Liten update.

Okej, så precis efter att jag postat mitt förra inlägg ringde det på dörren och där var en av 3 elkillar som kom hit. Han ville se vart sladden var av och det är.. eller ja, var ju typ ca 6-7 meter upp från platån här nedanför. Inte direkt som att man bara kan skyffla hit en stege och klättra upp då liksom.

Så, han kollade sladden och det, försvann och hämtade ny för dom beslutade för att byta ut den istället för att bara laga den. Men det var inte så svårt. Dom kapa på insidan, puttade ut den ena delen, och drog bort den andra inklusive jacket. Han hade ny fin sladd med sig och dessutom ett tjusigt jack som han fäste direkt i väggen efter att han håvat ut massa kabel. Det andra jacket bara låg och skräpade på golvet innan typ, så detta var ju bättre.

MEN; och här kommer den roliga delen. Dom får inte koppla in sladden till typ "elskåpet" eller whatever, utan det var tvunget att göras utav troligtvis Telia. Och DOM måste först få sig ett samtal från Bjurman för att sen komma om ca 3-5 arbetsdagar. Inte så spännande, men han bad om ursäkt för det men sa att han i alla fall kunnat göra halva jobbet. Och det är man ju tacksam för liksom, inte hans fel att han inte får! Dock så är det en tredjedel, eftersom först telia, sen bredbandsbolaget som måste koppla in det dessutom. Menmen..

Sen rasade elementet igen, så han skulle passa på att säga till om elementet till bjurman om att det behövs lagas. Sjysst! För om det pajar blir det tydligen "väääldigt dyrt". Så tacksam är man ju för att han säger till då liksom!

Slutsats:
Inget internet ännu. Som tidigast den här veckan, men här finns inget hopp kvar. Vad är en vecka till i det här fallet?


Kommentarer
Postat av: Anonym

Det är inte Telia det är Skanova (det är dom som äger ledningarna i sverige) ^^

2010-09-13 @ 14:59:03
Postat av: CuddlyCake

Jaha, där ser man! Ja, det blev ett samtal till Telia från Bjurman och det stämde ju som sagt inte.

2010-09-13 @ 15:00:31
URL: http://cuddlycake.webblogg.se/
Postat av: R # B 3 R T (Caydens.blogg.se)

Hejhej! Gillar din blogg tycker att du blandar ut texterna bra och har fina bilder. Keep on working!:) Allt fint med dig annars då? :)



Ha en fin dag!

2010-09-13 @ 16:15:05
URL: http://caydens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Babbel:

Trackback