Fredag igen, och vad gör jag?

Skriver, skriver och skriver, som vanligt!
Jag vill klaga på att jag jämt har saker att göra, men man måste bara försöka se det från ett annat perspektiv lite grann. Jag vill detta, Jag vill detta, Jag vill detta, Jag vill detta!! Aa precis, jag klagade innan på att jag hade för lite att göra och nu tänekr jag klaga på att jag har för mycket att göra, det handlar om prioreteringar Zarah, jajjemen!

Men förutom det då. Japp, jag erkänner när jag säger att jag ligger efter i planeringen. Jag har just skrivit färdigt min rapport till mitt flashprojekt samt såklart gjort färdigt mitt flashprojekt. Har kommenterat två projektrapporter, och testat två andra projekt. Japp, det kan jag nu kryssa för i min oändligt långa to do-list!

Imorron ska jag förhoppningsvis till IKEA.
Dags att köpa ett skrivbord istället för att ständigt sitta i soffan eller sängen och arbeta. Det börjar tära lite grann på nacken har jag känt.

Men ikväll så kommer Pierre i alla fall hem med mat till mig efter att han varit och käkat med sin vän. Välförtjänt efter flera dagars konstant arbete känner jag.


Jag vet inte?

Har massor att göra och får lite halvpanik hela tiden, men det ska väl gå det här med..
Var dock på stan idag. Det blev en ny tröja med en sån där figur på, fast den här gången i halloween-anda! ^^ nya underkläder; bh och 3 par hipsters. Det blev dessutom 2 par tights/strumpbyxor,  1tvättpåse, mindre plånbok och lite halloweengrejer. Ska se om det finns bättre vingar!

Aja, fortsätta nu då!


Somnar väl när som.

Mmm, vaknade på bra humör idag efter igår lite grann.. Men som alltid så fick det inte hålla i sig speciellt länge. För jämt när jag är glad av en anledning dyker något annat upp. Så, vad hände den här gången? Jo, som sagt så blev min dator färdig igår och det gjorde mej massa glad. På kvällen så disskuterade jag med Pierre om han trodde att mitt brev till PM kommit fram, för jag hade inte fått något svar ännu. Men i alla fall..

Idag fick jag svar.
Dom ska göra en "ekonomisk utredning" för att "bedöma om jag har betalningsförmåga" som jag i mitt brev sa att jag inte hade. Inte för att jag ljög, men inte hade jag väl någon aning vad dom har för syn på "betalningsförmåga". Men jag skrev också att jag hade det om det delades upp i mindre summor. I alla fall så nämnde jag även Pierre och bara för de måste självklart han också genomgå en ekonomisk utredning. För har inte jag pengarna, så anses han betala istället? Inte rätt :(

Så, okej, på dessa blanketter ska man fylla i inkomst före skatt för den senaste gången, alltså igår. Då måste jag alltså skriva att jag själv mottagit 2698 kr och att Pierre fått XX XXX kr (före skatt) saken e ju dock den. Att utav dom här pengarna så har ju ca 5000 dragits bort för skatt, vi har hyra + andra utgifter/räkningar och kvar får vi inte alls mycket. Jag själv har räkningar på mina pengar med, för nej jag låter inte Pierre betala dom åt mig bara för att han har jobb och inte jag. Om man anser att skola inte är jobb. Testa dock min utbildning så kan vi disskutera sen..

I alla fall, så dom ber om uppgifter om vad lägenheten kostar, sen ska dom ha bifogad kopia på hyresspec, mhm, dom ska ha kopia på P's lönespes, en kopia på utbetalningsbesked från mig + deklarationspapper för oss båda. Men som jag sa. Bara för att dom ser en summa gå in på kontot så är det ju inte så enkelt som att ta den summan subtrahera för hyran och sen sitter man där med resten kvar på kontot?

Sen måste man kryssa i om Pierre jobbar 100%, 75% eller 50% ja, NU jobbar han ju 100% men snart går han ju ner på halvtid liksom :S aa, ibland kan man verkligen inte ens förstå sig på företag eller liknande. Jag vet hur det låter, och det handlar inte om att de kräver tillbaka pengarna för jag visste hela tiden att det troligtvis skulle komma, och jag mådde massa dåligt som tog emot dom när jag visste att jag inte pluggade. Men antingen det eller inte klara av räkningarna för den månaden? Är valet verkligen så svårt då? Nae.. Som vi alla vet så växer inte pengar på träd.


I can't think from all the pills.

Gokväll alla glada!
Jag är på fett bra humör utan att vara riktigt säker på varför, eller kan det vara för att min dator är nu helt färdigbetald, MHM, den är min min min min min bara MIN nu! Orbitrek'en är färdig också ska ni veta. Hela lägenheten är färdigmålad (det var dock ett tag sen, ska ta bilder jag lovar) har betalat typ alla räkningar idag, OCH, jag är färdig med mitt ena projekt. Nu ska jag fixa det andra projektet och lite grann.. Men nu på kvällen bara för att så har jag städat lite grann i sovrummet, aa, det behövdes. Jag köpte mig lite Spotify unlimited för 49 kr med. Okej, egentligen onödiga pengar för mig, men var trött på bara 20 timmar i månaden liksom hallå, jag spenderar dom på en jäkla dag ! 

I helgen ska jag förhoppningsvis även köpa ett skrivbord, så då åker min stationära dator, och mina högtalare upp! Jag känner mig aldrig helt hemma utan dom om jag ska vara ärlig!

Snart är det halloween med, ska fixa inför det i veckan för aa, inte nu på fredag men nästa så är det juh. Så ni som inte tackat ja, sätt igång och gör de! Mhm!

Imorron blire handla. Aja, gokväll på er!


The social network.

Okej, för det första så är jag en mycket upptagen människa idag och näst intill hela veckan då en massa jobb ska göras som avslutande för två kurser, mm, grattis till mig!

Sen för det andra så såg jag på The social network igår på bio med Pierre. Så, vad tyckte man? Aa, alltså med tanke på att detta faktiskt är en äkta historia (i stort sett) så är det ju kul.. Sen är det ju för den delen helt jävla insane att en människa kan utföra en sån jävla brilliant idé, jag menar, hela världen använder ju verkligen facebook. Hur många av er sitter inte uppe med facebook just nu? Show of hands! Jag har inte det för tillfället dock, men det beror på att jag inte tycker om att ha tusen rutor uppe och jag har typ massa till mitt projekt. men seriöst? Alltså.. aa, det finns inte mycket att säga än "hatten av till dej som är totalt lyckad M.Z"

sen kan man ju se hela situationen med Winkelvossarna (äkta?) från flera håll. Dom anser att han stal deras idé. Vilket man kanske kan hålla med om i och med själva idén om att bara få registrera sig om man går på Harvard. Men sen så användeh an inte deras kod eftersom den troligtvis inte var speciellt bra jämfört med sin egen? Så, okej, stal han verkligen deras idé, har ju aldrig hört något om att dom exempelvis patenterade idén från första början? Fast det kanske inte går med internet prylar.. Men jag menar, som sagt det finns väldigt många sidor på det hela. I vilket fall som helst så fick ju dom en jeeeeekla massa pengar.

Sen istället så kan man ju inte annat än tycka synd om Saverin, jag menar, hej 30% til l0,03% ? WTF! Det är ju bara inte rätt. Men jag antar att vänner kanske inte betyder något när man har uppfunnit något som troligtvis kommer finnas i jävligt många år. Kan tänka mig att MZ sitter i skrivande stund och håller på och checkar allting som har med Facebook, för människan (i alla fall enligt filmen, som jag dock hört inte stämmer så bra) lever för facebook. Mmm.. Tydligen så hade ju inte MZ NÅGOT med filmen att göra och prisar den inte speciellt mycket förutom det faktum att de prickade hans utstyrsel under hela filmen? Ja, man såg ju en bild på honom och dom där jävla tofflorna alltså. Dom verkade ju följa efter honom överallt.



Man ska dock inte se såna där filmer, då man känner sig sjukt misslyckas. Där satt han och skrev tiotusentals rader med avancerad kod, och vad gör jag. Jag skriver img-taggar och lite CSS, mm, misslyckad i jämförelse. Men sen å andra sidan gick han väl inte Harvard för inget gissar jag på.. Jag skulle ju knappast komma in där i alla fall!

Men on with the day och göra klart det jäkla projektet, det ska vara färdigt idag. Sen har jag massa mer att göra. Så, för min del, lever och andas jag skola den här veckan. Kanske hinner med några få pauser. Men sånt är ju universitetslivet, aaa!

Ha en bra dag!

 


Tired as... yeah!

Mmm, den så hemskt underbara kvällen började igår vid ungefär 18:00 på kvällen när man till sin rena fasa får höra att grannen dragit igång sin musik IGEN :( Han klarade av EN tyst helg alltså.. Ungefär där insåg jag hur jag hur resten av kvällen skulle se ut. Det blev hörlurar för min del för att ens kunna plugga lite, men ni vet hur det är. Man blir ofokuserad och gör bara massa annat. I vilket fall som helst, så satt jag där med mina lurar konstant till typ 21:30 då Pierre kom hem, och jag tar av mig dom, vad hör jag? ÄNNU HÖGRE musik. Alltså, för dom som tror, så handlar inte detta om en granne som spelar typ jätte tyst musik och jag bara är gnällig, utan det är ren jävla bas, vibrerande vägg och det låter som en jävla nattklubb som öser bakom vår sovrumsvägg.

Jag har sagt det förut, men jag säger det igen. Detta hade inte varit ett problem om det faktiskt inte var ca 7 - 8 helgen nu som han spelar denna musik både fredag OCH lördag.

Men igår var han extrem och höll på till efter 4 på morgonen. Och vet ni? När jag vaknade förut så höll musiken fortfarande på. Självklart inte LIKA högt, men fortfarande så det hörs. Just nu sitter jag dock i vardagsrummet för att det helt ärligt inte går att vara i sovrummet. Han öser musik IGEN, eller är det fortfarande kanske?

Vi har snackat med hyresvärd, fler har ringt och klagat på honom, de har till och med ringt på hos honom och bett honom sänka, men han ignorerar detta? Vad för människa har sån liten respekt för sina grannar egentligen? Ska man verkligen bli utkörd från sitt eget sovrum, sin egen lägenhet?

Jag ljuger inte när jag säger att man mår dåligt, får ont i magen av att veta att helgen kommer runt hörnet. För då vet man att man inte får sova förrän mellan klockan 1 - 3 på natten två nätter i rad. Jag som dessutom brukar plugga rätt hårt på helgerna. Eller, egentligen är det juh, brukar FÖRSÖKA plugga på helgen, som ni kanske förstår så funkar de inte så bra.

Det finns dom som säger att vi bara är gnälliga, att det inte kan vara så farligt Nae, men då föreslår jag att ni går till en krog, lägger er inne på toan eller något och försöker sova så förstår ni vad jag menar. Dum jämförelse kanske, men det är fan inte långt ifrån!


Music cures everything.

Jaha, mmm, där ser man!
Idga är det fredag igen. Mina dagar flyter dock bara med lite grann tror jag. Spelar inte direkt någon roll vad det är för dag. Menmen, så är det när man har mycket att göra. Ibland undrar jag varför jag klagade på att inte ha något att göra. Vissa gånger ber man om de dagarna tillbaka, men icke!

Så, idag har man varit runt i hela jäkla Norrköping med Johanna. Man hann så pass att vakna till lite när Pierre gick till jobbet, sätta igång datorn och så blev man tillsagd att följa med Johanna runt till överallt där hon skulle. Men aja, fick ju en promenix om inget annat. Haah! Fast nu sitter jag i sängen och fryser som jag gjort enda sen jag kom tillbaka! :O Thackars mig..

Nu tänker jag fortsätta med mitt projekt så det blir fääääääärdiiiiigt nån gång!


I've lost the will to change


Someday I'll hope again.

Mmm, idag har jag jobbat som en galning och trots det känns det inte som att jag åstadkommit ens lite. Dock har jag väl fått menyn bättre än den var innan, tur det! Är ju givetvis inte färdig ännu, långt ifrån. Blir att slita hela helgen, och sen nästa vecka ska jag få ihop en opponentrapport, 2 projektrapporter och ett flashprojekt. Stressad? Vet inte ens vad det är!

Men tyvärr så blir ju bloggen lidande, och ganska enkelriktad dessvärre. Det mesta handlar om skolan. Kul för mig, men kanske inte för er? I dunno..

Förutom det så vet jag inte om man ska hänga ut sina känslor i en blogg (som dock inte så många läser egentligen) såhär.. Men då resulterar det i bloggtorka istället. Mmm.

På måndag är det pengar igen i alla fall, tur är väl det att vi dessutom överlever en månad till. Haah, nae, ska inte klaga. Jag menar, vi ska skatta oss lyckliga med det vi får in i månaden. Sålänge man inte behöver låna ett öre för att klara av vardagen lever man i lyx anser jag.


Lite av mitt projekt som jag för nuvarande håller på med


Ingen rubrik.

Är på ett ganska obra humör idag. Dagen började som vanligt inte på bästa sätt, varför vet jag inte. Känns bara inte som en bra dag!

Har inte ens fått lite gjort på mitt projekt och det ska vara färdigt om seriöst bara 5 dagar. Vad gör jag egentligen? Känner mig bara så himla oinspirerad.




"..As I cut through the skin, I can feel the pain flow away..
..Why do you do this to me, why do you do this so easily.."


Make me wanna die.




CuddlyCake.se ?

Överväger starkt nu med mina nya kunskaper inom webbdesign osv att hitta ett bra webbhotell och lägga upp min egna hemsida igen. Det skulle ju givetvis bli min nya blogg.

Största anledningen till att jag la ned den var tack vare brist på kunskaper inom HTML/XHTML fältet, som jag då trodde mig kunna massa om. Oj så okunnig man är egentligen, mmm! Men nu så kan jag faktiskt betydligt mer än jag kunde då.

Så då är ju frågan om man skulle bygga ihop sin egna sida igen, men det tåls att tänka på. Måste dessutom hitta ett bra webbhotell som ger mig det jag vill ha så att säga! ;D haah.. Nae men, One.com är väl bra ? Hade dom först, men som sagt, kunde inte så mycket då juuh! Sen efter de hade jag ööh.. något som jag inte kommer ihåg namnet på just nu. Men dom erbjöd bara färdiga sidor, med andra ord, inget som du bygger själv och det blir inte direkt personligt på något vis. Så som min sida nu exempelvis! :D Haah.

Aja, ska kolla över den ekonomiska delen först ;) det kostar ju lite att ha sin egna sida!
Vad tycker ni?


Både bra och dålig dag.

Jaha, så man vaknade flera gånger både natten och morgonen, inte så roligt!
Men jag klev upp vid 11:30 och käkade överblivna hamburgare från igår, mumsigt! Strax efter det blev det av mot Nya Torget då mitt paket från Nelly.com hade kommit! ^^ JAAAY! Dom är så jäkla snabba på att skicka saker, plus att det är massa billigt och snyggt, så jag är nöjd!

 
Awesome shoes! <3

Förutom det idag, så fick jag svar från EA company! :D Varför undrar ni kanske? Mhm. Jag skrev ju till dom för att fråga om det är OK att använda sig av skärmdumpar på en sida som man gör i studiesyfte. Dom skrev b.la.:

"Det är tillåtet att använda skärmdumpar i syfte att illustrera en webbsida eller uppsats förutsatt att det tydligt anges vem som innehar upphovsrätten till spelet. Observera att det inte är tillåtet att använda material från EA:s spel för kommersiellt bruk (i syfte att tjäna pengar) utan tillstånd"

 

-
Men förutom det då, så bev mitt kort nekat i affären förut :( pinsamt!


Awesome!


Nelly.com

Aaa, jag måste bara säga att jag förbannar nästan Nelly.com då dom har massa billiga OCH snygga skor. Var inne där igår för att jag beundrade Karins skor som hon beställt, NAJS! Jag blev massa skosugen då så jag drog en titt där inne. Hittade ett par skor jag ville ha för en billig peng, men såklart fanns de inte i min storlek. Tittade vidare och hittade istället dessa:



199 kr + fakturaavgift på 29 kr = 228 kr för ett par skor, BILLIGT!
Jag älskar skor!

3 klick och dom är påväg hem!


Ryck upp dig!

Så, den här dagen har försvunnit alldeles för fort egentligen, och jag vet inte ens vart den tagit vägen. Nån som vet?

Idag är det endast 10 dagar kvar tills projektet till webbutveckling ska vara färdigt, och med det det till flash med eftersom jag har bestämt mig för att sätta ihop dom till en enda cool idé. Mhm. Men problemet är att komma igång med allting, för för mig är det liksom inspiration som måste dyka upp och inte bara göra något för att jag måste. Men jag antar att det måste ändras med liksom! Sooooo..

Inte på världens bästa humör numer direkt. Allt känns bara så himla 'blahaaa' faktiskt.
Tycker det är värsta synd att ingen, eller speciellt många tackar ja till vår halloweenfest :( och även om ni tänker göra de, vänta inte till sista minuten för vi måste ju liksom få veta i förväg hur många som ska komma.

Ikväll är det dock premiär på 6an. Spartacus blood and sand. Verkar typ döbra!
Men on with the day!

Oh, fick mina swarovski pärlor idag med.


God förmiddag.

Mhm, sitter i min säng och har precis duschat. Eller ja för en stund sen!
Jag vet att jag inte bloggar så mycket längre, men oftast beror det på att jag antingen är upptagen eller helt enkelt inte har något värt att säga. Fast det beror väl kanske på egentligen.. Saker att säga har man ju jämt egentligen. Men sen är de ju om någon skulle vara intresserad. Är dock väldigt skeptisk till om NÅGON är det över huvud taget! ^^ Menmen..

Idag ska jag ta en tripp på stan så fortf Pierre är tillbaka. Ska lämna in min The sims 3 skiva för att slipas inför i helgen. Bra där! Pierre behöver fixa en ny inloggningskod till sin bank och sådär med. För sålänge kan man inte logga in på hans bankkonto, alltså, vi vet inte hur mkt pengar som finns. Och sånt är alltid frustrerande!

Aja, on with the day!


Latis!

Har varit lite halvlat i två dagar nu och tagit igen lite enligt mig välförtjänad sömn och vardagliga sysslor som man faktiskt slutar med när man får mycket att göra.

Skulle lekt med Joppis idag, men jag kände mig inte så pigg :( är mer sjuk idag än igår vilket inte är så jäkla spännande. Nu babblade jag lite känner jag.. Men om vi bortser från det då. Så har jag lite att göra idag som står på planeringen ändå. Måste komma på två projekt och utveckla en liten ritning på en av dom. Mmm! Tips uppskattas!

I helgen tänker jag faktiskt bara vara med Pierre för det händer inte så jäkla ofta numer. Båda är upptagna relativt ofta, så tid behövs tas när tid finns om du frågar mig.

Mhm, har förutom det hittat en ny halvfavorit i pizzavärlden också. Aaa, lite efter är man kanske men jag är trygg i mina små bubblor av vissa saker. Men igår i alla fall blev det en calzone med en burk mild sås på sidan av att doppa i! Mumsigt vare! ^^

Om man skulle komma på några projekt då!
Kanske ny design snart igen?


Förkyld igen.

Japp, jag var uppe till klockan 04:00 inatt med min uppgift som surprisesurprise inte kom in i tid igen. Dock för att det stod fel i snabbguiden och jag inte insåg det förräns det var försent. :( I vilket fall som helst så kom den in inatt, tur de. Sov till klockan 7:30 när man vaknade av dom dumma arbetarna IGEN. Det var inte så jäkla spännande. Men gick o la mig igen och sov till 12:00 nån gång.

Dagen har spenderats med att ta igen lite serier, för att sedan följa med Joppis till bibban och fixa lite CV och PB till denne! ;P Hon var sedan sällis till mig när jag käkade lite grann på Ströget för jag var massa hungrig. En tur runt på stan i några leksaksaffärer i jakt på lite grejs till halloween! :D och sedan hemåt!

Nu ligger jag i min säng och fryser, har ont i huvet, är massa förkyld och har ont i munnen, ja munnen! Varför? Förkylningsblåsor överallt känns det som. Halsen gör dock ont när jag gapar ! ;O sadface*

Hörs imorron eller ngt!


Planering.

Jag var på stan igår med Pierre en snabbis i jakt på en kalender. Mmm.. Det behövs verkligen. Jag har hela tiden tyckt att min kalender i mobilen räcker och sådär, men saken är ju dock att man lätt missar massor ibland bara för att man inte kollar den så ofta.

Men i alla fall så hittade jag en igår för en accepterad summa på 129 SEK hos Akademibokhandeln. Nu har jag suttit och lagt in när vilka delmoment av diverse uppgifter ska vara färdiga så ingenting glöms bort. Med andra ord, så kommer man behöva sitta klistrad med den kalenderna vissa gånger, men värt det.

Det har blivit lite mycket dom senaste dagarna. Mycket press på mig själv :/ Tycker inte att jag presterar så bra som jag borde. Så det blir att höja fokusen ett snäpp nu faktiskt. Mmm.

Nu ska en flash-uppg. vara färdig på måndag, och har dessvärre inte ens börjat på den tack vare tidigare uppgift. Men tur e de väl egentligen att man läste i alla fall LITE flash under gymnasietiden. Tacka Stig för de liksom!


Jag vet inte..Uppgiven?

Är bara så trött just nu.
Antingen jobbar jag ingenting, eller så jobbar jag tills jag rent av dör. Ingen bra kombination.
Imorron ska jag ut på stan en sväng och köpa mig en kalender, det måste bli så. Måste införa lite struktur och planering och inte göra så som jag gör nu. För det funkar inte i längden.. Vill inte behöva isolera mig själv vissa dagar bara för att få någonting gjort. Men så har det blivit nu, igen. Hmm..

Ska slutföra mina uppgifter idag hade jag tänkt med.
Pierre sa att han ska måla färdigt vardagsrummet, så jag tänkte väl göra det under tiden. För annars hinner jag inte med den ska som ska vara inne på måndag bland annat. Under sådana här situationer så går dagarna för fort :( Snälla sakta ner!

Kan jag verkligen göra detta?


Worthless.

Ligger i sängen redo att sova och det enda som jag uppfylls av är den totala känslan av värdelöshet. Varför? Oh ja ni... Skolan som vanligt. Jag känner mig ständigt så otroligt inkompetent när det kommer till alla andra som går samma som mig. Har juh fått höra ett oh annat peptalk under alla gånger som jag bryter ihop och ligger i sängen i fosterställning med min pyckelniga och gråter. Men vissa gånger betyder de dock ingenting alls...

Värdelös som sagt.

Skrivet från min iPhone

ShakeArT.

Aaa, den här dagen har gått jätte snabbt verkligen. Vad har man åstadkommit då? Hmm ja ni. Först och främst så har man ju faktiskt pluggat osådär. Sen blev det en dusch följt av en sväng upp på stan för att ShakeArT i kupolen med JoppaHääna och hennes följeslagare + en extra vän. Räponshake och chokladmuffins fick det bli idag. Dessvärre inga bilder, har blivit lite seg med det. Har inte ens orkat lägga in gamla bilder :/ hmm.. Får göra de!

Gled runt på stan ett tag med Johanna och DenDär sen då, i jakt på en mössa! Hon fann en också, awesome!

Nu sitter jag hemma i sängen och gör färdigt mina uppgifter som ska in idag.
Idag står hemmagjorda hamburgare på matschemat med.
Muuuums.

See'Yah


I think about how you push me through..

Jag har insett att jag inte alls skriver så mycket som jag gjorde under hela sommaren och dom senaste veckorna. Men det var ju helt ärligt för att jag inte hade överdrivet mycket för mig just då. Även fast jag drar omkring hemma för det meeeeesta om dagarna så är jag faktiskt väldigt upptagen. varför? Jo, uppenbarligen för att jag går i skolan, dock på distans. Men det ändrar ju tyvärr inte på hur mycket man har att göra.

Har MASSA att göra verkligen så hinner knappt med något annat, det eftersom jag tar skolan på allvar. Har inte direkt var övertydligt att jag är en sådan person. MEN; har jag inte valt den här utbildningen själv kanske? Jo. Det är ju inte direkt som i låg- till högstadiet där man blir inknuffad i massa tråkiga kurser man inte är ens lite intresserad av.

Sen har vi gymnasiet. Ja, där i stort sett har man ju gjort ett eget val av utbildning också egentligen. Men där är ju skillnaden att man ändå inte får som man vill. Som jag, jag valde IT-Media, och vad får jag lära mig? Hmm, låt mig se. Jag hade Svenska, Engelska, Religon(?), idrott, Ergonomi, Foto A + B (?), Matte A + B, Samhällskunskap och det är bara några av dom.. Vilka var jag intresserade av? Foootooooo, mhm!

Utbildningen jag går nu är ju snäppet bättre. Vad lär man sig här? Aa, just nu är det Datateknik, photoshop pch flash. Och vet ni? Jag är intresserad av ALLAAA och det gör mig inte ett dugg då om det gör mig upptagen egentligen. För ojsan vad jag faktiskt gillar att jobba med sånt som jag.. gillar! :O

MEN; on with the day!
Har en uppgift som ska in idag! ^^

TJIING


So many days go by that I feel lost.

Sitter i soffan denna lördagkväll och är på halvkasst humör. Varför?
Jo för att vår granne för tredje helgen i rad öser en jävla massa musik och har gjort precis som tidigare helger både fredag och nu lördag. Mmm... Vi är här hemma dock inkompetenta och har inte ringt eller något, neeej. Vi är lite godtrogna  och hoppas att saker och ting löser sej utan att man direkt behöver göra något. Eller så har man bara tanken "han kan ju omöjligt hålla på så vaaarje helg" men tydligen så kan han det faktiskt, otippat!

Får absolut ingenting gjort i den här omgivningen känner jag. Ny deadline på måndag igen och jag kan inte ens kalla mig själv halvfärdig. Dock känner jag mig mer säker i denna uppgift än den förra. Men det är ju därför man går i skolan antar jag med, för att lära sig? Inte fan gör man väl det när man redan kan allt, eller?

Aja.. What to say?

Käkade mumsig Poker från Miami och såg på film med Pierre igårkväll. Det tycktes väl inte att jag skulle plugga på en fredag. Samtidigt som jag inte riktigt kände för det själv, så är man väl illa tvungen ibland dock. Idag var det meningen att jag skulle det med, men kom av mig av flera olika anledningar.

Imorron ska det målas i både vardagsrum och hall (hoppas jag) dessutom, naaaajs! Sista färgen köptes idag. Det är så det ska vara. Sen kommer det läggas ut poster om.. ja, OM **** ;) håll ögonen öppna!


I'm not your angel darling, I'm never gonna be.

Är inte på världens bästa humör idag.
Orkar inte äta, vill inte plugga, har ingen lust att tänka.
Ingenting. Känner mig mest bara tom, ihålig liksom.

Mmm..

Silent I go under
I am not afraid
I can see the daylight shine
And slowly drift away
Safe to say it's over
Sink into the grave
There is nothing left inside
But I am wide awake
I can hear the devil call my name


Maybe I was wrong.

Mmm, vaknade av ett härligt och väldigt HÖGT hamrande ljud imorse. Vad stod på? Jo, jag antar att dom började med renoveringen av fasaden idag. Detta med att först hamra bort vad jag gissar dom trasiga delarna?

Aja.. Kunde inte somna om i alla fall! *sadface*

Nu ligger Pierre och Sodapop och sover och jag sitter här med min bok och svarar på lite frågor. Spännande? Nja, inte just den delen.



RSS 2.0