I love the way you know who you are.

Sitter i sängen och läser lite om CSS-koder, mhmm. Det gör jag, mycket spännande. Faktiskt alltså!

Snart ska jag glo på lite CSI Miami samtidigt tänkte jag, det i väntan på att Pierre ringer och säger att han är påväg så vi kan handla lite sallad till middag. Mhmm. Så vad blir det idag då?

Skinkschnitzel med blomkålsmos och sallad till det. Mums!
Oh yes, här ska det väck med onyttig mat igen som man så lätt faller in i när man vill att det ska gå snabbt jämt. Men icke nu!

SKriver lite mer imorron dock, när man förhoppningsvis har kommit en bit på vägen när det kommer till skol-delen! ^^

Wish me luuuuuuuck!


Ont! :(

Har så fruktansvärt ont i mina ben sen jag hoppade upp och ner på den där jäkla stolen vi har. Den är ju massa hög och ibland lite ostabil så aa... Ont gör de i alla fall!  Så speciellet långt kommer jag inte idag kan man säga. Meeeeen det gör ingenting för jag har massa att göra och läsa och göra och göra så här kommer jag sitta i min säng och pyssla med CSS liksom, spääääännande! *inte ironisk*

Kanske skriver lite senare om hur det går.


Soooorriiii.

Har varit lite off på sistone, men det blir så ibland.
Dock så är den största anledningen att jag ibland har för mycket att skriva om, men orkar inte med novell-bloggen så då orkar jag inte skriva alls.

Sen har det dessutom varit mycket skolarbete som tagit upp större delen av min tid verkligen.
Men för att summera just den delen så;

Labb 1.1 - Godkänt med överbetyg(?) 2p
Uppgift 2.1 - Godkänt
Uppgift 2.2 - Godkänt
Uppgift 2.3 - Väl godkänt

Observera att det det bara är möjligt för C, D eller Fx i betyg på dessa uppgifter.

Igår målade och tapetserade jag dessutom om sovrummet (bilder kommer senare) men just nu är jag tillbaka i utbildningens värld och kommer nog befinna mig där tills jag är färdig med Uppgift 3.1, 3.2 & 3.3 ..

Kom tillbaka snart!
Seeeyah


(Bild lånad av Jooohannaaaa)


Lite slappt.

Jaha ni, idag har det INTE blivit mycket till plugg ska ni veta, och det känns skönt! Det med tanke på att jag i nästan 2 veckor inte lämnat datorn någon längre stund. Men idag har jag tagit igen lite grann faktiskt.

Först blev det att sova ordentligt, en promenad med Pierre upp till Coop en snabbis följt av en promenix i strömsparken bland alla duckies! Inte helt fel.

Han skulle ju dock till jobbet så efter det fick jag klara mig själv. Satte mig och tänkte fixa dom där sista bilderna som nämndes i omdömet också, vilket jag gjorde med den ena, men sen tog det stopp. Hela huvet skrek utarbetad och jag valde att städa lite i köket istället. Värt..

Johanna har varit här idag med så vi satt i köket och var vuxna med en varsin tekopp och massa prat. Nu ska jag snart gör lite mat tills pierre kommer hem och njuta av CSI Miami.

Gokväll!


Sodapop goes a bit nuuuts.


Finally!

Go'kväll på er! Här ligger jag i sängen med en kurrande Sodapop på kudden bredvid huvet, mysigt! Jag blev färdig med den sista uppgiften nu ikväll utav dom som skulle in i måndags. Känner mig halvt kass, men har väl aldrig räknat med att det ska vara lätt i skolan nu antar jag. Men jag uppskattar utmaningar, blir bara deprimerad när det verkligen fastnar för mig så som det gjorde nu i dagarna

Skrivet från min iPhone

Lab 1.1 - Omdöme


Klicka för stor bild


Superpluggis.

Okej, så jag har bloggat lite dåligt just nu, men det beror på att jag har så otroligt mycket att göra att jag inte hinner med några blogginlägg direkt :( sad but true! Måste bara göra klart allt detta nu så jag får braaaa betyg! Det vill vi juh ha liksom!

Röstat idag, gör det du med!


Dagens.




Take a breath, hold it in..

..Start a fight
You won't win
Had enough
Let's begin
Nevermind
I don't care

All in all
You're no good
You don't cry
Like you should
Let it go
If you could
When love dies in the end..


Gokväll.
Dock så är den inte så 'god' egentligen. Internet håller på att krångla när det kommer till den trådlösa delen. Min nätverksport blev typ dödad igår eller något efter ett strömavbrott i hela huset, så det funkar inte att sätta i en sladd heller, WTF??

Det enda positiva är att man lärt sig lite mer när det kommer till HTML och XML osv osv, det känns ju bra! Men har fortfarande rätt mycket kvar att göra. Sen kan man säga att jag börjar känna av min inte så "bloggiga" tid igen. Märker ju hur jag har dragit ner på inläggen till att börja med. Men å' andra sidan kanske det bara är nu när jag har lite att göra, jag vet inte. Känner inte för att snacka så mycket bara...


Sing something new, I have nothing left.
I can't face the dark without you


Busy little bee.

Idag blir det nog inte mycket bloggande från min sida är jag rädd. Har massor att göra och alldeles för lite tid att göra de på. Men det är så det ska vara tror jag, i alla fall vissa dagar. Men kanske inte just dom dagarna man inte mår så jävla underbart, som idag! Massa förkyld fortfarande, men ingen vila för mig inte. Jobbar från sängen idag dock! :)

Först blir det dock lite Vampire Diaries för att starta dagen.
Hörs sen lite.


Godnatt.

Nu tänker jag sitta i sängen och läsa en massa som måste läsas.
Såg på film förut med, men berättar om den mer i morgon.

Godnatt på er.


Förkyld.

Jahopp, vaknade i morse och var förkyld igen. Tänkte  att det troligtvis kommer bli lite bättre under dagen, men icke! Har början till ont i halsen, snörvlar som en crazy-person och känner av hur bihålorna täpps igen massor. Som vanligt med andra ord, inte roligt!

Men ingen vila för dom sjuka så att säga för just nu halvligger jag i soffan och håller på med validering av HTML osv osv. Dock inte det enda som ska göras kan jag ju påpeka, men det ska vara färdigt på måndag i alla fall så det är bara att hålla humöret uppe och fortsätta. Funderar dock på att ta mitt pick och pack och hoppa in i sängen istället eftersom att jag fryser.

Ringde Pierre förut med, sa att jag tyckte ikväll skulle bli slappar-kväll. Det betyder pizza alt. kebab från random pizzeria som är öppet när han slutat jobbet och en av våra hyrfilmer som ska tillbaka imorron innan kl 18:00. Så idag blir det antingen 'Toothfairy' eller 'Remember me' (Med R.Patz ofc.)

On with the day..


:(

Och nu funkar inte det trådlösa av någon anledning :(


Färgbalans säger du.

Så, sitter nu och skriver lite beskrivningar på hur jag gjorde olika delar till min uppgift dårå, spännande. Den ska ju in idag och allt. Sen ska jag fortsätta med min uppgift till datateknik osv osv ..

Fast innan det, frukost kanske? Mmm, är massa hungrig känner jag.

Tänka sig att det redan är torsdag förövrigt. Det känns ju som att det var måndag nyss :S Meeeen, det innebär i morron att det bara är 1 vecka kvar till MONEY kommer in på kontot, NAJS! Använde ju mina sista små ören till att tanka på Pierres mobil liksom, så snäll är jag!

Om man skulle fortsätta råå..

Interneeeeet.

Wooohooo!!!

Bredbandsbolaget kom, han fixade med sladden, satte i sin mätare, fixade i skåpet och TaDa vi har internet!!!



Ett nytt försök då?

Så idag ringde dom från Bredbandsbolaget igen då och bestämde tid för att komma imorron bitti klockan 09:00 för att installera lite bredband. Han frågade om det var fixat med sladden och sådär, och Pierre sa att den hänger där bredvid nu, utbytt och allt!

Det är bara att hoppas på det bästa nu då, fast man törs inte ens längre. Har helt ärligt glömt bort hur det är att ha ett vanligt stabilt internet såsom vi brukade. Det är så sjuuuukt länge sen. Och ni ska ju veta att vi även med allt detta fortfarande betalar för vårat gulliga inte-så-existerande bredband. Jajjemen, månadsavgift på 368 + 495;- i flytt den här gången, inte SÅ spännande.

Inte för att det är bredbandsbolagets fel att vår sladd var kapad, givetvis inte. Men det var ju deras fel från början då dom inte "hittade" ingången, jag menar, HALLÅ!?

Äsch.. Håll tummarna.

Sing something new
I have nothing left

Swallow me under and pull me apart
I understand there's nothing left
Pain so familiar and close to the heart
No more, no less, I won't forget


Dagens.




Lab 1.1 - Check!

Min uppgift är nu färdig:

slutprodukt - http://portal.miun.se/~zasu1000/dt049g/lab11/index.html

Ben & Jerry's

Så, med lite inspiration från Blondinbella igår så tvättade jag precis mina sminkpenslar, har inte gjort det sen jag köpte dom! :P Hmm.. Men i alla fall.

Nu sitter jag redo för arbete ska ni veta! I alla fall med min Ben & Jerry's som Pierre köpte åt mig igår. Chocolate Macadamia <3



Save your breath it's far from over.

God morgon!
Igå kväll blev jag färdig med alla utom en bild till min labb, underbart! Men sen efter det så sa ögonen ifrån och ville inte fokusera så mycket mer, men det är förståligt. Stackars ögon! Så idag så ska jag helt enkelt göra färdigt den sista, och sen kan jag lägga ut länken till det jag gör! ^^ För den som är intresserad menar jag! ;D

Men innan allt detta tar plats så blir det ett avsnitt med One tree hill!

Så, vad ska alla andra ha för sig idag då? Här i Norrköping så är det ytterligare ett sånt där "fint" väder som det varit vareviga jävla dag dom senaste månaderna. Kommer nästan inte ihåg någon dag där faktiskt varit utan bara lite regn. Hmm..

Hörs senare!


Now when the dark is taking over.

Usch, har suttit aaaaaalldeles för mycket vid datorn idag känner jag. Eller inte allmänt för mycket på det viset, utan det har blivit att man koncentrerat sig på en massa smådetaljer och därför har man fått "onion-eyes" som resultat. För dom som inte vet vad det är så är det när ögonen svider, och man ser ingenting tydligt och är bara allmänt jobbiga.

Och idag har jag fått ihop hittills 91 unika besökare, så tack alla som kommer hit och hoppas ni kommer tillbaka! ^^


Slow day.

Sorry för den dåliga uppdateringen idag men jag har haft fullt upp med att fixa en trasig bildoch hjälpa Johanna i hennes quest om en ny blogdesign på egen hand. Det gick ju bra tillslut det me!

Så, nu har jag fått ut 2 bilder.. Eller det är egentligen 4, men bara 2 som jag har gjort, på min sida till Labb 1.1. Bra Zarah! Nu är det bara massa andra kvar, så det är bara att fortsätta!

Men, jag slänger in ett inlägg senare igen!


Dear Agony.

I have nothing left to give
I have found the perfect end
You were made to make it hurt
Disappear into the dirt
Carry me to heaven's arms
Light the way and let me go
Take the time to take my breath
I will end where I began

And I will find the enemy within
Because I can feel it crawl beneath my skin

Dear Agony
Just let go of me
Suffer slowly
Is this the way it's got to be?
Dear Agony

Suddenly
The lights go out
Let forever
Drag me down
I will fight for one last breath
I will fight until the end

And I will find the enemy within
Because I can feel it crawl beneath my skin

Dear Agony
Just let go of me
Suffer slowly
Is this the way it's got to be?
Don't bury me
Faceless enemy
I'm so sorry
Is this the way it's gotta be?
Dear Agony

Leave me alone
God let me go
I'm blue and cold
Black sky will burn
Love pull me down
Hate lift me up
Just turn around
There's nothing left

Somewhere far beyond this world
I feel nothing anymore

Dear Agony
Just let go of me
Suffer slowly
Is this the way it's got to be?
Don't bury me
Faceless enemy
I'm so sorry
Is this the way it's gotta be?
Dear Agony

I feel nothing anymore



Dagens.





Superchick – Stand In The Rain


Sad-face!

Som väntat så har mina nya pyjamasbyxor gått sönder. Jag har ingen aning om varför dom fortsätter att gå sönder hela tiden :( det är ju på insidan av höger ben med, så jag gissar på att det måste vara något i hur jag ligger om natten. GAH, så nu måste jag köpa nya pyjamasbyxor IGEN :(

Nu tänker jag... Öööh.


God morgon.

Hej alla!
Slänger in ett litet inlägg från sängen såhär på förmiddagen eller något! ^^ Idag har jag mycket att göra! Ska göra färdigt Labb 1.1 för att sedan börja med en annan som ska vara färdig på måndag. Sa till Pierre igårkväll att jag troligtvis inte får mycket ledig tid den här helgen så det verkligen blir färdigt, så vi får väl se vad han hittar på istället. NGT hinner man ju givetvis göra, men ni vet! ^^

Men först; Gossip Girl <3


She won't make a sound.

Jag har enormt ont i huvet idag ska jag säga.
Har inte fått ens lite gjort idag även fast jag borde,
men jag lovar att jag tar igen det i morgon istället. :( Förlåt!

Blää..
Men Pierre ska laga mat ikväll, så det är ju skönt att man slipper idag igen.

BTW; Om någon vill byta länkar till blogg så är jag all for it! :) Säg till bland kommentarerna eller något isf! ^^

Sängen, tv, Zzz.


Dagens.






Ke$ha – Take It Off


Charmed I'm sure.

Pierre ringde Bredbandsbolaget och kollade ifall installatören kunde sätta in den där jäkla kabeln som bara hänger där samtidigt som han ska fixa in själva bredbandet i allmänhet. Support väl där ringde någon för att sedan ringa tillbaka, och enligt dom så ska detta gå(?) Hoppas det..

Sen så måste man ju älska 5an som ytterligare än gång har studsat från serie till serie. Idag visas Förhäxad.
Jag kommer ihåg när dom slutade visa de bara sådär efter sista avsnittet säsong 4. Dom bytte till One Tree hill Säsong 4 istället, irriterande när dom bara hoppar sådär!

Så nu i alla fall fortsätter dom med Förhäxad säsong 5 som om ingenting hänt, GAH! Men å andra sidan så älskar jag Förhäxad! ^^ Tihi..

Datum för bredbandsinstallation är fortfarande inbokad på fredag, JAY! Eller ja.. dom sa 16 september, fredag, men det är ju på torsdag?! :O


Liten update.

Okej, så precis efter att jag postat mitt förra inlägg ringde det på dörren och där var en av 3 elkillar som kom hit. Han ville se vart sladden var av och det är.. eller ja, var ju typ ca 6-7 meter upp från platån här nedanför. Inte direkt som att man bara kan skyffla hit en stege och klättra upp då liksom.

Så, han kollade sladden och det, försvann och hämtade ny för dom beslutade för att byta ut den istället för att bara laga den. Men det var inte så svårt. Dom kapa på insidan, puttade ut den ena delen, och drog bort den andra inklusive jacket. Han hade ny fin sladd med sig och dessutom ett tjusigt jack som han fäste direkt i väggen efter att han håvat ut massa kabel. Det andra jacket bara låg och skräpade på golvet innan typ, så detta var ju bättre.

MEN; och här kommer den roliga delen. Dom får inte koppla in sladden till typ "elskåpet" eller whatever, utan det var tvunget att göras utav troligtvis Telia. Och DOM måste först få sig ett samtal från Bjurman för att sen komma om ca 3-5 arbetsdagar. Inte så spännande, men han bad om ursäkt för det men sa att han i alla fall kunnat göra halva jobbet. Och det är man ju tacksam för liksom, inte hans fel att han inte får! Dock så är det en tredjedel, eftersom först telia, sen bredbandsbolaget som måste koppla in det dessutom. Menmen..

Sen rasade elementet igen, så han skulle passa på att säga till om elementet till bjurman om att det behövs lagas. Sjysst! För om det pajar blir det tydligen "väääldigt dyrt". Så tacksam är man ju för att han säger till då liksom!

Slutsats:
Inget internet ännu. Som tidigast den här veckan, men här finns inget hopp kvar. Vad är en vecka till i det här fallet?


Woo, ny design.

Har precis suttit och gjort om min blogg lite grann. Inte lika sommrig och liiiiite mer höstig istället. Eller vad tycker ni? ;D

Förutom det så sitter jag alldeles ensam och väntar in en elkille som ska komma idag och "provisoriskt laga" sladden för att senare byta ut den? Äsch, jag vet inte.. Pierre är mer insatt i det där tyvärr eftersom det var honom killen ringde till. I vilket fall som helst så ska ju detta innebära att vi kan få internet sen nån gång i alla fall, JIPPI på de.

Idag har jag tänkt göra färdigt min uppgift i alla fall, bara så att alla vet.
Skriver nog mer sen.



Pluggad helg.

Man kan faktiskt säga som så att under större delen av helgen så har jag pysslat med en uppgift till skolan. *Stolt* självklart när det kommer till photoshop i min värld så blir jag ALDRIG nöjd. Så jag håller på och småpillar med en sak jäääääääääääätte länge. Dock brukar det visa sig vara värt besväret sen.

Men idag med, så förutom plugg då har det blivit tvättstugan och en sväng bort till Coop på nya torget.

Jag vet att det var sagt att måla idag, men båda var sega och jag har hamnat i mitt work-mode och vill inte börja med något annat då. Ganska resonligt väl? Det får bli takmålning i veckan eller nästa helg.

I morgon kommer elkillen och ska laga/byta ut sladden som är massa trasig. Tur det! Då kanske vi FAKTISKT kan få internet snart. Som vi ändå betalar för menar jag... JIPPI..not.




Blueberryyyy.

Godmorgon världen!

Just nu sitter jag och njuter av en frukost vid vårat fina matbord. Vad vankas då till frukost undrar ni kanske?

Ja det fick idag bli. En skål med naturell laktosfri filmjölk tillsammans med Special K flingor. Men i denna standardfrukost fick det bli färska bananskivor och färska blåbär.

Till det blev det en knäckemacka med philadelphia och skinka, samt rödlök. Te bjuds me såklart! ^^ Typ grönt te. Mums..

Idag har vi tvättstugan, och så ska vi måla vardagsrumstaket vitt.
Men jag skriver senare igen.

TJIING


It feels like I can finally catch my breath.

Här sitter jag fortfarande och håller på med skoliga grejer ska ni veta. Har pysslat med det i snart över 3 timmar faktiskt. Tiden bara springer iväg när man pysslar och sysslar i photshop en massa. Blir det bra då? Det återstår att se faktiskt.

Men, börjar bli hiiiiiimla trött dessutom. Dags att lägga sig snart och glo lite tv tror jag. Jag och katterna, myyyyys.

Gokväll på er.

Ny design snart?


Bord för två.

Moahaha, efter en månad utan matbord så är det nu FIXAT.

Förklaring:
Vårat matbord, eller det som kom med lägenheten så att säga. Det satt jätte löst, näst intill välte utav att man bara kollade på det. Bjurman sa att det bara behövde pluggas om i väggen så skulle det bli bra igen. Så vi köper plugg, men vad händer? Ingenting. Det ramlade rent av ner igen. INTE coolt!

Sen skulle vi ju ändå måla om liksom så det fick vänta helt enkelt. Så i ca en månad har bordet legat på golvet i brist på annan plats att ställa det.

Idag så kom morsan och Roger och de passade på att fästa bordet åt mig, sådär med borrmaskin och grejer som inte jag har. Vi trodde först det var muppiga skruvar, men icke! Det var pluggen som var dumma i huvudet.

MOT JULA!
Där hittade vi metallbeslag, gjorda för gipsväggar. När man sätter dit dom och sedan skruvar, så blir det som en spärr på baksidan av gipsväggen och TaDa, bordet sitter finfint fast på väggen! Dessvärre lite intryckningsskador, men det syns inte ändå, och det är sånt man får ta.

Men som slutsats; vi kan sitta vid matbordet igen!!
Tackar så mycket, tackar så mycket.



Catch me if you.. want to?

Gokväll era soffliggare!
Haha, eller det kanske bara är jag? ^^

Mycket som man har gjort idag egentligen och inget skolarbete är inblandat i allt detta! :O Lite dålig känner man sig juh när det blir. Men jag tar nog igen det imorgon för då ska Pierre iväg på bortamatch i Södertälje? Så.. Jippi! Nu sitter jag mest bara och väntar på att han ska komma hemåt någon gång så vi kunde göra nått liksom.. Men börjar bli lite segt, och jag är massa trött så jag funderar på att bara gå och lägga mig istället.

Sen så har jag funderat på en sak.
När man säger "ooh, vi firar 3 år idag" och folk säger "grattis" vad menas egentligen med de om man tänker efter? "Ooh, grattis ni klarade 3 år, det trodde jag aldrig" ? Hmm.. Känns inte det lite bakvänt på något sätt?

Det är lika dant som när någon man känner ska på begravning. "Aa, men ha så...kul??? O_o" 'kul' funkar ju inte, trevligt? Nae.. Lycka till? Mjae.. Det känns ju inte som det hör till där heller. Vad tusan säger man? Aaa jo, det finns ju den här standarden liksom som "jag beklagar sorgen" men det säger man ju liksom när man får veta att någons nära har dött, inte när dom säger att dom ska på begravning. Alltså, sånahär saker kan göra mig galen ibland.

Well.. Gokväll sålänge.


Shooooppiiiing.

När man får pengar så innebär det shopping så idag efter en lunch med Pierre :) så bar det av mot staden med Johanna för att hitta min beloved en giftie! :D

Uppenbarligen kan jag inte skriva nu vad det är han får, det får bli imorgon.
Men till mig själv blev det en Isadora WigWham mascara, och en parfym som luktade gottit!

En fika med Joppahääna i Kupolen blev de också. Vuxet!


Golden Bangkok med Pierre på förmiddagen


Parfym till Zarah! ^^ 99 Kr på Lindex


Isadora WigWham mascara, 99 kr på H&M


Räpon-milkshake till Zarah, en karamell-kola milkshake till den andra och dela på en Chokladmuffin!


Meee


Lycklig Johanna med en milkshake! :D


Sen gick det lite vilt till med Johanna och muffisen! :O


Ett "in your face suckers" blev det ja.

Så, vad kan klockan ha blivit, runt 10 nån gång när han från Bredbandsbolaget kom? Aa i vilket fall som helst, så kom han, satte i sina manicker i jacket sa sen att han skulle ner och riva i golvet vid resturangen eller något? Okej.. Det gick en stund, han kom tillbaka. Sa att det inte var där utan den han behövde komma åt var på den altanliknande saken nedanför vårat fönster. Hmm, dit har ju inte vi nyckel?! Så, vi ringde Bjurman (hyresvärd) och sa att vi behövde komma in dit för att ordna med bredband. Han sa något om att vi skulle gå till Kinesen i 3A för han har nyckel dit ut.

Okej, Bredbandskillen drar för han hade företagsjobb klockan 10:00 men han sa att vi skulle ringa när vi fick tag i nyckel och kunde öppna dörren. Underbart! Pierre fick tag i nyckeln, öppnade dörren. Ringde Bredbandsmannen som sedan skulle komma om ett tag. Han kom, han gick ut, han sa att han inte kunde fixa vårat internet. Så, varför undrar ni kanske?

Jo, det är som så att fasaden utanför vårat fönster hade rasat RÄTT NER på våran telefonsladd som går ut genom väggen från vår lägenhet. Den hade kapats i två delar och är därför inte brukbar längre, spännande.. NOT!!!!

SÅ; vad innebär allt detta då? Jo, vi ringde upp Bjurman IGEN och berättade vad som stod på, och sa att vi behöver ha detta fixat eftersom vi trots allt sitter och betalar för ett bredband och telefon som vi har absolut INGEN nytta av just nu. KUL! :( Han sa att det skulle ske fasadrenoveringar snart, och att man kunde fixa det då. Mhm, när då rå? OM ETT PAR VECKOR!!! det går INTE för sig.

Han ringde upp och sa att han kunde snacka med en elkille eftersom det behövs en ny telelfonsladd. Nu ska HAN komma på måndag i alla fall. Hoppas för fan att det funkar då! För sen kan vi troligtvis som tidigast få bredbandet installerat nästa fredag igen! ;(

SUCK! :(

P.S
Fick bekräftelse om jackan förut, leveranstid 6-10 dagar. JAY!!


Tremble for my beloved.

3 år idag.
3 år tillsammans med min 'beloved' Pierre, inte utan motgångar direkt.
Men det är så det är. <3


Nu sitter vi och väntar på att mannen från bredbandsbolaget ska komma och installera lite internet. Oh jo, han ringde och allting förut och sa att han var påväg, AWESOME!

Och när det kommer jackan på föregående bild förövrigt så skulle jag beställa den igår, men det var fel på deras sida eller något så det gick inte. Men jag skrev till dom så förhoppningsvis är den påväg snart! ^^ Visst var den fiiiiiiin? Me love puffy stuff, and pink! Föredrar ju lila, men rosa funkar det också! :D Inte BARA svart för min del som alla tror ;) jag KAN faktiskt kompletera med även andra färger också! Men mest svart såklart! ^^ Det är ju en sådan simpel och bra färg, allt passar till svart! :)

Ska iväg sen och äta lite grann med Pierre. Bara så ni vet! ^^
Skriver lite mer senare..


Höstjacka.

Jag känner att jag vill ha denna. Ge mig någon?


Feel this, can you feel this? Salvation under my breath.








Schema kanske?

Okej, jag har nu i ett par dagar funderat över att jag egentligen borde bygga mig ett slags schema. Mest för att inte skolarbete ska glömmas bort men också för att man kanske ska få lite struktur över dagarna och inte bara.. Ja, göra sånt som jag inte brukar göra eller ja, ni vet! Det kallas helt ärligt bara ren lathet. 



Så, i detta schema så ska det ingå bl.a. skola, träning, och saker som behöver göras här hemma även. Ska ju försöka få lite färg på väggar och så vidare. Det vore ju skönt om man får gjort så fort som möjligt så inte skiten står halvgjort eller liknande.

Just nu sitter jag i vardagsrummet (i brist på skrivbord OCH matbord) framför One tree hill och har knåpat mig igenom ett par quizzar om photoshop. Eller det kanske jag skrev om förut? Hmm, ja i vilket fall som helst så gjorde jag en till förut. Den var lite svårare, trots det så klarade jag den på bara 2 försök, AWESOME!

Så.. on with the day!


Money, money, money!

Goddag alla glada!

Dagen började med lite bildteori klockan 9:00 - 10:??. Mycket intressant, det mesta kände jag dock att jag kunde. Men annars var ju även det intressant menar jag.

Blev en tripp på stan med Pierre och lite frunch på Chicken Kebab och en snabbis runt stan. En ny ögonfransböjar-mojjeng och en Liquid Eyeliner inhandlades idag. Niifty!

Nu sitter jag och pysslar med aningen skoliga saker såsom Quizz och liknande. Har erhållit 20/22 än sålänge. Men det ska nog gå bra detta också tror jag ^^

I morgon kommer i alla fall installatören från bredbandsbolaget mellan 8 - 12, men så får vi väl se om han hittar ingången den här gången antar jag, så man törs ju inte att hoppas på för mycket trots allt. Efter det ska jag och Pierre upp till Golden Bangkok och äta buffeeee =) Hoppas vi hinner bara! :/ Borde göra de dock.

Oooh, fick mail från CSN idag föresten.


Beslutsångest, kanske, ja, nej?

Goddag ni läsare som faktiskt hoppar in hit! ^^
Idag är det redan onsdag den 8e September. Har skrivit massa mail till CSN idag eftersom det blivit lite halvt missförstånd och sådär, så i vilket fall som helst. Inga pengar ännu! :( Men, nu när allting SKA vara ordnat så hoppas jag att det kommer in på i alla fall fredag :/ Det vore ju skönt då eftersom man firar 3 år med Pierre då. Gifties!

Mår inte jätte bra idag heller. Förkyld igen, men dock inte lika illa som jag brukar må när jag blir förkyld. Vi ska måla taket i vardagsrummet på söndag i alla fall :) Efter det kan man börja med väggarna! När det är färdigt så är det bara sovrummet och hallen kvar. Och jag vet fortfarande inte vad man ska ha i hallen. Jag trodde på en randig tapet, men nu vet jag inte. GAAH!


Oinspirerad.

Dom här senaste dagarna så har jag varit totalt fylld av oinspiration, coolt va? Nae men seriöst, det blir inte mycket bloggande, inte mycket göra alls. Jag tvingade mig själv till att faktiskt måla färdigt köket igår. Det blev ju jätte bra alltså! Men i alla fall.


Det händer inte överdrivet mycket i mitt liv just nu egentligen. Det vore väl skolan då, och det är ju alltid trevligt menar jag! Jag letar efter ny musik, har tröttnat på min. Är nästan färdig med alla säsogner av Buffy dessutom. Därefter blir det Angel istället, spännande!

Kollar ju runt lite på kläder och sådär, har hittat några byxor som jag vill ha. Det blir att köpa ett eller två par sen den 25:e, JAY!

Har gjort massa övningar i photoshop nu på förmiddagen. Kan det mesta redan egentligen, men jag gör det ändå. Varför? Haah, jag vet inte.. Upprepning? Äsch. Det kommer säkert något mer givande än saker jag kan senare! ^^ Heeh..

Sen kan man ju alltid hitta små meddelanden på inköpslistan efter Johanna har varit här! :P



Pluggis.

Man kan säga att allt som kommit till skolan kommit bort nu under helgen, mest för att jag umgåtts med Johanna och Pierre och sådär ;D

I Lördags blev det att måla köket, en mycket stilig färg må jag säga dessutom. Jag själv har dessvärre inga bilder, men ni kan ju alltid kika hos Johanna för lite bilder sen dess. Sen så ska jag försöka med lite före och efter bilder när det kommer till alla andra rum. JAY!

Igår mådde man inte så JÄVLA bra faktiskt. Hade enormt ont i huvet enda sen lördag morgon. Inte kul :( Men det gick över lite senare, tack vare Pierre som köpte värktabletter!

Just nu sitter man i vardagsrummet efter en dags Buffy-kollande. Aa, jag slängde in ett avsnitt med Angel också! Ska väl hålla på med dom dära photoshop-övningarna som man ska göra! ^^ Får se om man kanske lär sig något nytt. Heeh..

Saknar Pierre idag.
3 år på fredag <3

P.S
Fick min nya nyckelring idag. :)


Mååååållaaaa!

Idag blev det upp klockan 9:00 och över till donken för en frukostmacka + O'Boy ! ^^ Hämta bilen för att sedan fara runt i hela Norrköping och kolla efter färg till lägenheten. ÖB som vi hade hoppats på hade typ ingenting, så där blev det inget. Rusta har ju inget vet man om sedan tidigare, så det blev över till Bauhaus istället. Där hittade vi färg till vardagsrummet och Sovrummet :) Men vi köpte bara till V-rummet idag eftersom att vi inte är gjorda av pengar! ;O

S-Rummet blir det nästa månad sen är det nästan fääääääääääääärdigt!

Idag så ska Pierre iväg på fest hos Joel, och till mig kommer Joppahääääna istället ;D så ska vi måla och dricka vin + cider. Sen kan ju alltid kvällen leda till massa saker, det vet man aldrig!

OCH, jag lovar att jag ska ta lite före och efter bilder sen med måler och grejer! Spännande spännande!


Ny nyckelring.

Glömde ju nämna förut att jag beställde en ny nyckelring idag! ^^
Har haft min gamla med Twilight sen den första filmen kom ut nu så, det var dags för en ny!


All my life and the hereafter.

Torsdag redan fan.
Helt insane egentligen för det var ju för tusan måndag nyss. Man kan med andra ord tycka att den här veckan har gått väääääääääldigt snabbt. Så, vad har man då åstadkommit med under dagen nu fram till klockan 15:00 ? Jo, upp imorse, äta en snabb frukost tillsammans med ett avsnitt av Buffy.

Jag och Pierre tog dock en lunch vid Pasta Snäckan idag! ^^ Jag själv tog en tallrik med kycklingcurry idag igen, precis som när jag var där med Johanna härrom dagen ;D Pierre blandade ost & bacon med kycklingcurry. Lite 50/50 där med andra ord.



Vi bestämde oss efter lunchen att promenada neråt mot strömsparken istället för att gå direkt hem :) Vi konstaterade dock att trots den så väldigt ståtliga solen idag så var det tusan lite kyligt. Jag hade ju visserligen jeans och hoodie och tyckte det var kallt. Där går Pierre runt i shorts och kortärmad liksom, what thee fudge? KALLT!



Nu ska jag dock åstadkomma lite mer än bara ren lathet, det går inte för sig med sånt!
Färgade håret igår förövrigt, NAJS! 


Spam.

Jag tyckte detta var så roligt så jag måste bara dela med mig av det;

"Ordet spam är ursprungligen en benämning på en billig köttkonserv (teleskopord av spiced ham). Ordet blev känt i en av Monty Pythons sketcher, där ett par var på en restaurang där allt som erbjöds var spam, spam och åter spam i olika kombinationer. Därav kommer den nutida betydelsen, något oönskat som kommer i stora mängder."

För den som inte vet vad jag syftar på så är det spam, ni vet, skräppost i mailen osv! ^^


Airplanes.


O_o ???

Haah, ungefär så!
Idag sitter jag och försöker få ihop lite skolarbete bara för att jag är så jäkla cool och inte tänker komma efter redan efter 3 dagar. Det vore ju något menar jag. Det kommer troligtvis inte bli så himla mycket mer än det och Buffy samt Angel idag misstänker jag. Kanske ta disken som är kvar.

 


Nu ska jag fortsätta med mitt och försöka få ordning på Word, hörs nog senare igen!

 


RSS 2.0