Trött, sjuklig, jobbigt, BLÄH!

Jag har inte varit på topp den senaste veckan verkligen.
Jag vet inte, men jag känner hur all ork har försvunnit och jag är bara så allmänt opepp på att ens bry mig om skolan. Jag kan dock säga att ja det är tillfälligt. Alla har vi våra dåliga stunder, dagar, veckor, perioder osv och jag har just försvunnit ner i min. Inget går min väg just nu!

MEN, snart är det jul och jag har nästan alla julklappar i ordning till de flesta i alla fall.

Annars så har jag haft ont i huvet och lite typ feber'ish nästan hela helgen nu, ja plus idag då. Inte coolt!
Nu blir det dock att försöka få ihop en dum jävla labb till Java I.


CuddlyCake i all vinter-ära idag


Got the glitter on my eyes

Så, idag har jag flyttat ut mina skoliga grejer till skrivbordet i vardagsrummet eftersom det är fredag och man kan förvänta sig att grannis börjar ösa musik senare idag. Det är rätt störande att försöka arbeta i det oljudet. Och oj vad gammal man låter när man yttrar dom orden, men det är som sagt värre än de låter!

Så, idag har jag massor att göra, och till det så mår jag inte så bra. Feber hela dagen igår och nästan detsamma hittills idag :/ men jobb måste dock utföras för de..

Så, vi ses!

bjuder dock på min spellista: Snowday




Java-labb1 - Godkänt


Ett skottningsprogram som räknar ut hur lång tid det tar att skotta din garageuppfart med hjälp av viss information


Tenta - CHECK

Nu har jag precis suttit i tre timmar och gjort min tenta i typografi, spännande! Jag gillar inte att uttala mig om prov i allmänhet för jag gör oftast som oftast aldrig speciellt bra ifrån mig. Jag vet inte varför, men jag kan plugga hur mkt som helst, men när jag väl sitter där med provet framför mig så blir huvudet totalt blankt. Inte en tanke finns där inne. Helt insane! Så jag säger inget just nu, förräns jag vet mer, eller tills jag vill berätta hur det gick!

Tenta - 


.




Never gonna stop.

Så, tog en tripp till DonkarT med gamlingen också känd som Johanna. Köpte en födelsedags muffin åt denne gamling och en dricka att dela på, mysigt!

Efter det blev det en skvätt runt om i city för att kika runt lite graaaann. Matade även några ankjävlar som blev helt crazy much :O jag tror jag råkade trampa på en :( den gick under min sko.

Nu ska jag dock träna lite grann och sedan duscha och efter det läsa!




I'm too numb to feel, but I wish I could freak out.

Här sitter jag och tittar ut genom fönstret där snön swoshar runt överallt, I like it!

Blev ingen tenta igår, sov endast 5 timmar och kände att det inte riktigt var moment för det då. Men nu sitter jag dock och läser min kära bok och tänker göra den senast imorgon, mhm!

Ny musik i min spotify and I love it.

Har inte mkt mer vettigt att skriva just NU, ville mest bara ge en update ;D
oh jo föresten, jag och Pierre matade ankorna i parken igår kväll och dom blev maaaaaassa glada, mhm! Räckte med lite prassel med påsen så kom dom fram som små blixtar och sen blev man förföljd, och i mitt fall trampad på! :P

Kiiiisseees.


Muuuusic








Never mind, I am.

Mirror mirror on the wall, who's the flyest bitch of them all?
Never mind, I am


Mhm, så hela helgen har bestått och består fortfarande av att plugga inför tentan som är i morgon. Spännande. Jag känner stundvis att jag kan rätt mycket, men som vanligt lär väl allt försvinna när det väl behövs som det alltid gör. Irriterande!

Men i vilket fall som helst så kanske det därför blir lite glest med uppdateringar tills den är över.

Kisses.


New and improved?

Har varit relativt offline sedan i tisdags.
Kan inte riktigt påstå att jag är tillbaka ännu heller, för jag måste verkligen plugga till tentan, och bara göra färdigt min labb som dock borde vara färdig snart.

Men jag måste fortfarande förtydliga att jag inte klarar av pressen från de som ber mig om hjälp hela tiden. Och tro mig, jag singlar inte ut bara en genom att skriva "de/flera" osv. utan det ÄR faktiskt många som kommer till just mig och ber om hjälp och dylikt med mycket. Och jag har inte hjärta till att säga "nej, jag vill inte" eller ens säga "nej, jag har inte tid" för trots de, så verkar det inte gå igenom :/

Jag skojar  eller överdriver inte när jag säger att jag knappt har någon tid att göra något annat än plugga. Jag har inte det. Distansstudier innebär inte mindre arbete, det innebär mer eget ansvar, mer fokus och disciplin och det är inte mindre skola, eller mindre värt för att jag inte går TILL skolan varje dag. :/ Den är hos mig, så fort jag öppnar datorn så är det skola för mig. Jag vill dessutom bara klargöra att detta är så otroligt viktigt för mig. Detta är något som jag valt, och VILL. Önskar bara lite respekt för det faktumet ... ;(

Det är ju som så, att NÄR jag faktiskt gör ett besök på stan, eller fikar, eller ja vad som helst. Så är detta tid som jag TAR mig, inte har. Men jag vill vara så bra som jag kan i skolan just nu, och inte "jag fick ju godkänt i alla fall.." för det var fan hela högstadiet och gymnasiet. Så ska det inte vara nu. Ni jobbar, ni sportar, rider, gymmar, umgås med vänner och allt. Detta är det jag gör. Photoshop, programmerar, kodar, ritar, skissar, skriver, allt i studiernas namn! Jag trivs med det...


Harry Potter and the deathly hollows part 1

Sitter ju förövrigt nu på min plats inuti SF bio norrköping salong 3 i väntan på att del 1 av den sista Harry Potter filmen ska visas. Detta ska jag säga har jag väntat på sen vi såg den senaste på bio. Harry Potter filmerna är en av mina större film-seriefavoriter verkligen... så WEEEI!!

hörs sen :D


Going off the grid.

Tänkte skriva ett jätte långt blogginlägg, men saken är att jag är alldeles för arg och skulle bara uttrycka saker som jag troligtvis inte menar. Så jag lämnar er med detta:

Jag är offline överallt tillsvidare; MSN, facebook och även mobilen.
Behöver distans från folk och behöver plugga massvis men väldigt många skriver till mig, jag får ingen som helst ro till detta.

Så.
Bloggen lär troligtvis inte uppdateras så mkt, om alls, kommer inte vara inne på msn eller facebook som sagt. Hör av mig när saker lugnat ner sig igen.

Observera att jag inte riktigt kan ta hänsyn till någon som tar åt sig just nu.
För känner ni er träffade gör ni uppenbarligen det av en anledning.. :/


Leave me some kind of proof it's not a dream.

Sitter här i mitt härligt blåa bibbi-snurr och läser min oooh så egentligen intressanta bok? Hm, se där! Tänkte skriva tråkiga först, men insåg att den kanske inte är så tråkig ändå. Så det är ju bra det egentligen.

Har förövrigt fått 3 nya vänner på facebook på bara några dagar. Det är faktiskt lite ovanligt för att vara mig för jag är ju inte direkt den mest sociala person i världen som så väldigt många redan vet. Men ändå, happy-face för lite nya FBvänner, oh yes!

Känner mig lite småsugen på en festlig kväll med vänner någon dag med (mest tack vare musiken som nu spelas i mina hörlurar) så, någon frivillig? I know for a fact att Joppis fyller snart med ;)  lite appropriate maybeee? MHM!!

Göra om bloggdesignen igen? Mm, är inte riktigt nöjd. Men det borde gå på ett kick när jag väl bestämmer mig för att orka. Men annars tänkte jag fortsätta läsa lite nuu.





På måndagen vill jag ha.. Helg?

Nae men seriöst. Haft jätte mycket att göra nu under helgen. Känns inte som man varit hemma överdrivet mycket egentligen. Vad gjorde jag i fredags? Hmm, ja just ja. Skypade med mamma som höll på med sin nya dator, och jag med min Bamboo pen. Sen efter det blev det lite läsa, har ju tenta den 22 Nov.

I lördags så skulle vi handla och lite grejer. Så upp med den inte så existerande tuppen vid 9, kolla lite Gilmore Girls på tv tills Pierre vaknade. Skulle sedan till staden och hämta ut min bok som jag beställt om manga, JAAAY! Gick runt i några butiker och sedan mot Ektorp och Pierres föräldrars hem. Väl där hämtade vi bilen för att åka till Willys och panduro och grejer.. Mycket folk i Hageby på en helg btw, DAMN!

Hem till mamma på fika och skriva ut lite papper. Överbliven pizza och bio på kvällen. Det fick bli Due date denna gång. Pierre hade ju trots allt en gratis bio- samt menybiljett från sin chef, och jag hade samlat ihop till 1754 poäng på mitt bioklubbkort och kunde därför plocka ut en biobiljett och en menybiljett jag med! :D

Söndag var det ju farsdag så vi åkte till Media Markt och letade giftie till P's pappa och sedan for vi dit. Följde också med P's mamma och handlade på Maxi. DÄR hände det bästaste ever;

JAG HITTADE PÄLSIGA ÖRONMUFFAR!!!!! LOVES IT! <3


Ingen rubrik.

Så jag gick upp massa tidigt i morse för att det var möte klockan 10 tydligen? Mhm, men det funkade ju inte som vanligt. Så det sket sig lite grann.. Men nu sitter jag och skypar med morsan, mmm!

Idag då? Jaa ni, jag vet inte. Plugga lite ? Göra något kanske. Äsch.


All this time.. All this time with you.

Mm, det fick en dusch nu på kvällskvisten kände jag.
Förutom det så sitter jag i min säng och njuter av TV'n och tänkte inte göra något mer överavancerat för dagen tror jag. Är så jäkla trött, så det blir att käka när Pierre rullar hemåt och sen sova helt enkelt. Sodapop sover redan, och han är så jäkla gosig. Man vill ju bara massa krama honom när han ser så gosig ut!

Beställt hem lite mer julklappar till diverse personer, mmm. Fett najs det lär vara när jag köpt massa julklappar färdigt och ni andra kommer stressa senare ;) *mobbas* Nae men det blir nog bra de me ;P haha..

Typ pasta med kycklingcurrysås idag då. Funderade även på om man skulle schteka några pancakes till Pierre för lunch i morgon. Kanske?

God kväll på er.
Bara för jag har en rosa jäkla julgran!!


Nu är de jul igen.

idag så bestämde vi oss för att åka o handla en julgran innan dom tog slut! ^^ Det fick bli en rosa ! :D Hur coolt är inte det liksom?! MHMM!! Sen på de blev det lite omslagspapper också!

Alltså, man skulle kunna tycka att man är tidigt ute, men jag måste säga. Det känns ändå rätt skönt att ha det mesta köpt och fixat så man inte behöver slänga ut flera hundra tusen kronor just i December. Jag föredrar detta viset! Så, idag kom mina böcker och Pierres julklapp med. Så jag var och hämtade den förut, ska bara slå in den lite grann med! Eller är de flera? ;) WHO KNOWS!!

Men nu ska jag i alla fall läsa lite i min bok och sen göra lite skolarbete som krävs, japp!


Bamboo pen.

Idag har jag varit lite slösaktig men i ett bra syfte. Hade ändå massa cash över sen den 25e liksom.. Eller inte massa cash, men tillräckligt för att unna mig själv en Bamboo Pen, personwhodoesntknowwhatitissaywhatnow? Mhm, det är ett digitalt ritbord. Jag har dessutom köpt, eller Pierre erbjöd sig faktiskt att betala, men en bok om att lära sig teckna manga ;F mhm, I'm a total beginner! Men här ska allt förbättras!

Först och främst så kan jag ju säga med en gång att editing photoshopmässigt blev maaaaaaaaassa simplare, SHIT! Sen förutom det lär jag mig mest handskas med pennan ;P Looooser, yesyes!

Om någon timma eller två kommer Pierre hem med, så ska fixa lite käk. Imorron far vi till Rusta och köper en gran, men  i vilken fäääääärg? ;)


Despite my faults

Så idag har jag beställt hem en julklapp till Pierre, mhm!
Sen så har jag kollat över lite uppgifter till 'Java' och gjort testerna till Grafisk design, mm, dock inte med alla rätt än. Blev bara 18/20 men ska kolla igenom lite föreläsningar innan nästa gång.

Men förutom det så snöar det fortfarande, det syns utanför fönstret även fast det är totalt jäkla kolsvart liksom. Pierre lever än i alla fall trots den jäkla stormen som härjar i Grytgöl, han bör väl vara påväg hem nu till och med. Tur det, tycker inte om när det kan sluta illa. Ville inte ens att han skulle jobba idag :/ men alla barn måste ju ha sin glass! Förståligt...

Imorron kommer förhoppningsvis mina böcker som jag väntat på med, det eller på torsdag antar jag. I vilket fall som helst så behövs dom verkligen. Ska dock upp på stan i morgon och kolla på lite böcker om att lära sig teckna bättre! :D Ambitiös? Oh yes!



Massa jäkla snö.

Nu på morgonen så vaknade man upp till en massa vitt landskap ute, mmm, det har med andra ord snöat! Det håller fortfarande på och det ska tydligen snöa större delen av dagen och kan bli mellan 10-20 cm med snö. Trevligt!

Snart är det lite föreläsning i typografi med, väntar på att min bok ska komma också så man kan plugga till tentan osv som är den 22e. Menmen..

Btw, så mår jag jätte illa idag verkligen.. Inte coolt! :/


Lever inuti ett ständigt irritationsmoment!

Jag vet att det dessvärre inte blir så mycket bloggande från min sida som vanligt.
Det är ju helt sjukt egentligen med tanke på att innan så hade jag så otroligt lite att göra om dagarna, numer om dagarna dock så är jag så fullständigt fullbokad hela tiden att jag inte har tid att göra något för mig själv ens..

Känner mig till och från väldigt utpumpad och vill bara slänga in handduken och gå o lägga mig helt okontaktbar från världen. Det är väl nästan det jag gjort nu dock.. Bloggar ju inte så mycket länre tyvärr :( ändrar inte min design heller fast jag sitter och vill göra det varenda gång jag går in på den, har bara inte tid.

MEN; halloweenfest i fredags då. Lite sent, men vi ville ju tajma med Ottens halloween-tema och det blev väldigt lyckat om ni frågar mig. Jag tror alla utom två(?) följde med ut. Entrén var ju gratis osv så det var ju skönt. Jag hade kul under hela kvällen i alla fall. Men tack vare mitt och Johannas späckade schema under dagen med städning och dekorationer så glömde vi äta ordentligt.. Och jag talar nog för båda två(?) när jag säger att man blev ASPACKAD och det var sista gången jag drack så mycket som jag gjorde på fastande mage.

Är jätte glad över alla som faktiskt la ner så mkt tanke på sina kostymer, ingen kom i något halvhjärtat och sånt gör mig så glad :) jag tyckte hela kvällen blev jätteeeeelyckad, så TACK ALLA! Som vanligt dock så blev det inte många bilder från min sida under kvällen, men några i alla fall, resten lånar jag från Joooohaaaaannaaaa's blogg


Bilder från Halloween 2010


Yde som jag förövrigt trodde var ett spöke innan jag såg helheten :P

Johanna var en vingad Devil,
eller min motsats beroende på hur man ser de! ;P

Vi ärades också under kvällen med en vampyr, Alice i underlandet
och en fåraherde/docka

En Madde i piratform och ytterligare en vampyr i kakform! :O

Pierre var en brilliant cowboy och Angelica var marionettedocka
tillsammans med Johan som håller i pistolen

där har vi dom ja!

Johanna, Madde och Kariiiin

En jäkla rosa jag och Johanna givetvis!


Färdig, men ändå inte.

Igår skrev jag färdigt min rapport till mitt projekt i webbutveckling, najs!
Men idag istället så börjar två nya kurser, Grafisk Design GR (A), Typografi och form för webb samt Java I. Så jag sitter och spanar runt efter lite böcker nya som begagnade då det blir jäääääääääävligt dyrt annars. Det där med böcker alltså, det kan ruinera en verkligen. Sen är det möte klockan 16:30 - 17:30 i typografi, samma imorron och på onsdag. Tur att man inte har massa planerat för veckan liksom!

På fredag är det vår halloweenfest. Japp, ser fram emot det så det är ju bra! Fixade sistaste grejen till mig nu i helgen. Så.. ja..

Finns egentligen inte överdrivet mkt att skriva.
Var på Ikea i helgen, köpte ett skrivbord och en typ whiteboard. Det och lite småplock som man alltid hittar på Ikea liksom!

Men, vi hörs!


RSS 2.0