Wish I was a 'somebody'.

När man i brist på annat sitter och läser sånahär "kändisbloggar" så önskar man nog lite innerst inne att man var minst lika cool, eller? Jag menar, att man hade saker värt att både skriva och läsa om. Jag gissar bara här, men det är nog ingen direkt som är intresserad av vad jag gör om dagarna. Eller vad jag tycker om saker. Jag menar, ingen lyssnar på mig ens utanför bloggvärlden. Inte för att jag är direkt intressant egentligen och jag tänker inte påstå något annat..

Men för att bli känd bloggare alltså så ska man se ut som dagens ideal av människa, man ska ha pengar och helst bo i Stockholm där allting händer. Spännande, jag är ingenting av allt det!

Men som sagt, man önskar lite att man var så. Kanske inte nödvändigtvis Kissie. Hon KANSKE är en jätte trevlig person och allt, men orden som kommer från den människan är bara ord från någon som lever efter fördomar och omänskliga ideal. Sen ska ju tydligen det föreställa någon slags Kissie-image.

Jag har ju alltid mina futtiga 1313 st besökare som jag dock inte vet vilka det är för den delen. Vilka är ni? Några jag känner? ;O Eller är det möjligtvis bara samma person som hoppar in här hela tiden gång på gång..? I dunnooo..

Jag ska också bli C O O L


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Babbel:

Trackback