Happyface

Jag tycker inte att tiden går tillräckligt snabbt fan.
Vi ska flytta om några månader men det är fan inte snabbt nog. Tanken på att jag fortfarande har sommaren framför mig i den här lägenheten gör mig deprimerad. Surisen utanför drickandes öl varje torsdag. Och det är inte det som stör mig egentligen, utan det faktum att han/dom ställer borden PRECIS utanför vårt sovrums- eller köksfönster. Med andra ord kan man inte ha fönstrena öppna när det blir så sjuhelvetes varmt här inne. Vilket det ALLTID blir på sommaren, och svinkallt på vintern istället. Frågetecken på vad som är fel med lägenheten egentligen?

Sen kan man ju alltid se det jävligt positivt att det inte BORDE finnas myror i nya lägenheten, hallå 3e våningen liksom? Klättrar dom verkligen så högt? :P Äsch..

Det mesta som just nu cirkulerar är inflyttningen och det faktum att det faktiskt då ÄR 3e våningen. Men heey, det går att ordna och trapporna var inte SÅ jobbiga.. typ! Väl inflyttade så blir det lite nya prylar eftersom det mesta man har nu faktiskt bara är billigt ihopplock, men så är de juh! Ajaaa...

Film, TV, powernap? Hmm..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Babbel:

Trackback