Faan så mycket att göra alltså.

Kan börja med att säga att detta inte kommer bli ett jätteinlägg för jag är massa trött, och vi har gjort massor idag verkligen. Men det blir att informera om imorron eller på måndag. Så om ni undrar om det inte dyker upp ngt imorron så är det juh givetvis för att vi flyyyyyttaaaaaaaar hela dagen..!! ;O Så tralla laa..

Men i annat fall så dyker det upp på måndag direkt! Haahaa.

Gonatt.


Nyyyckel.

Pierre smsade Ida som var hyresgäst i vår lägenhet, och jaaa, nu är den vår snart! ^^ Imorron klockan 09:00 ska vi möta hyresvärden utanför lägenheten för att få nycklarna till VÅR lägenhet. Så i och med det så dyker det upp lite bilder i morron på hur den ser ut för de nyfikna! :D

Såklart kommer vi att göra om den lite, men det är ju lite senare.
Gaaah, soooo exited!! Vill flytta, vill flytta, vill flytta! ! !


Tickets.

Damdamdaaaah.
Idag hämtade Pierre ut paketen med Com Hem-utrustning som kom igår. Så det är ju lite spännande, nya prylar till nya lägenheten. Så nu kommer vi ha internet och TV i alla fall direkt när vi flyttar in, som förövrigt är om bara 2 dagar. Wiihuu!

Nu irriterar katterna mig massor eftersom dom ränner runt i lägenheten och river allting. Det är så sjuuuuuukt jobbigt och jag vill bara.. SUCK!

I vilket fall som helst så köpte vi biljetter till 'Trollkarlens lärling' idag till Söndag kl 21:45. JAAY!

Jag skriver nog mer senare dock. Nu har jag inte så mycket mer att säga.



Hello cryfest.

Såg just färdigt på 'The last song', ja ni vet den senaste med den, oooh så kända Miley Cyrus. Det blev ju en jävla cryfest i slutet. Jag fattar inte varför jag ständigt kollar på såna filmer! :O Det var likadant med 'Bridge to Terabithia'. Den slutade med en enorm jävla cryfest den med. Usch, måste seriöst sluta kolla såna filmer!

Så vad har jag gjort hittills nu då? Haah. Ätit, sett på tv, övervägt att packa ner kläderna i soffan. Men alltså, allt sånt är så jääääkla tråkigt utan Pierre. Allt blir tråkigt utan Pierre. Hej btw, nu lät man ju inte lite patetisk. Men sanningen är ju den att han faktiskt var min bästa vän redan innan vi blev tillsammans så ^^ Umgicks ju rätt mycket även då.

På tal om filmer BTW, så blir det ju 'Trollkarlens Lärling' på söndag med Pierre efter inflytt. Det är ju den där nyyyya filmen med Nicholas Cage för den som inte vet vilken jag menar. Håll koll på TV'n så dyker trailern upp lite då och då, men mest hela tiden.

Vet ni vad jag gjorde nyss föresten, för typ 20e jävla gången idag? Jo, fastnade i hålet som dessvärre finns i lakanet och drog lite med foten så att det gick sönder ännu mer. J I P P I ! ! Och innan ni kanske undrar "trasigt lakan, WTF?! Har ni bara ett eller?" så är det ett dyrt lakan, och vi har fler egentligen, men dom är muppiga. Saken är ju också att vi orkar inte köpa nya innan vi flyttar.. Muppig lägenhet, muppiga lakan. Dom hör ju ihop lite!

När ni ändå är igång med bloggläsandet kan ni ju klicka in er på 'JoppaHäänas blooogg'


Com heeeeem.

Igår vaknade man och var förkyld och idag har det fortsatt. Det är inte vääääldigt spännande måste jag säga. Har en jätte megablåsa på underläppen som gör massa ont. Och givetvis när man äter så råkar man tugga sig just i denna blåsa om och om och om igen. AJ! !

Förutom det då? Jo, man vaknade av massa regn i natt, tydligen så har det åskat också, men det missade jag givetvis. Tyckte bara regnet var väldigt högt, det lät som det haglade eller något emot rutan. Meeen wtf liksom.

Pierre har varit jätte duktig idag innan jobbet dock. Han har packat ner i stort sett allt som fanns i hallgarderoberna och dessuom gått ut med massa påsar skräp medan jag själv inte gjort lika mycket. Nu på förmiddagen har det blivit en 'Karins lasagne' och massa TV. Ska fixa kött till ikväll när Pierre kommer hem med snart. MEN, det viktigaste:

Com hem utrustningen kom idag. Det och en himla massa papper om installation osv osv, TV-kortet också bland annat. Detta gör mig mycket lycklig för då kommer vi i alla fall inte sitta utan internet från och med söndag. DÅ kommer det dyka upp blogginlägg om nya lägenheten istället! :D

O M G, det är dessutom bara TRE dagar kvar nu. Det känns som en ren evighet verkligen. Ny lägenhet, ny början på livet. Aa, det blir inte mycket bättre.





Måste förövrigt slänga in några söter bilder som jag hittade när jag gick igenom några bildmappar.

  
  


University here I come.

Igår ansökte jag om studiemedel, och faan vilken fart det blev på allting när man fyllde i att man skulle få beslut via e-post istället för brev. Så imorse fick jag mail om att ett beslut var taget. Nervositeten slog in lite där, med tanke på min jävla otur hos CSN liksom.. Ni får väl själva kolla beslutet! :O



(klicka för stoooor bild)

Efter det så fixade jag med mitt ABG hos Telia på min dator. Det tar slut den 4e November så det är dags att säga upp det i tid så det blir ordentligt och inte in på November månad för då får man ju betala meeeer pengar, och det vill jag juh inte! :) Så det tog jag hand om via deras hjälpchatt. 15 minuter väntetid och avklarat på 2. Såna ärenden blir inte mycket bättre egentligen. Så nu ska man tydligen få en bekräftelse via post på att det är uppsagt så det är juh bra.


Så vad händer idag då? Hmm, ja först och främst ska jag se gårdagens avsnitt med Ugly Betty eftersom jag inte var hemma när det gick och det var säsongsavslutning. Sen efter det ska jag se avsnitt 4 med Entuorage. Sen får vi se vart dagen leder. Måste ju packa ner lite mer småprylar som far runt i lägenheten. Vi flyttar ju snart! :D


Damdamdaaah, fint väder!

Idag ska ni veta följde jag med Anettomobilen när den for ut till Rolle. Det blev det istället för att sitta här i lägenheten och uggla, icke spännande liksom! Men så jag badade en skvätt idag med. Det var massa kallt i början men efter ett tag blev det massa skönt i vattnet, muums på de liksom!

Grilla gjorde vi också där ute, fläskfilé, potatissallad och vitlöksbröd. Det satt inte helt fel. Hahaha, till det blev det ju förövrigt "Pärondryck med ciderkaraktär" som vi så vänligt sa hela tiden när vi bad om påfyllning. "Kan jag få lite mer pärondryck med ciderkaraktär, tack!" Blev lite som ett inside-joke så att säga, sitter fortfarande och ler när jag tänker på de! :P Det är dock lite "you had to be there"-moment! :P

Igår konstaterade jag dock att jag vill ha denna kamera:


En Casio Exilim EX-Z330 i lila med bland annat 12,1 Mpx, HD-videoinspelning. Jag älskar Casiokameror. Har haft så mycket som 2 st, plus att jag fick Pierre att köpa en så han har också en Casio.

Just nu sitter jag dock och kikar på headset till skolan som börjar sista Augusti! ^^ För idag tog jag minsann ett beslut att bara tacka 'ja' till Mittuniversitetet istället för båda som jag hade.. Det och kollar på lite kurslitteratur, hittills behövs tydligen bara en bok. I alla fall till första kursen. Naaaajs!

Aah, juste! Har fyllt i lite blanketter om studiemedel idag med! ^^ Är väldigt effektiv vissa dagar. För på det med har jag dessutom fixat med comhem bredband och TV till trädgårdsgatan. Ska i dagarna se vad det kostar att fixa upp min cykel med så den fungerar som den ska igen. Skönare med cykel!

Nu ska jag faktiskt kolla på CSI NY snart, och sen vart efter ska man väl sova kanske med. För om exakt 41 minuter är det endast 4 dagar kvar tills vi flyttar.

A W E S O M E ! ! 



Funderingar.

Okej, så jag är fortfarande fast besluten i mitt mission att försöka göra min blogg liiiite större, heeh ;). Så då får man ju kolla runt lite i vad som behövs göras för att den ska bli större. Några punkter som jag hittat e ju dessa i alla fall:

- Hitta en intressant nisch
- Ha inte musik, om du måste; ge valmöjligheten att starta den själv
- Lättlästa teckensnitt
- Inte alltid bara text, lägg in lite bilder
- Visa vad din sida innehåller så läsaren förstår inom 3 sek (Woow?)
- Ha inte för mycket 'flash', det tar bara tid att ladda sidan för dom med lägre bredbandshastighet
- Lättnavigerat
- Visa tydligt vad som är länkar, och vilka länkar som man besökt redan
- Undvik långa sidor
- Undvik grammatiska- och stavfel

My gooood liksom. Jag har mitt arbete framför mig om jag ska lyckas göra min blogg lite större. Måste ju dra in några fler läsare :O Så, ni som faktiskt läser, kan ni inte svara på vad som är intressant att läsa om? Jag är iiiidel öra så att säga. Comment away!


Rain.

Regnet gör mig deppad, eller ledsen. Jag vet inte vad som beskriver det man känner bäst. Ungefär sådär man känner när man bara vill ligga i sängen och se på sorgliga serier och filmer. Lyssna på musik med samma känsla. Mmm, idag känner jag mig dessutom bara så hemskt seg eftersom jag har ont i mitt ben och min fot.

Så här ligger jag och tycker liiiiiiiiiite synd om mig själv faktiskt. Men det lär gå över så fort jag orkat hämta mig en glass! ^^ Hungrig är jag med, men inte alls sugen på att laga mat. Det får nog vänta till ikväll.

Glass hämtad nu btw.

Nu funderar jag mest på vad tusan man ska hitta på såhär på en måndageftermiddag. Vädret är dåligt, och jag insåg förut att sommarn nästan är helt över. Fan det är liksom Augusti på söndag. Och vad har man gjort? INGENTING. Har varit ute hos Rolle 2 ggr, badat i klarsjön 2 ggr. Badat totalt under sommaren, har blivit 3 ggr. Helt insane. Har nästna inte gjort någonting den här sommaren. Mest för att Pierre jobbat hela tiden och därför har vi inte hunnit med överdrivet mycket. Men det är så det är antar jag. Känns tråkigt att göra saker utan Pierre sådär såå..


Busybusybusy.

Som sagt, mycket busy liten helg. Jag vet inte riktigt vart den har tagit vägen. Men över är den och måndag är det. Så vad har man gjort då?

Fredag: Stan med Pierre för att sedan följa med honom lite grann. På kvällen blev det dock inte så mycket för min egen del. Mest tv och sen sova för att få McDonalds käk på natten av Pierre.

Lördag: Hmm.. Ja upp lite halvsent denna dag för att traska över till P's mor och låna bil för att handla lite kattsand och presenter till Sonny som fyllde år. Det blev massa presenter med ett beach-tema till denna nyfyllda 20åring! ^^ Hem och slå in presenterna och sedan över igen och vänta på att han skulle vakna. Vi blev väl kvar där några timmar och efter det traskade jag hemåt. Vad som hände den kvällen är väl dock fett ovärt att ens nämna.

 
(Klicka för större bild)

Söndag:
 En lång morgon igår ska jag säga.. Pierre ville dock ner till stan för att fika, men det blev inte så mycket fika. Vi kom iväg så sent. Vi gick runt på stan lite, köpte hänglås åt P's mamma som ringde och beställde de. Jag fick 2 nya tröjor som jag ääälskaaar. Men som sagt så kom vi iväg lite sent, så det blev bara att smådra lite omkring på stan och sådär. Men vi bestämde oss för att kolla vad det gick för biofilmer. JAY för de nya biomaterna liksom, dom är döbra tycker jag fan!

Vi blev bjudna på lite tacos av Pierres mamma, mycket snällt! Vi skulle egentligen badat också, men det bev inte så eftersom ingen rolig ville följa med oss.

Bio då? Jajjemen. Inception. Sevärd film, väldigt komplicerad där ett tag men helt klart 3 + för effekternas skull. Sen ska vi inte ens gå in på vad som hände innan bion. Jävla människor alltså! Jag hatar er ibland verkligen för allt ni ska styra med.


Muchoo tired.

Är massa trött idag, men har massa att blogga om från helgen så kom tillbaka imorron igen så har jag uppdaterat med en massa rolig information! :O

Gonatt.


New shoooes.

Nu mina vänner, så är jag tillbaka här i stan efter en fullspäckad dag.

Upp klockan 8:00 imorse tillsammans med Pierre för att traska över till P's föräldrars place och se om bilen var hemma. Vilket den var, men vi beslutade oss för att traska ner till stan ändå. OCH man ska inte gå i converse(liknande) skor utan strumpor när det är varmt, det resulterar endast i gryyyyymma skoskav, AJ!

Som jag skrev förut så fanns inte skorna jag var ute efter. Saaad. Dom Pierre ville ha tyckte han inte såg alls bra ut :( Så man kan säga att hela grejen var lite halvmuppig..




Dock så hittade jag ett par skor, Pierre med egentligen men dom var lite dyra. Vi köpte med oss sallad från PAUS till idag. Jag hittade nya solglasögon, nya skosnören till mina skateskor och lite så. Känns bra.





Nu är jag hemkommen dessutom och köpte lite isglass från Pierres glassbil med :)

BTW, Pierre hittade ju en hatt idag som han älskade för hela 15 kronor. Det var jätte roligt när han utbrast det inne på New Yorker. "FEMTON KRONOR?!? Ge mig 50lappen! Jag ska ha den!"


Stan.

okej, så jag slänger in ett litet blogginlägg härifrån där jag sitter på biblioteket. Skorna jag ville ha fanns inte, vet dock inte varför. Just My luck. Skorna Pierre suktat efter såg inget bra ut på istället. Han hittade heller inga som han ville ha någon annanstans. I alla fall inte för mindre än 800 kr. SAD!

Det blev att irra runt lite på stan. Jag hittade nya solglasögon för billigt oh Pierre en cool ny hatt. Bilder lägger jag in senare när jag är hemma igen.

Nu sitter jag som sagt på bibban och väntar på att Pierre ska höra av sig och ska därefter kila vidare. Händelsefull dag. Nu är det en sverigeklädd snorunge som skenar runt mellan alla datorer och spelar dataspel. Varför han byter dator hela tiden vet jag dock INTE!

Aja, nu ringde Pierre.
Skrivet från min iPhone

Fniss.

Man måste ju beundra min nya bloggdesign lite grann, eller framförallt min nya header. Den är lite finnurlig och skojig. Hiih, som jag ibland verkligen! Jag gillar den i alla fall, HAH!

Fan, det är torsdag idag. Den här veckan har gått så förbannat sööööligt och för tillfället så märker jag att jag absolut inte kan skriva något rätt. Det blir att man suddar och skriver nytt för jag inte kan stava. Irriterande!

Flummigt hur jag byter ämne hela tiden nu dock, men jag sitter dessutom och stör mig på någon som tydligen inte vet hur man går normalt för det dunkar i hela taket SOM VANLIGT. Det bor någon över oss som tydligen tycker det är himla roande att ha sina 4 barnbarn över hos sig samtidigt hela tiden. Dom skriker och gapar när dom går upp och ner i trappen, hoppar hopprep där uppe, springer fram och tillbaka och är bara så jävla irriterande i allmänhet. Fan va jag längtar härifrån. Komma bort från Surisen, Läderlappen, jyckarna, bajspåsarna som ägarna lämnar vid väggen utanför. TREVLIGT! Är bara så enormt trött på dom allihop.

Det är i alla fall bara 10 dagar kvar nu. Endast EN vecka på söndag. Jag önskar att vi flyttade redan nu på söndag, men icke. Får helt enkelt stå ut.

Aja, nu ska jag snart se på lite tv och imorron ska jag till stan med Pierre innan han far till jobbet.

Pierre <3 10/9 -07


It's allright, I like the way it hurts.

God middag alla läsare!
Idag har jag inte gjort överdrivet mycket ännu. Övervägde att vara med Pierre men det ligger åska i luften och därför ligger jag i sängen med en massa huvudvärk och det suger. Massa hungrig är jag dessutom men det finns typ ingenting att äta utom pasta och det är jga inte speciellt sugen på.

Gjort om min blogg, IGEN! Jag vet, men efter ett tag så ogillar jag verkligen den jag har. Typ, det är vad jag är ute efter när jag gör den, men sen när den väl är färdig så är det helt FEL. Därför får jag bara sätta mig och göra om den igen, som nu!

Suck* Jag ger upp för stunden.


Inrednings SOS.

Det är ju som så att när vi väl har flyttat in i denna nya underbara lägenhet på Trädgårdsgatan så måste jag ju sätta igång planer på inredning. Det får INTE INTE INTE bli som i denna. Där man börjar lite grann, har enorma planer på inredning och design men sen fastnar och låter det vara som det är. USCH!

Det tog mig i alla fall 3 månader innan jag målade över den gräsliga bruna färgen i hallen till vitt! Tapetserade sovrum och kök gjorde vi ju dock NÄSTAN direkt. Jobbigt med mönsterpassning, men kökstapeten är dösnygg så wth.

Vardagsrummet dock. BLÄ. Det har varit hemskt i ca 1½ år eftersom det skulle Pierre fixa iordning när det kom till att bestämma hur. Men det hände aldrig och därför förblev det HEMSKT!! Men nu fixade vi väggarna för ett par månader sen och bara för det så ska vi flytta, haha ironi! Meeeen..

Jag vet vad jag vill ha för tapet i hallen, men ungefär där stannar det sen. Jag vill inte ha en krimskrams-lägenhet. Jag vill att den ska vara stilfull och elegant. Som tur är så har Pierre den här gången sagt att jag får bestämma allt, thank god! Sen behöver vi ju lite nya möbler och grejer med, men det får man ju ta när man får råd *doh*.

HJÄLP mig med inredningstips.


Love the way you lie.





Se 'Fame' som är gjord 2009 förövrigt



Pannie.

Under gårdagen så var jag med Pierre i Grytgöl. Spännande liv! ;O



Hällestadskolans innergård


Vårt gamla hus i Finspång



Vår 'gamla' grannes hus.


 Idag då? Hmm, jaaa ni. Pierre har varit duktigt och packat och grejer nu innan han går till jobbet varje dag. Och jag gör ingenting, fan så lat man känner sig. Det blev en Pannie till frukost i alla fall. Har inte käkat sen igår vid typ 19:30 tack vare en hemsk jävla huvudvärk som jag höll på att dö av.

Meeeen, i alla fall.
Idag är det dessutom bara 11 dagar kvar till vi flyttar. Och på fredag ska jag köpa ett par skor som inte ger mig skavsår enda upp över öronen!


Every night has its dawn.

Hejsan alla ni okända läsare!

Idag ska ni veta gick jag upp ganska skapligt för att så mycket som dra på mig en ganska respektable outfit som jag förövrigt inte tänker lägga ut som de flesta gör! Haha. Väntade på att lilla JoppaHääna skulle vakna från sin skönhetssömn på skinnsoffan *blinkblink* och sedan traska neråt mot staden.

Några saker har hänt idag som är lite creepy och en statusgrej!

För det första så fick jag INTE visa legget på systemet, STATUS. Vilket för mig var lite udda eftersom de annars har bett om det innan jag ens hunnit fram till kassan nästan! WTF?! Ser jag gammal ut? O_o Måste vara skorna som gjorde mig längre typ, såg därför ut som 30 eller ngt, HAH, AS IF!

Sen i alla fall när jag stod utanför vid Donken där och väntade på bussande Johanna så dök det upp en skummis man/gubbe i baskerkeps och började fråga mig om vad jag tyckte om Jesus. Det enda jag fick fram var liksom "Jag bryr mig inte" Naee, okej. Det om någit fick väl igång människan. Han hade ju minsann hittat ljuset för några år sen och jag trots mitt uppror mot Gud och Jesus så älskar han mig. Jag kan tydligen känna hans kärlek i mitt hjärta också. Jag på nytt försökte dock förklara att jag verkligen inte bryr mig eller ens tror på Gud. Men han menade att jag var så illa tvungen eftersom att hur ska vi annars kunna finnas?

 Ja inte fan vet jag liksom.. Jag står knappast på stan i ca 25 - 30 grader varmt sommarväder, iklädd tofflor som ger mig ENORMA skoskav och spekulerar i om Gud skapat människan eller inte.  Men detta var ju tydligen bara vardagsmat för honom. My good, creepy!

Dock så har jag spenderat dagen med att dricka gott, inte så gott och även godisvin tillsammans med Johanna i min säng. Det var trevligt. Massa prata, och spekulationer från båda.

Nu sitter jag dock efter att ha tagit en snabb tur ner i badkaret och tycker synd om mina fossingar som svider så enormt mycket att jag önskar lite att jag kunde kapa av dom. Men icke, man behöver fossingar! ;O

Flytta om 13 dagar förövrigt. Exited? OH Y E S.


Bloglovin.

Följ min blogg med bloglovin


Soooommaaaar.

Den här eviga sommarvärmen är lite svår att tackla. Visserligen är det jätte givet för folk att vara ute när det är såhär medan jag själv tycker att det kanske är lite överskattat egentligen? Jag menar, jag har inget emot solen eller sådär i allmänhet. Det är mer värmen. Man orkar ju inte göra någonting. Det enda man egentligen kan göra ute som inte är överdrivet översträngande är att bada och jag personligen kan inte göra det så mycket under veckorna eftersom Pierre jobbar och jag sitter här i stan.

Och DÅ om man får välja så föredrar jag faktiskt att vara inomhus än utomhus. För säg hej till typ en för tidig död om man ens funderar på att gå ut när det är ca 30 grader varmt i skuggan. Det med vissa undantag gissar jag dock på.

Idag är det fint väder som det varit de senaste veckorna, om vi bortser super regnet i lördags då. Men det var lite lätt efterlängtat faktiskt.

Babbel babbel!


Om vi bortser från sommarvädret då. Så finns det ett annat faktum som tillfaller mer och mer. Jag har fan blivit cynisk med åren. Förr var jag lite mer empatisk, men numer är det brutal ärlighet som gäller. En nackdel vissa gånger vill jag påpeka ;O Men jag kan inte svara på varför för den delen!

And on with the day.


Stalking cat.

Haha, måste bara lägga in. Den är fortfarande rolig alltså! ;P





Wish I was a 'somebody'.

När man i brist på annat sitter och läser sånahär "kändisbloggar" så önskar man nog lite innerst inne att man var minst lika cool, eller? Jag menar, att man hade saker värt att både skriva och läsa om. Jag gissar bara här, men det är nog ingen direkt som är intresserad av vad jag gör om dagarna. Eller vad jag tycker om saker. Jag menar, ingen lyssnar på mig ens utanför bloggvärlden. Inte för att jag är direkt intressant egentligen och jag tänker inte påstå något annat..

Men för att bli känd bloggare alltså så ska man se ut som dagens ideal av människa, man ska ha pengar och helst bo i Stockholm där allting händer. Spännande, jag är ingenting av allt det!

Men som sagt, man önskar lite att man var så. Kanske inte nödvändigtvis Kissie. Hon KANSKE är en jätte trevlig person och allt, men orden som kommer från den människan är bara ord från någon som lever efter fördomar och omänskliga ideal. Sen ska ju tydligen det föreställa någon slags Kissie-image.

Jag har ju alltid mina futtiga 1313 st besökare som jag dock inte vet vilka det är för den delen. Vilka är ni? Några jag känner? ;O Eller är det möjligtvis bara samma person som hoppar in här hela tiden gång på gång..? I dunnooo..

Jag ska också bli C O O L


Saturday..But..Not today.

Fullt upp hela dagen igår verkligen. Halvdan sovmorgon, eller ja. Först vaknade man vid 6:30 av att katterna ville ha lite mat. Dom har ju i alla fall valt att väcka mig 1½ timma senare vilket är snällt. Men sen efter ett tag somnade jag om igen och vaknade vid 10 nångång tror jag. Då blev det frukost med Pierre och lite tv för att sen ta tag i vardagsrumsstädningen som väntade sen jag tog in sängarna hit. Spännande!

Vi skulle också till returpunkten igår för att slänga massa saker som vi tänkt slänga nu i flera veckor men bara inte fått tid för. Så det blev att packa bilen full med prylar som skulle slängas och det tog lite tid. Mot Systemet innan det dock för att köpa några +46'or och en miniflaska med vin. Jag gillar miniflaskor ;) Bara därför var jag tvungen att prova.

Så, Systemet, Willys och sen returpunkten alltså, sen hem för att hämta badkläder och sedan mot Klarsjön istället för ett snabbad innan vi skulle lämna tillbaka bilen till P's mamma. Trevligt efter en hel dags städande, bärande, och gå omkring'ande. NAJS!

På kvällen blev det att grilla kött och käka framför TV'n med Den galne proffesorn med några cider. Tyvärr hann jag inte med minivinet innan jag blev jätte trött och gick o la mig :( Så får ta de idag eller något som en chillgrej! ;D Vuxen man känner sig när man sitter och dricker en cider eller vin utan med syftet att bli full.. HMM!

Så idag då? Mjo, Pierre hoppas fortfarande på det faktum att vi ska åka till Klarsjön igen. Men jag vet inte hur det blir med det. Sen hoppas han dessutom på att spela Aquagolf, men det har vi inte heller sett något av! Men vem vet, ibland ordnar han även sånt som inte ska gå! ;O

Dessutom så är det bara 14 dagar kvar tills vi flyttar. NAAAJS!!


Kattj*vlar!

Hej jag heter Zarah och får ett jävla nervsammanbrott av mina katter!!
Jag blir helt seriöst galen på dom idag, framförallt Sodapop. Han är grinig av någon jävla anledning och springer runt och gör massor endat för att göra en förbannad och irriterad.

För tillfället springer dock Figaro runt och jagar en fluga överallt och det är jätte irriterande för han hoppar på, river ner, gräver runt, sopar runt med. Ja det bara fortsätter så och det är så himla irriterande.

Sodapop har dock under dagen rivit i mattan under bordet, käkat kartonger under bordet, käkat kartonger som jag packar i, klöst upp ett stort hål i kartongen jag packar i. Hoppar upp på barskåpet i världens fart och jätte osmidigt så hela skiten skakar som om det vore en hel jordbävning. Ja, hela dagen har detta hållt på, jag skojar inte! Jag bryter ihop!!

Så nu har jag startat mitt öde som alkolist tack vare den katten genom att sitta med huvudvärk och en +46 sommarcider (dock den enda jag har av dom.) Det och ska fixa mat snart också, blir bara bearnaisesås och pomme idag, mer orkar jag inte. Jävla åskan i luften ger mig en sprängande huvudvärk!

/CuddlyCake


Teckensnitt.

Det har ju förvisso slagit mig att inte alla kan se min URLÄCKRA text, alltså teckensnitt. Så jag har fixat så ni kan ladda ner dom så ni ser hur fint det är! :O

http://rapidshare.com/files/407159391/Fonts.rar

1. Ladda ner filen
2. Öppna upp filen
3. Öppna dator -> C:-> Windows -> Fonts
4. Lägg över filerna i målmappen och sen uppdatera sidan med 'F5'

TaDa!!


Bloggbyggeri.

Hejsan alla!
Här sitter jag i sängen som nu pryder vardagsrumsgolvet och beundrar regnet utanför. Äntligen lite regn liksom! Förutom detta så har jag packat ur hela vardagsrummet och köket på kartonger och slängt in dom i sovrummet istället. Spännande värre! Efter det blev det att teckna avtal hos vattenfall för den nya lägenheten så vi har lite el där med, heeh.

Nu precis blev jag dessutom färdig med att bygga färdigt P's blogg som han startade imorse. Han har tydligen promoatat den på jobbet med så han får några läsare. Visserligen tippar jag på att han inte kommer skriva överdrivet mycket, han är bara inte den typen! ;) Men vem vet, han kanske har ändrat sig. Han har ju trots allt ett X antal inlägg på sin lunarblogg ;P Det kanske blir liknande nu.

Tillsammans med mig ligger också 3 katter i sängen och breder ut sig överallt. Rediga tjockisar är dom fan! Men det blir man av värmen, har man ju märkt!

/CuddlyCake


17.

Mhm mhm. 17 dagar kvar tills vi flyttar, spännande liv! Nae men seriöst :O Är så trött på det här området nu verkligen.

För tillfället så sitter jag på golvet i sovrummet bland en massa kartonger och såklart Sodapop som ligger där borta och bara stirrar på mig. Så det har blivit dagens projekt, det och att fixa Pierres nya bogg som han startade idag :) Good for him! Det kommer bli mycket slit nu dom sista dagarna innan flytt, men väl värt det måste jag säga!

Idag ska jag dessutom fixa elbolag till nya lägenheten samt internet och tv inom några dagar, vill ju inte beställa för tidigt. Men tjänsten ska tydligen gå igång direkt som det förklarades för mig, det enda som tar några dagar är att skicka modemet och boxern. Så det funkar ju!

Pierre is off to work som vanligt, idag kanske det inte regnar dit han ska i alla fall, heeh.

Hörs nog senare!


Ny bloggdesign.

Moahahaha, satt och knåpade ihop en ny bloggdesign såhär på kvällskvisten i brist på annat. Är rätt nöjd. Den blev massa somrig och happy liksom! ;P


Music request.

Okej, först och främst så behöver jag tips på ny musik för jag tröttnar nästan på min och det är fett irriterande. Har precis legat i sängen och glott på 'Down with love' och jag vet inte man ska gilla den eller inte :p haha, den är lite schizofren egentligen. En smaksak antar jag.

Idag då? Inte mycket, mailat med TVshop och ska returnera mina flaskor nu och få pengarna tillbaka eftersom det inte fungerade. Ringde dessutom och fick prata med någon som man absolut inte hörde vad hon sa, enooooying! Så jag ska väl gå iväg och skicka tebax de imorron hade jag tänkt.

Försöka packa lite imorron med kanske. Igårkväll plockade vi ner vår sängstomme så nu står madrasserna på golvet som dessutom fått Pierre att tycka att vi ska bo på golvet i nya lägenheten. Forget it man! Jag gillar vår sängstomme! ^^

Har väl konstaterat att vi ska försöka tömma sovrummet här lite med så det inte är så förbannat varmt hela tiden. Litet rum, mycket saker + 42 grader utanför = Ingen bra kombo!

Så, jag vet att det oftast som oftst inte är speciellt intressant att läsa någons blogg egentligen, man är ju ingen Kissie eller Blondinbella menar jag ;) *skämta* Framförallt kan det ju bli rätt tråkigt när man bara redovisar sin dag, när man dessutom inte gör någonting under den dagen så blir det ännu tråkigare. Spännande liv Zarah, spännande liv!

Förutom det då, så är det 4 dagar sen Peek'Abox lämnade oss och jag kan inte ens förmå mig att tänka på honom då det bara gör massa ont i härtat :( Vi var relativt noga med att försöka ta undan alla saker som var relaterade med honom då i söndags så vi skulle slippa såhär i efterhand. Tur är väl det kanske, hade nog bara varit jobbigt. Jag vet ju hur jobbigt det är att bara se Duffy's klösträd han fick när han var drygt 10 veckor. Rosa med pinglor och allting :) Han älskade ju de trädet om något..  <3

Funderar på att göra om min blogg igen?


Tears.

Vissa dagar undrar jag seriöst varför jag ens går upp ur sängen om dagarna. Det känns helt jävla ovärt att ens bry sig. Och oj vad pessimistisk och negativ man kan vara då.. Men jippi, känner mig så himla bläig och tråkig men jag orkar inte ändra min attityd just nu.

Jobbig dag kan man säga, har packat lite grann nu under kvällen. Inga direkt viktiga saker, mer utav mina saker som bara flyter runt omkring sängen på golvet. Varför är det så svårt att packa? Du känner ständigt att alla saker används, och vill inte packa ner dom ifall att du behöver dom senare. Men samtidigt måste du packa ner allting inför en flytt. Men det går inte! Så vad gör man? Jag försöker packa ner, men det går bara inte! Det finns massa kartonger som är packade redan alltså, men gaaah. Det är så svårt!!

Go'kväll på er.


Söndag och varmt.

Så idag är vi ute hos Rolle dör dagen där jag nu sitter i hans soffa på framsidan. Pierre, Sonny och Yde ska spela kubb dom, najs. Jag fick massa ont i huvet förut med, eller i nacken snarare och så blir man så förbannat seg fan.. Lite smått hungrig känner jag mig också. Bläää...

hemm och sova eller ngt snart?

Skrivet från min iPhone

Trött.

Jobbig gårdag, tröttsam natt, tidig morgon och HEMSK dag.

Det är med enormt stor sorg i hjärtat som jag säger att vår lilla bäbis Peek'Abox gick bort idag.
Vi vet inte direkt varför så jag kan inte gärna förklara för den som vill veta något. Jag vet inte vad jag ska säga, vi är båda så hemskt chockade över hela situationen eftersom han mådde bra senast igår. Han hade till och med börjat gå lite grann, öppnat ögonen nästan helt. Och så händer detta?! Jag är bara så trött på att allt det här fortsätter hända oss. Silver, Duffy, Peek'Abox. När tar det slut..?

Han må ha blivit endast 13 dagar, men jag älskade den där lilla katten. Han hade redan en sådan stark personlighet för att vara katt och han precis som Duffy kommer att bli enormt saknad. Det känns redan så himla tomt här hemma, mörkare på något vis. Det finns inte ens ord...



R.I.P my little Peek'Abox :'(
Världen har förlorat ännu en underbar katt, och det är inte rättvist.


Stay.


soligt uuutee.

Så idag har det varit en extremt solig men faktiskt blåsig dag. Vart kom blåsten ifrån liksom? Har varit med Joppahääna idag som kom förbi hit, äntligen efter en långsam smsbiljett, fjantig busschaffis och en lökig buss ;D hahaha..  Vi var ute en skvättis med Sodapop i koppel som verkligen inte ville vara ute i det fina vädret. Han mjauade på matte som att jag var galen som ville att han skulle få lite motion. hiiih

Nu ska jag äta lite grann och se på tv.



Det var traumatiskt för pojken att vara ute ^^


Bad mood.

Jag har nog vaknat på jävligt fel sida idag känner jag. Har massa ont i huvet att jag inte orkar tänka. Jag är jätte trött verkligen dessutom. Mobilen e dum i huvet atm fram tills de att dom släpper ios 4.0 jailbreak'en, CRAP!! Koda har blivit helt knasig sen förra veckan och har börjat bita lillmissen och jag sitter kattvakt hela tiden så hon låter bli att vara elak i alla fall.

Vi flyttar dock om 26 dagar som senast och det är ju alltid skönt. Men vi har fan inte kommit någonstans alls i packningen, illa! Trots de står det ändå massa kartonger överallt här. Skumt egentligen. Men nu tänker jag pysa för dagen. Pallaaaa!!

Skrivet från min iPhone

Out for the day.

Igår var jag ute större delen av dagen.
Först följde jag med och kollade på när Pierre och Sonny spelade tennis. Förstörde min nya tröja samtidigt också så det var ju fett spännande!

Efter det blev det hemåt och käka lite för att sedan knalla, eller i mitt fall cykla bort till Himmelstalunds minigolf tillsammans med så mycket som, Pierre, Sonny, Yde & Freddie. Det gick förvånadsvärt bra för mig igår som alltid brukar komma sist av sist! Men igår kom jag minsann tvåa efter Pierre! Sonny kom sist, moahaha! Bilder befinner sig dock på mobilen som jag inte orkar koppla in i datorn och grejer.

Idag har det inte blivit så mycket hittills. Pierre åkte och köpte mjölkersättning till minimissen för vi är lite rädda för att han får för lite att äta eftersom Koda går iväg hela tiden. Så nu ligger han i sin lilla låda med en värmedyna och så matar jag honom med lite mellanrum :)

Pierre jobbar som vanligt, awesome!
Det verkar dock inte bli några nya däck den här månaden och därmed ingen bil förrän i Augusti :/ segt när det kommer till såna här dagar.




Sovande snutt-pelle :)
Som förövrigt fortfarande är lite hemlös om ca 11 veckor ;O


Torsdag.

Jaha, då var det torsdag igen. Den här veckan har gått jävla fort verkligen. Hungrig är jag med...

Så förövrigt så var det Eclipse på bio igår, AWESOME! Helt klart den bästa av dom 3 som gjorts. Nu sitter man och väntar med enorm spänning på den (dom 2) sista och därmed avslutas The Twilight Saga filmmässigt i alla fall. Sen vet man ju inte om hon fortsätter med böckerna. Jag menar, det finns ju Bree Tanner som kom ut nu för ett tag sen, och så har vi alltid den där ur Edwards perspektiv som alltid är intressant eftersom de andra är skrivna ur Bellas.

Nu då? Ja, jag har just suttit och spelat lite The sims, ser på TV och är hungrig och funderar på vad man ska äta för något.

Aja, nog för idag.