nu ska jag se på tv & sova, sen imorn blir det antagligen lite karuseller och grejs med Angelica och resten av kompanit. Mycket trevligt!

TJING


RSS 2.0