Van Helsing.

Har just kollat på Victoria's Secret Fashion Show för andra gången, och ska nu glo på Van Helsing som går på 6an. Mycket givande film, yes! Just 6an visar den dock väldigt ofta måste jag säga, och alltid runt nyår dessutom. De visar Sagan om Ringen filmerna rätt ofta också.. Hmm, why is that?

ANYHOW.
Känner av huvudvärk igen, inte så kul. Men det blir en huvudvärkstablett före läggdags så brukar det gå över. Mmm.

Har funderat på att köpa nya sminkborstar btw, några förslag?


EDIT: Måste hänvisa till JoHäänis blogg med lite roliga konversationer som vi hade under VS Fashion Show ;P
Klicka här!


Music washes away from the soul the dust of everyday life.





Favorit i repris fast officiell video


Men, jaa..

Sen kväll och tidig morgon. Kände verkligen inte för att gå upp i morse, men upp blev det och en skvätt till stan såhär på förmiddagen.

Först till PAUS för köp av en sallad att ta med hem till lunch idag, mums! Till Game och kika på några billiga XBOX 360 spel till Pierres spel :) Det blev 3 stycken spel: Wanted; weapons of fate, Crackdown och darkSector. Med rea blev dessa på en summa av 295;-

Hittade även ett fint halsband på rea inne på guldfynd. Väl där inne så var det fan synd om hon i kassan verkligen. Här är varför:

Det kommer in en äldre dam som vill lämna tillbaka sin klocka. Hon ger kvitton och klockan och hon i kassan frågar "Har du använt den nånting?"
- vad menar du?
- har du använt klockan någonting?
- Nej, det har jag inte.
- Batteriskyddet(?) är borta, det är därför jag frågar.
- Ja, jag ville se så klockan fungerade, men det gjorde den ju inte.
- Klockan fungerar ju inte när batteriskyddet är på, den aktiveras automatiskt när man tar bort det.
- JAA, men jag TOG ju BORT det för att se om den FUNGERADE men det gjorde den ju INTE ALLS.
- Okej, men den är köpt på bankkort alltså?
- Ja
- Okej, men då sätts pengarna in på det kontot.
- Nääe, kan du inte bara ge mig pengarna!
- Nej, men det är inte vi som har bestämt, det är banken som har bestämt att det går till så. Men du kan få ett tillgodokvitto, alltså byta till en annan vara, eller så sätts pengarna in på kontot som det köptes ifrån.
- Nej verkligen inte, jag vill INTE ha ngt annat! Kan ni inte ge mig pengarna bara, hon bor ju långt härifrån, jag har ju inte kortet.
- Ni har inte kortet alltså?
- NÄE! det var FAKTISKT en PRESENT! Jag kan ju panta den för pengarna isf ...

Sen efter hon skällt lite till, så gick hon. Klockan kostade förövrigt 198 kr.

När vi ska betala mitt halsband så kommer dock en annan gumma och bara går in bakom disken. Hon i kassan:
- Ni får inte vara på den här sidan, skulle ni kunna gå till andra sidan
- Nej. Det stod ingen prislapp på den här så kan ni säga vad den kostar!
- När det är er tur, men kan ni gå till andra sidan.
- Kan du inte bara säga vad den kostar!!
- Nej, jag har inte priserna i huvet och behöver använda mig av kassan.

Tanten går iväg och muttrar; - Ja, det vore ju dumt att bara sätta ut priserna på varorna!

Tänkt på att det kan ha ramlat bort tanten? Mmm, precis!
Sen i alla fall när hon äntligen får fixa vårat så frågar Pierre (som vanligt):
- Är det kul att jobba här? *big smile*
- Ja, i alla fall när man får såna kunder som er (sneglar på tanten som gick in bakom disken)

HAHA; klockrent!

Men nu, är det film, lite lunch, och hemsidebygge.



(dumma bild som visas liggandes även fast jag snurrat den)


On the edge of death.

Så känns det i alla fall.
Typ ont i huvet, kall om fötterna, förkyld och jävlig. Känner mig helt död verkligen! Jaa ni..
Var ju som sagt på stan med JoHääääna förut, men hittade ingenting idag heller. Så det blev DonkarT och lite sådär. Men det är kul det med ;)

Invigde min nya jacka idag med. Den var jätte puffig och skön :D trodde inte att den skulle vara så supermega varm om man jämför med min rosa som är DÖvarm, men den var tusan varm den med. Tur det! :D Den är för er som inte vet, i samma stuk som den rosa, fast svart dårå, och utan luva. Men den är pälsig inuti också och knäpps med knappar! ^^

jag tänkte förut dessutom, att för sakens skull visa bilder på mina nya iPhoneskal:


(Denna är dock lite lila på bilden, men den är egentligen extremt rosa)


Fortfarande sjuk.

Som rubriken lyder är jag fortfarande sjuk. Men ska ut en skvätt för det ändå. Få ny luft i dom redan sjuka lungorna. Det klingar bra de! Det får bli en sväng på stan med Joppis :D Jajjemen! Har inte setts på massa länge nu. Sen när man kommer tebax så ska jag läsa teori och sedan jobba på min hemsida.

Det ska ju trots allt vara färdigt den 12e Januari. Mmm. Men i alla faaaaall.

Vi hörs sen hörrniii ;)


Host, snörvel, fräs.

Jaa ni, sjuk igen.
Har varit enormt förkyld sedan torsdagkväll och under helgen har det blivit "värre" så att säga. Massa ont i hasen, kan knappt prata, jätte förkyld och hostar som en galning. Inte så jäkla roligt...

Men för en sumering av helgen dårå:
Under julafton kom mamma och roger förbi, så då utdelades julklappar. Utav dom fick jag 2 iphone4 skal, 1 iphone 3gs skal, en mjukisfisk och en sak som jag inte kan säga för Candra får lika daaan! ;P

Senare fick jag, ett Super Nintendo av Pierre tillsammans med ett spel + extra kontroll. En hårblås, Mary Kay nagellack, en iCurl, Narnia & prins Caspian och The Sims 3 kvällsnöjen! :D Utav mig fick han ett Xbox 360, extra kontroll, Prototype (spel), Scene it? (spel) och en Rocky seriebok. Tillsammans av hans föräldrar blev det ett biokort som vi använde redan i helgen.

Vi var nämligen i lördags på 2 bios. Narnia och skeppet gryningen och efter det Tron: Legacy.
Filmerna var båda två bra. Dessvärre så var inte omständigheterna de bästa. Narnia visades jätte mörkt på duken att man knappt såg filmen genom glasögonen :/ sen under Tron istället så hamnade vi precis bredvid ett gäng ungdomar som tyckte det var roligt att sitta och asgarva, prata i telefon, ta kort och springa ut och in i salongen under hela filmen. Men dock så syntes det mycket bättre under den. Mmm..

Som sagt så är jag dock sjuk idag, så ska spela lite mer tvspel, sen ska jag fortsätta med mina skoluppgifter som har legat lite på halt nu den senaste helgen och så...


God Jul!

Med ära för Julafton som det är idag kommer jag troligtvis inte vistas så mycket inne på varken Facebook eller MSN. Detta innebär ju också; ingen blogguppdatering! :) Men man räknar ju inte med att så många kommer vara inne att läsa just idag heller! ;)

God jul på er!




Dan' före dopparedan' sägs de

Jaha ni! I morgon är det julafton och idag har man haft fullt upp enda sen kl 6:30 när det vaknades. Iväg till City Gross med en gång och det var redan en massa folk då, så det måste ju vara tortyr att befinna sig i affären just NU i alla fall.

Under dagen har det hunnits med:
- Slänga in tvätt i tvättstugan
- Handla på City Gross
- Handla på Willys
- Handla på Willys i hageby
- Arken Zoo
- Apoteket
- Handla på ÖB
- Släpa upp 20 000 påsar för trapporna
- Packa upp alla 20 000 påsar
- Diska (Pierre)
- Förpacka kött i frysen
- Grovstädat lägenheten
- Sett LITE på TV
- Betalat räkning på julklapp
- Laddat på mobiler

Och än är vi inte klara..
Nu snart ska jag dock iväg och äta lite med min mor och Roger.
Har inte hunnit äta något utom en macka idag.

Hörs sen!


Sadface.

Jag har vad man kan kalla en extremt dålig dag.
Den verkar inte bli mycket bättre heller.. Men jag försöker fokusera mig på att göra min hemsida så gott jag kan. Hoppas bara att den blir bra.

Sa jag föresten att jag blev färdig med min labb2 igårkväll? Så är det i alla fall :) Lämnade in den inatt också *stolt* Så det är faktiskt så, att jag kan chilla lite över jul i alla fall när jag fått in i alla fall en uppgift som jag legat efter med. Så, java är helt jäkla nytt för mig och vissa gånger tänker jag mer komplicerat än det faktiskt är. Lite så känns det som det var den här gången. För nu så verkar det skitlätt.

Men, min hemsida till typografin verkar ju dock gå framåt. Håller på med en meny just nu. Har tänkt mig en horisontell den här gången istället för vertikal som det blev sist. Man kan ju inte alltid göra likadant liksom. Jag faller lätt i sådana mönster. Framför allt när det kommer till färgval. LILA! Love it!

Imorron blir det att handla som sagt, så jag uppdaterar väl efter det, när Pierre gått till jobbet.
Här försöks det spenderas så mkt tid som möjligt när det faktiskt går.

MEN; jag bjuder på min spellista: iPhone


Det lär juh mig...

Man kan säga att min kväll igår var jätte bra, fick en relativt god morgon faktiskt, men strax därpå. Not so much. Det finns bara inga ord den här gången :( orkar helt enkelt inte prata om de me dej mer. Totalt slut..Trött på det nu.

Sista gången säger jag bara. Sista gången som jag ställer upp på NÅGON i mitt liv. Vill ni något? Fråga inte ens, det kommer ALLTID vara nej!

Jag brukar ställa upp så mkt jag kan eller har möjlighet till. Men nu? Pfft säger jag bara.
Låt mig vara....


BIG smile.

Det KAN faktiskt vara så att jag fått bukt på min uppgift nu. Den skriver ut all information som den ska och så vidare. AWESOME! Det är bara ett litet fel på formateringen, men jag hoppas att få hjälp med det inom en snar framtid, idag med andra ord! Bara att hålla tummarna..

Så, det är tusan bara 3 dagar kvar till julafton nu. Hur många av er (icke) läsare känner er måttligt stressade att få massa fixat tills dess? *Räcker upp handen*

Ska ju i alla fall handla mat osv på torsdagmorgon, ENOOOORMT tidigt! Men det är sånt som krävs om man faktiskt inte vill stå där i affären med en julskinka och kasta efter folk för att man själv ska få något vettigt. Med andra ord; det kommer vara så SJUKT mycket folk vid ett senare tillfälle på dagen. Så, här blir det upp kl 6 för att käka frulle och göra sig färdig för avfärd. Tänk om jag skojade, men ICKE!

Vad har ni på ert julbord i år? :)


Låt mig gissa..?


Kan det vara Johanna? ;P


Helt knäppa!

Okej, för det första så håller katterna på att göra mig helt knäpp när dom ränner runt omkring i hela lägenheten, fastnar i saker och drar omkull det, välter när dom tar fart osv osv. IRRITERANDE! Men förutom det så har det nu på morgonen blivit två avsnitt av julkalendern med Pierre. Avsnittet från igår och sen dagens. MENmen;

Idag ska jag arbeta lite med diverse uppgifter. Jajjemen! Behöver bygga lite mer på hemsidan och sen så gick det ju inte riktigt så bra med labb2 i helgen som jag hoppats på, nae! Men det tar sig nog.. Kan ju hoppas i alla fall. Hemsidor brukar jag vara rätt okej på ändå känner jag.. Men det där med att göra sina egna illustrationer? GAH! Aja...

On with the day, eller vad säger ni?



Slöig dag som tusan.

Just nu ligger jag som en jäkla potatissäck i soffan som jag ungefär gjort hela dagen. Varför? En JÄVLA huvudvärk sen igårkväll som hållt i sig. Inte så spännande!




Snart kommer väl Pierre hem dock, blir julkalendern då tror jag.
Storstädat i helgen har vi också gjort. Tvättade större delen av dagen igår med. Ska väl hänga in de sen tänkte jag. Aa men vi hörs imorron istället.


Ont i huvet!

Ni vet såna där dagar då man känner sig så fett oattraktiv och tråkig, och arbet'ig osv osv? Mmm, så känner jag mig idag när jag ännu en dag+kväll sitter framför datorn  i två tjocka tröjor och jobbar. Ytterligare en fredag liksom..?

Zarah, get a life!!


I'm telling you about the shit we do.

ALLRIGHT then!
Igår kom jag faktiskt ett rätt så stort steg på vägen med min labb (hoppas jag) det känns som det i alla fall.
Förhoppningsvis blir jag färdig med den idag! Det skulle vara rätt skönt...

Sen kanske man kan börja lite smått på den andra uppgiften. Jag vet att jag SKULLE KUNNA göra den på en vecka eller så. Men hur kul är det att stressa ihop ngt sånt? inget kul alls skulle jag vilja säga!

Men förutom det så var det mystiska "paketet" adresserat till mig och pierre ett jäkla REK-brev om hyreshöjning i April. Spännande. NOT! Paketet till mig var ett mjukisdjur från WWF, som var jätte gullig!

Nu funderar jag dock på att äta något.. Hungrig!


Jag är på gränsen på för TRÅKIG känner jag.

Det enda jag skriver om hela tiden är verkligen skolan just nu. Men jag gör inte mycket annat tyvärr :/ min vardag är fylld med ständigt samma sak. TRÅKIGT!

Igår fick jag dock hem en lapp om ett paket som var adresserat till både mig och Pierre, och vi har ingen aning om vad det är? Idag fick jag en ny lapp om paket till bara mig dock :) Kan det vara min locktång? HOPPAS!

Igår fick Pierre sin check till ICA på 250;- med. Rätt passande just nu. Börjar jämt sina i matförrådet när det närmar sig slutet av månaden (med månad menar jag den 25e till 25e). Så är det väl när man inte är gjord av pengar antar jag.. När räkningarna bara ramlar in en efter en. Men än sålänge har vi råd med allt i alla fall! TILL OCH MED JULKLAPPAR!

Vill göra om min blogg med, men har inte haft tid. Så den är lite ihopdragen bara.. Ska se till att ordna det där. Kommer ihåg i somras när jag inte gjorde annat! Se på mig nu.. USCH!



penguinsuit!

God förmiddag på er!
Skrev inte överdrivet mycket igår, var rätt upptagen igår. Satt med mina javauppgifter igen. Känner mig så enooooormt medelmåttig och korkad och alla synonymer som hör till. Spännande!

Fick lite hjälp, så har ju kommit en bit på vägen, men när man vet om att det är två till så blir man inte så jäkla road. Aja, sånt är livet. Får väl överväga att avsluta kursen....


Hemsideskiss - CHECK

Nu är jag äntligen färdig med min skiss, och den kan lämnas in!



Hemsideskiss - In progress.

Håller för nuvarande på med min skiss som ska in imorron. NAJS.
Det ser inte så lovande ut just nu, men det kommer nog. Måste ju bara tänka på att man ska kunna genomföra allt detta inom kod sen också. Jag menar, det är ju skitlätt att hålla på att göra snyggt inom PS, vem kan inte det liksom? Men lite svårare blir det ju sen när man ska koda. Men jag har börjat lite med koderna så jag ser ungefär vad jag kan!

Jaja, nu fick jag skriva lite till Försäkringskassan om lite papper. skojskoj!




Quiet as mouse.

Har inte skrivit ngt på ett par dagar. Har haft väldigt fullt upp under helgen.
I lördags så var vi iväg och handlade, åkte skridskor på kvällen med Pierre, Sonny & Yde. Ramlade såklart minst en gång men förutom det så ramlade jag på marken när jag halkade på mina skor.

Igår så var Pierres mamma och Simoné här på adventsfika eftersom det trots allt var 3e advent igår. Efter det bev det lite skridskor på tyska torget. Halvdålig is, men det gick att åka ändå! ^^ Rätt mysigt sådär bredvid en megagran. Man kände sig lite obetydlig.

Idag, eller ja, den här veckan och alla dagar fram till jul blir mycket att göra. Så, jag hoppas att jag får tid till att skriva mer.


Working girl, or am I?

Har de senaste kanske 2-3 timmarna suttit och läst i min javabok samt nu sitter jag och skriver av några exempel ur boken för att se hur de fungerar IRL så att säga. Men nu verkar en fil inte vilja sparas, I N T E coolt!

Men förutom det så har jag inte gjort några större framsteg inom skolan. Loser-table for one please!
Men har i alla fall börjat på min skiss, är väl halvnöjd hittills men sen ska man ju kunna återskapa detta inom XHTML och CSS. Är jag så skillad? Det får en att fundera. Måste ju börja med själva sidan också liksom.

Men idag ligger jag officiellt 3 veckor efter i javan. ASS! </3


Fryser som satan.

Sitter här och fryser en jävla massa verkligen. Vardagsrummet är svinkallt och jag sitter med tofflor och tröjor hela tiden men är kall ändå! Brr :( Har fortfarande inte fått ngt ordentligt gjort. Istället för att lipa över javan, kanske jag borde börja och göra färdigt skissen till min andra kurs eftersom den ska in den 15e istället! Lika bra va? Mm.

Den 8e idag, julafton närmar sig och det börjar kännas mindre bra än det gjorde innan.
Mycket att göra!


Spännandespännande.



Top of the mornin' to yah'!
Eller inte eftersom det nästan är, förmiddag, lunch, kväll? Nae, men något ! :P
Tidig dag idag, blev upp kl 7 och sen kolla på julkalendern ^^ haha, frukost efter det och sen mot stan vid 10. Varför? Mhmmhm ;) ;)

Men nu ska jag försöka vara mindre dålig och få ngt gjort!


Briiiiills.

Inte haft för mig så oerhört mycket idag. Varför vet jag inte. Har inte känt mig så jäkla pigg direkt.. Menmen!
Idag fick jag när jag precis var påväg ut ett sms från Smarteyes om att mina (läs)glasögon kommit in till affären så det var bara att gå förbi och hämta! Snyggingar va(?):



Nu sitter jag här och väntar på att strax börja med mat till Pierre kommer hem. Korvstroganoff på kycklingkorv och ris blir det idag, till det blir det dagens av julkalendern. Mumma! Så vi hörs senare, eller imorron!



Absolute Smash Hits – Christmas Shoes


52/66

Fick betyg på min tenta idag!



(klicka för stor bild)


Max 66 poäng. E=34p D=40p C=47p B=53p A=61p

Ett poäng från B, men nöjd ändå den här gången!


Totally mental.

Jag mår fan inte bra just nu alltså.. Stressar över den här jävla labben som jag verkligen INTE får ihop. Känner mig så extremt medelmåttig och kass och vill inget annat än bara hoppa kursen och utbildningen. För om det ska vara så att jag gör dåligt ifrån mig vad fan är ens grejen då? Jag vet inte ... Tänker dock ge de ett tag till. Men jag får REN JÄVLA ÅNGEST över att jag nu ligger typ 2 veckor efter. Detta är ju inte ens det enda jag behöver göra. Utan ska ju utföra en jäkla skiss till min andra kurs med som ska vara klar den 15 december. Har jag ens kollat igenom uppgiften ordentligt då? Neej, för jag har fortfarande så enormt ont i magen och huvudet tack vare detta...

[ !!!!!!!!!! FAILURE !!!!!!!!! ]


Fredag.

Fredag igen, men den här veckan har känts väldigt seg ändå!
Har absolut inte fått något gjort. Ligger efter massor i skolan och snart vill jag bara betala någon för att göra mina uppgifter, men det skulle jag dock aldrig göra!

Så, fick min Eclipse idag <3 kan inte påstå att jag diggar tidnings-kritik-grejerna som befann sig över hela fodralet dock, I N T E coolt!

Ett avsnitt med Vampire Diaries fick det bli, och nu ska jag försöka förstå och KANSKE få in min uppgift.

Tycker ni om snön på bloggen då? ;)


Dual screens.

Jag satt och skulle fixa med lite koder, kände att jag ville se dom bredvid varandra men skärmfan e så liten. När det slog mig att jag bara kan använda två skärmar istället! :D

man utvidgar ju bara den man har liksom:



Jobb-mode.

Okej, så om man skulle sätta in sig i sitt arbete nu då och faktiskt få något färdigt.
Inte ens lite pepp, men måste man så måste man.

[ With every move I die
I'm faded I'm broken inside ]


#kdsfnskjdnf?!$

Ungefär ja!
Igår så var jag p åstan med Johanna som snällast nog gav mig en gratisundersökning hos Smarteyes (optiker) för att kolla om jag behövde glasögon. Mhm, givande som det var så har jag ett litet brytningsfel i båda ögon och behöver.. Eller ja, det underlättar helt enkelt med läsglasögon. Men eftersom att dom billigt nog kostar 995;- så var jag tvungen att prata med Pierre först. Men vi beslutade att detta var något viktigt så, vi gick tillbaka idag för att testa bågar. Det blev ett par svart i metall, smaaaaala, med hjärtan på sidorna! ^^ Kommer inom 8-10 dagar.

Dock.. så fick jag beslutet från PM idag :( och dom vill ha tillbaka alla pengar som användes för ett år sen. Det ska vara återbetalat 30 December också, deras motivering var bland annat:

 "... Vi bedömer emellertid att du med tanke på din ungdom har relativt goda möjligheter att få arbete i framtiden och inom rimlig tid kunna återbetala skulden."

Det finns chans för avbetalning och så vidare, med massa ränta. Inte så spännande.
Orkar ju inte med mer nu alltså....


Eclipse <3


RSS 2.0