Fullspäckad dag.

Okej, så idag har jag haft jätte mycket att göra.
Det blev upp relatvt tidigt även fast det inte riktigt var planerat. Men sedan blev det en skvätt till stan för att möta upp Johanna, lämna tillbaka böcker på bibban, köpa block och pennor. Och sedan letade jag efter lite nya byxor eftersom mina lila råkade bli krympta!


Väl hemma satte jag och Johanna igång med att fixa i vardagsrummet och sissodär, bilder kommer längre ner. Men nu orkar jag inte skriva mer idag, det får bli imorron istället eftersom jag känner mig lite off.

  

 


Bif Naked.


Introduktionsmöte.

Så från och med idag kan jag helt ärligt säga att jag går på universitetet, hur grymt som helst! ;)
Mötet började klockan 11:15 med Nayeb och två andra lärare, spännande värre. "Rummet" var fyllt av ca 50 st som skulle lyssna och sådär medan de gick igenom de olika kurserna och sen lite grann om programmet och sådär. Weeei! AWESOME ! !

Så nu då? Ja, ett introduktionsmöte på torsdag i Flashapplikationer och photoshop. Jag älskar photoshop, så detta bör ju gå bra hoppas jag! :D

Och bara så ni vet så var besiktningen i Skarphagen idag och den gick UTMÄRKT. Det enda som blev direkt påpekat var lite städning i badrummet på väggen, fönstren behövde putsas om, och sen taklampan i köket sen är det done and done!

Nu ska jag glo lite Buffy ett avsnitt, sen ska jag skriva till Helpdesk om den där länken som jag inte har. Läsa lite kursinformation och sen är nästa möte på torsdag igen.


Jahaa.

Det blev inget att skriva i torsdag, för ja, det blev inte så..
Men imorron börjar skolan med ett virtuellt möte, spännande!

Skriver nog lite mer efteråt då istället.
Måla idag och göra färdigt det sista inför besiktning av lägenheten i Skarphagen imorron.

Har en ny digitalkamera med, så det dyker upp lite bilder i veckan förhoppningsvis.
Vi ska tydligen få internet hemma hos oss senast på fredag. LÅNGT kvar!
Till dess; Buffy!


Creeeepy.

Så, här befinner jag mig i det läskiga förrådet igen alldeles ensam på en onsdagskväll. SKa snart gå in igen och portionera lite kött och sånt för att sedan lägga de i frysen, NAJS!

Har både handlat och shoppat idag. Först i massa matbutiker med Pierre för sedan efter det en tripp på stan med Johanna. DÄr blev det nya skor och nya pyjamasbyxor eftersom alla mina går sönder jämt. Jag vet inte vad jag gör när jag sover riktigt. HMM.

Köpte ett headset till på måndag med, det krävs ju när man går en distansutbildning liiiiksom. Spännande spännande.

Menmen, skriver en sväng imorn med. Måste ändå registrera kurser.
TJING!


Angels and airwaves.

Till att börja med för min frånvaro så bjuder jag på en låt.


För det andra. Just nu ska jag säga att jag sitter inne vid vårat förråd. Varför? Jo för att det var det enda stället vi kunde hitta ett oskyddat internet på. Trevlans. Slipper ju traska till Biblioteket för lite internettid i alla fall. På tal om det så ringde vi Bredbandsbolaget idag, eller ja Pierre gjorde det. Men i alla fall, så sa dom att dom varit här för ett tag sen för att installera bredband men "inte hittat ingången" hmmmm...

Nu är någon från Deli här uppe och hänger tvätt. Creepy. Tror dom gick nu dock..

Aja, Bredbandsbolaget sa i vilket fall som helst att dom skulle försöka koppla in de så fort som möjligt eftersom mina distansstudier börjar på måndag. GAAH! Har inte fått min bok än heller.. Bara att vänta och vänta. J A Y.

Men nu i alla fall kan jag uppdatera bloggen lite oftare så alla vet! :) Känns segt att när man under dagarna kommer på saker man vill säga och tänker "ja, jag bloggar om det" men kan inte..


Waaait.

Jag ska fasen uppdatera om en timma eller två, måste bara ladda mitt batteri lite. Finns inga kontakter här (förklarar senare)

Kika tillbaka senare, eller ikväll!

Nooooojjig.

Så, vad är det, två veckor utan internet nu? Det börjar gå mig på nerverna att inte kunna göra någonting hemma. Man kan inte söka på ngt, kolla efter ngt, ladda ner filer till spel ovs och bara.. GAAH!!

Hela veckan har gått så fruktansvärt söligt och det typ bara regnar och är jätte varmt och kvalmigt hela tiden. BLÄ!

MEN; igår hittades nyckeln till Skarphagen i alla fall. J I P P I ! så nu behöver vi inte betala ett låsbyte i alla fall och det är freakin' awesome!

Augustifesten är igång med och vi som tur är bor i mitten av allt men hör konstigt nog förvånandsvärt lite från utsidan trots alla fönster öppna. HMM! Kollade fyrverkerierna igår, men dom var inte så bra förutom den dära jätte mega "bomben" dom typ ordnade i mitten av allt på sitt lilla "piratskepp"! Meeeeeen å' andra sidan så är de bättre laget idag ;D Göteborgs fyrverkerifabrik, regerande mästare! A W E S O M E

Aja.. Sen blir det hemåt och fortsätta den internetfria vistelsen i vår nya lägenhet tills vidare. Vi vet inte hur länge till det kommer att fortgå.

Heeej sveeej.


Default.

Nu satt jag och skrev ett jätte långt inlägg som dessvärre bara försvann vid ett fel av sidan, så då tappade jag sugen lite grann att skriva alls just nu, DUMMA BLOGG!!

SUMMERING:
Inget internet på vad som först sas vara 2 - 5 veckor, men som sedan igår i ett brev sa 3 - 5 veckor. Så vi vet inte vilket som gäller. surt är det vilket som!

Ingen post på 1½  vecka, men efter 3 samtal igår så vi fick post för den saknade tiden. Det blev en jävla massa brev ska jag säga er.

Tvättstugan idag, eftersom någon knyckte våran igår. I N T E coolt!

Jag fick en sticka i foten, som resulterade att jag fick väldigt ONT i foten, gick därför lite lustigt och sen helt plötsligt fick jag ont i hela benet av min lustiga gång. Så benet gick sönder hela söndagen och måndagen. Så jag tog mig inte så långt kan man säga. A J !

BLÄ!

Ni får helt enkelt komma förbi lite oanmälda sådär. Porten bredvid 'D's entré precis och aaaaaaaaaaaallra högst upp. Vi bor på vindsvåningen så man kan inte ta fel. Vi är helt ensamma där uppe! ;O



Bibliotekskickeeeer


Lite update.

Så.. Just nu sitter jag hemma hos P's föräldrar eftersom han skulle skjutsa ner dom till krogen eller något såntdär denna regniga lördagkväll! ^^ Så, vi skulle fixa lite film och sådär.. Så jippi för lite internet!

Vad har hänt sen igår då? Jaa ni. Svängde in på stan efter jag varit på biblioteket för internet även där, och sen lånat några böcker. Det blev New Yorker och en ny rosa BH för endast 49;- ;D Sen ringde Pierre och sa att jag borde köpa lite PAUS-sallad. Det blev den här gången en blandning av Basic grönsaker med kyckling, rökt skinka, annanas, fetaost och rödlök. Det toppat med Rhode Island-dressing. Det blev inte mycket mer igår.

Idag handlade vi på Willys, Jula, City Gross och  Netto. Massa mat och lite sådär. Upp till skarphagen för att fylla några fler flyttkartonger med saker som är kvar där uppe. Imorron ska det flyttstädas med morsan.

Ha en trevlig kväll.


Bibliotekskicker.

Mhmm. Så Com Hem bestämde sig för att stänga av bredbandet med en gång där hemma så här sitter jag på biblioteket och hänger denna underbart varma och soliga fredag. För tillfället så ställde sig en gammal man med en telefon och började ringa och grejer och hade högtalaren på dessutom, känns ju jävla vettigt såhär inne på ett bibliotek?! Hmm...

Men i alla fall. då vet ju folk varför jag inte kommer att kunna uppdatera så mycket dom kommande veckorna. För det kommer ta i alla fall minst 2 veckor innan vi får något som liknar internet i vår lägenhet. S U C K** Men det är väl sånt man får ta när man inte direkt vet om att Com Hem's bredband totalt SUGER. Dom frågade om vi inte ville ha hjälp av en "bredbandsexpert" men vi sa ifrån. Det är nog bara ett sätt för dom att dra ut på processen så vi inte kunde använda oss av ångerfristen. Men se den gubben gick inte.

Kände på vägen hit också att jag behöver ta på ett Compeed (skavsårsplåster) men såklart så lämnade jag dom i den andra väskan innan jag gick, mitt jävla smartskaft. Så det får bli att försöka gå så det inte gör FÖR ont på vägen hem sen. Spännande.

Vad ska alla göra idag då? Jag har inget planerat direkt.. Eller, de flesta e ju upptagna så det blir inte så mycket att kunna göra då liksom även fast man kanske vill.

Bio(?) på söndag i alla fall kanske. Reserverade biljetter just in case. Kan ju inte göra det hemifrån sådär i halvsista minuten som man brukar göra utan internet direkt.

Aja.. Nog från idag. Får väl se när jag orkar pallra mig hit igen, men det blir troligtvis tidigast på måndag.

See'yah


Hejdå Com Hem.

So, allright. Varken jag eller Pierre var medvetna om att Com Hem's bredband suger så.. jobbigt läge där, men vi hade ju ångerfristen så ett samtal och TaDaaaa. Vi ska skicka tillbaka utrustningen så fort vi fått ångerblanketten-grejen och så har vi inte dom mer. Istället så säger vi upp att ja... säga upp Bredbandsbolaget och flyttar med dom hit som egentligen var tanken från början. Så okej då, egentligen var det 2 samtal. Ett till Com Hem och ett till Bredbandsbolaget.



Dag 5.

God morgon alla!
Så, kvällen igår avslutades med Fools Gold på Canal+ First i sängen och idag så vaknade man först vid 8 av strålande sol genom fönstret.

Update på hela internet grejen. Mitt trådlösa funkar nu utan problem efter lite småfix och sådär. Nu är det mest Pierres dator också, men det verkar vara mer fel på hans dator än det i sånafall är med anslutningen. Men det ska nog gå att lösa det med.

Förkyld och ont i halsen idag med :( det och så har jag en jäääääätte blåsa på min tunga som gör att jag vill hugga bort tungan hela tiden. Koppar att kunna ha te i finns inte här heller. Dom befinner sig uppe på skarphagen. Så, jag tycker liiiiiiiite synd om mig själv för jag hatar att bli sjuk.

Nu ska jag fixa lite med detta.


Brandväggen gömde sig.

Okej, det KAN vara som så att jag fått lite pli på det trådlösa nu då. Det verkar som att Windows brandväggen för hemnätverk var aktiverad och mojjade med anslutningen. Men nu när jag stängt av de verkar det gå lite snabbare och har i alla fall inte stängt av sig ännu vilket är stort. Det har nämligen stängt av sig nästan var 5e minut innan. Enoooying!

Men nu mina väner så känner jag mig enormt hungrig eftersom Deli slagit upp sitt kök för kvällen ^^ För den som inte visste de redan, så delar vi hus och faktiskt också port med Deli. Dom har sin (privata) ingång till deras verksamhet allra längst ner, och det är dessutom typ köksingången så att säga. Så värmen sipprar ut därifrån, stiger upp till oss eftersom vi bor allra högst upp, och för med sig matlukten! ;O H U N G R I G

Hoppas Pierre kommer hem snart så vi kan göra mat! :)

Har ni förövrigt lagt märke till att jag inte bytt design på jätte länge nu? ;) Är jätte nöjd med den jag har. J A Y ! !


Internet.

Blää, internet krånglar massor och jag blir lite smått galen.
Det stänger av sig titt som tätt, även med sladden :( Förstår inte varför.
Har gjort exakt som man ska och ändå så håller det på att krångla. Pierre fick ju inte ens igång sitt imorse men DET löste man ju i alla fall förut. Tur det.. Blir så ledsen på det när det inte funkar som det ska. Och när det väl "funkar" så går det skitsegt istället. så jag vet inte om det är fel någonstans kanske? Hmm...


Fel i systemet?

Hmm.. så även om jag möjligtvis ligger lite efter i nyheterna så hörde jag igår att Lindsay Lohan släppts från fängelset efter 13 dagar. Okej, varför? Jo, tack vare gott uppförande och platsbrist, eeeh VA?! Så nu släpps man efter 13 dagar trots sin dom på 90 dagar för gott uppförande och platsbrist? Jahaa, så det görs så när det kommer till mördare och våldtäktsmän också eller?

"- Nae men vi har inte riktigt plats så du får gå liiiiiite tidigare än beräknat"

Jag vet inte, men jag anser detta vara fel i alla fall. Bara för att hon är känd eller? GAAH!


Joooobbig dag.

Soo, idag har jag spenderat hela dagen med att rensa bort kartonger, packa ur kartonger, fixat garderoben, ställa iordning och möblera grejer och sådär. Har hållt på hela dagen och har nu jätte ont i fötterna och sitter i sängen efter en välförtjänad dusch. Snart kommer Pierre hem och då ska vi göra mat.


 

 

 

 


Kitchenmess.

Så idag nu när vi har el och allt så håller jag på lite grann i köket. Packar upp kastruller, glas och byter skåpsknoppar och lite så. Ja, till och med byter knoppar ;D hahaha, jag tyckte inte om dom vi hade. Så jag hittade 2x6st paket med billiga skåpsknoppar, N A J S! ;D

Var över till förrådet förut med, det var lite läskigt med inga lampor sådär direkt. Det var lite ett "snart kommer mördaren och sågar mig i bitar-moment" :O

Well, ska fortsätta lite nu.


 
(Återigen; klicka för stor bild)


Flyttad och färdig.

Hej alla!
Jag vet att jag typ inte bloggat på vad är det nästan 3 dagar nu? Men här kommer i alla fall förklaringen:

Lördag: Vi fick nyckeln till lägenheten idag och var här och kollade läget och gick igenom saker med hyresvärden. Spännande. Efter det fick det bli IKEA och köpa lite nya saker som vi behövde här hemma.

Söndag: Vi var uppe med tuppen och traskade över till P's mamma som i alla fall hade försökt väcka våran flytthjälp. Hon själv stod för en sånhär större skåpbil till oss som hjälp, M Y C K E T snällt. Jag, Angelica, Simoné, Linus och Candra befann oss i nya lägenheten och tog emot saker. Pierre, Sonny, Joel & Anette befann sig i gamla lägenheten på Skarphagsgatan och lastade in i skåpbilen istället. Naaajs. Efter ca 4 timmar var vi färdiga med allt inlastande och det blev pizza till alla som lunch. Sist men inte minst blev det bio på kvällen, Trollkarlens Lärling, myyyycket bra film! :)

Måndag: Detta skulle vara en dag då Pierre gick till jobbet och jag skulle packa upp lite och få ordning i lägenheten. Men tack vare lite lätta missförstånd med vissa elbolag så försvann dessvärre elen för oss denna morgon vid 08:30 nån gång, spännande..NOT! Så här var lägenheten helt jävla tyst och mörk, frysen skulle ju dessutom börja tina tillslut. Så vi fick be P's mamma om hjälp att ta våra frysvaror innan dom smälte. Jag var med Pierre denna dag med i brist på..Ja.. El. På kvällen blev det hem till hans pappa en skvätt som fyllde 50 år.

Idag? Haah, jo idag ska jag väl försöka fixa lägenheten istället då när det faktiskt finns el igen, den kom tillbaka för ca 1 timma sen, BRA! Aja, skriver mer sen. See'yah


RSS 2.0