The sky's the limit.

Sitter i soffan och läser "Den kompletta guiden till högskoleprovet", mycket intressant verkligen. Det och pysslar med massa annat.. Känner dock att det här vädret gör mig fett deprimerad eller något. Har ingen lust med någonting riktigt, men ändå så har jag aningen mycket att göra såhär kort inpå..

Det måste väl också nämnas såhär lite sidan av att man känner sig mer osocial än förut. Finns ingen direkt förklaring till de, men så är det antar jag.. Blä, nu tappade jag all inspiration till detta.

Fick dock min den här igår.

In my head.

Okej så saker som jag tänker på kommer oftast från någonting jag antingen ser eller hör på TV. Det kan verka lite skumt men så är det ändå. Som just nu sitter jag och tänker på en logik kommandes från Carrie - Sex and the city. Nu vet jag inte om vi lever efter samma regler här i Sverige men där i alla fall så ger man ju presenter till sådana som gifter sig, skaffar barn, förlovar sig osv osv. Medan en singel person inte får någonting eftersom ja, man är singel. Det kan ju anses vara lite orättvist ja!

Sen så insåg jag för några veckor sedan en sak angående TV, och det är följande:
Ni som följer polisserier och liknande som CSI, CSI NY, CSI Miami, Criminal Minds & NCIS Los Angeles bland annat känner ju till karaktärerna. Låt oss börja med CSI (Las Vegas) Där hade vi Warrick Brown, som dog och ersattes med en Dr Raymond Langston. Gemensamt? Båda två är svarta/färgade. CSI NY, där har vi Dr Sheldon Hawkes. CSI Miami, Eric Delko men han hoppade av och ersattes med en ny svart man som jag inte vet vad han heter. I Criminald Minds finns Derek Morgan. Sist men inte minst så har vi NCIS Los Angeles där det verkar finnas två svarta män som jag inte vet vad dom heter..

Så min slutsats är att det nästan jämt, eller hittills jämt måste innehålla minst en färgad människa för att serien ska anses vara PC (political correct) eller något i den stilen. Ta dock inte detta som att jag på något sätt är emot det, för det är jag inte. Jag har helt enkelt för mycket teorier och tankar om allting. Det och för mycket fritid.

högskoleprov, högskoleprov, högskoleprov.
Fick kallelse idag med dessutom.


When the world's crashing down

Idag är det exakt ett år sen Duffy dog och jag gömmer mig i sängen med The Sims 3 och TV.
Pierre är inte hemma just nu för den delen... Får väl se om han kommer hem vart efter. Well..

..Bye..


Saknar dej varje dag

I, I'll get by
I, I'll survive
When the world's crashing down
When I fall and hit the ground
I will turn myself around
Don't you try to stop me
I, I won't cry


Let's celebrate, DJ, blow my speakers up.

Sitter och mår illa at the moment. Dock kan det bero på att jag inte orkat äta någonting idag. Trots bristen på handlingar känns det ändå som att jag gjort rätt mycket idag. Let's sum it up: Tvättstugan, betalat elräkning, pratat med morsan, skickat in anmälan till universitet, pratat med Pierre, sett på TV. Yeah, that sounds about right. Det plus tagit bort massa vänner man hade på facebook.. Givande? Lite.

MEN, idag har Pierre officiellt blivit anställd hos Hemglass. Han har skrivit på papper och allting och jag måste säga att man kan nästan inte känna sig gladare än när man får veta en sån sak efter att ha gått helt utan pengar nästan i över 1 år. Man blir rätt glad när en sånhär sak händer ska jag säga er!


we don't take angels from the sky.

..I'm not your angel darling, I'm not your angel darling..
..I'm never gonna be..


Tänk så mycket man kan få att tänka på tack vare EN mening, ett ord, eller bara en blick..
Just den här gången så var det bara några få enstaka ord.. Men mer ingående än så blir det nog inte, i alla fall inte idag!

Ont i huvudet har jag dock, suttit lite cp hela dagen.
Men har inte varit på något större humör för att ens gå upp ur sängen, vilket jag inte gjort heller. Oh tro mig, jag vet "gud vad ovanligt" nae, kanske inte... Who cares. Det finns inte ens ord!


blä blä blääää

Fy satan, sitter här med ont i huvet och totalt jätte trött!
Var på stan igår ett par timmar med Pierre, efter det höll jag på med inbjudningarna till Angelica som jag förövrigt fortsatte och blev klar med idag. Varenda en handgjord och allting. Väldigt roande..!

Just nu vill jag fan bara sova.


..And the britney-song was on..

Lördag igen fan! Jag vet inte riktigt vart veckan har tagit vägen faktiskt, den bara sprang iväg kan man säga! ;O Så, var på Willys igår och hittade ett par svarta converse som jag nästan vill ha eftersom jag bara har ett par rosa just nu. Och converse passar bättre till min lila byxor än vad skateskor gör. Missförstå mig dock inte, skateskor e mina favoriter men dom passar inte alltid in liksom. Så i alla fall, skorna kostade så mycket som 159,50;- inte så farligt. Men jag vet inte riktigt om jag har pengar till de. Eller det är ju EGENTLIGEN ett stort fett nej, men jag brukar kunna vända på slantarna lite så att det räcker till vissa andra saker med. Dock så behöver jag ju nya pyjamasbyxor, IGEN! Dom här var ju tvungna att gå sönder, och ja jag skulle byta dom om det inte var för den anledningen att kvittot hittade ett annat hem. Med andra ord så är kvittot boooorta! Stackars mig :(

Idag dock så känner jag inte för att göra överdrivet mycket om jag ska vara ärlig. För så fort nästa vecka börjar så är det plugg plugg plugg som gäller enda fram tills högskoleprovet är. Vilket då blir varje dag hela tiden! Spännande? Inte direkt, men det är vad som gäller i alla fall, JAY!

Nu blir det musik och TV. Japp, samtidigt!
TJING


Desperate Housewife

Okej, upp en timma för tidigt idag, alltså klockan 6:00 istället för 7:00, spännande? NOT!
Iväg för att hämta bilen och sen handla på city gross.. Handlade färdigt där och vidare till Willys för att handla lite där. Allt detta innan Pierre ska till jobbet kl 12:00 då med andra ord. Inte så spännande alla gånger, men man gör vad man måste. Så nu sen vi kom hem vid 11:00 har jag suttit och delat upp kött i fryspåsar och packat in alla matvaror i diverse skåp osv osv .. Nyss började jag städa köket lite grann, sopa golvet, slänga lite skräp och ska sen diska tänkte jag.. Hmm, det kanske låter lite, jag vet inte, nasty när de uttrycks såhär. Men omständigheterna är ju just nu att Pierre jobbar från 13:00 - 21:00 drygt varje dag medan jag vrål pluggar till högskoleprovet hela tiden. Så, det finns inte mycket tid över till att fixa allt sådant under dagarna. Men, idag tog jag en ledig dag från plugg och väljer att städa lägenheten lite grann! Tråkigt men nödvändigt.

Ikväll blir det dock National Treasure 2 & tacos med Pierre :) <3
Något att se fram emot nu när vi inte ses så mycket under dagarna.
Man lär sig värdera tiden lite mer när det är så.


We belong

. . Many times I've tried to tell you, many times I've cried alone . .


Så idag då! Har skrivit ut lite papper, kopierat lite papper, sett på TV men ändå mest fixat med högskoleprovet. Det närmar sig med stormsteg och jag känner mig så himla oförberedd verkligen. Jag får panik. Stundvis undrar jag dessutom om det är värt att plugga Matte B, för just nu söker jag inget program som kräver det. Visst, det är ju bra att ha bakom sig sådär. Men just nu kostar det 500;- och det är pengar jag känner att jag inte har. Pierre sa att han skulle försöka fixa dom så jag skulle kunna ta provet.. Men det gör mig så osäker ändå.

Mindre bra nyheter är ju dock att mina nya och mindre än 1 vecka, nya pyjamasbyxor har gått sönder i sömmen :( det är ett muppigt tyg dessutom som inte går att laga utan att det kommer gå sönder igen senare. Så det suger juh.. Måste köpa nya nu igen. Och jag bara känner just nu att jag har ont i huvet dessutom och vill bara gå o lägga mig!!

GAH!
Glömde nästan säga, Pierre går gratis glass att käka på sitt jobb :O Hur orättvist e inte de?! >_<


I hear your voice inside me every time I'm low

Hej igen alla!
Klockan är 00:49 på natten och jag känner inte för att sova direkt så jag surfar runt på Facebook och i desperata försök att hitta något intressant. Men ack så dåligt det går. Lyssnar dock på musik samtidigt som jag glor lite på TV. Aa juste, Pierre sover under tiden också! ^^ Haha..

Så what's new since last time?
Vi har anmält intresse på 3 lägenheter som ligger närmre stan än denna gör. En av dom var en 49 kvm för 4048;- vilket vi fann väldigt bra faktiskt. Tror det var den som låg på generalsgatan så jaa, vi kan ju hoppas på den. Enda nackdelen var att den inte hade något badkar :( men man får väl stå ut antar jag. Jag menar, man kan inte få allt, som oftast i alla fall! ;O

Mjaa, sen är det lite mer fundersamma saker. Jag känner som oftast numer att det mesta står rätt bra till. Är på relativt bra humör, fixar med allting som måste fixas. Kanske inte med överdrivet stor entusiasm, men det blir gjort i alla fall. Sen vet jag väl inte hur det är just nu.. När jag funderar såhär mycket på en och samma gång är det alltid något som är fel, känns fel, något jag inte kan sätta fingret på. Så jag kan inte ens så mycket som svara på vad jag tänker på. Det bara snurrar runt i huvet och jag känner mig inte riktigt som jag ska. Min tillfälliga besatthet av isolering och musik är lite svar på saken, men wtf!


I have a melody in my head

Okej, andra inlägget för idag!
Man skulle kunna kalla det för inspiration eller liknande, men det vet jag inte riktigt om det är.

Men jag har i alla fall fått lite SMS från Pierre idag under dagen. Lite info om hur det går för honom på jobbet såhär första dagen. Tydligen så tuffar han runt med en skön 20 årig kille som är rolig. Han har dock konstaterat att det är lite begränsat med toalettbesök när man arbetar som glassgubbe, så det är ju en liten nackdel. Men förutom det då? Jo, dom hade haft 5 kunder hittills och dom kör i Krokek idag. Imorron blir det tydligen Linköping, spännande! Jag tycker det låter som ett givande jobb i alla fall! ^^ Men jag tror jag får höra mer ikväll när Pierre kommer hem igen.

Just nu sitter jag och fryser massor, förkyld som bara den (fortfarande).
Har varit ensam hemma idag (första dagen av förhopningsvis många) och inte gjort överdrivet mycket faktiskt.. Eller jag bestämde mig för att skura golvet innanför ytterdörren ända in under mattan, eftersom katterna bestämde sig för att kissa där. Dumma små katter när det kommer till såna saker! Det blev tyvärr inte mycket till att plugga idag, för jag känner mig så pressad, och jag har saker att göra både till höger och vänster att det blir att man gör allting samtidigt, eller så slutar det med att man inte gör någonting alls istället. ungefär som idag!



Paranoia is in bloom.

Okej allihopa. Idag är det första dagen på jobbet för Pierre och jag tror han är jätte nervös.. Han sitter bara i köket och väntar på att klockan ska ticka framåt så han kan åka. Lite som första dagen i skolan ^^ Man går upp för tidigt för att sedan göra sig färdig jääääätte lång tid i förväg och sedan bara sitta och vänta på att klockan ska slå den tid man planerat på att åka! Så är det.. Hah, spännande!

Jag själv har hela dagen full med pluggande av högskoleprov framför mig. Just nu är jag inne på DTK-delen och det är ju väldigt spännande måste jag säga. Dock så är ORD-delen min favorit, den känns jätte enkel om man jämför me de andra. Eller ja, ELF-delen är ju inte direkt jätte svår heller men där måste man koncentrera sig mer känns det som. Meeeen i alla fall.. Nu sitter jag och pluggar och Pierre har förövrigt åkt till jobbet vid det här laget :) TJING


If I only could remember when...

Så, här är min nya blogg.
I alla fall tills jag bestämt mig om jag ska fixa nytt webbhotell eller whatever. I dunno...

Just nu sitter jag mest i sängen och känner mig så fruktansvärt trött även fast det känns som jag sov hela dagen. Hmm! Igår bestod dagen av Matte B pluggande, och idag har den bestått av högskoleprovs-pluggande istället. Känner mig nästan allmänbildad vid det här laget. Även fast det inte vore fallet självklart. Kan ju hoppas i alla fall att båda proven går bra för min del eftersom det känns lite som att ens framtid hänger lite på de. Usch, allt detta gör mig nervös ända upp över öronen!!

Lite fundersam är jag dock.. Över vad? Hmm, jo.. Jag har känt mig fruktansvärt på ett normalt humör nu ett par veckor. Jag finner det lite ovanligt ja, eftersom jag mestadels brukar känna mig nere, deppig.. och lägre ner på skalan även! Men nu? Nope, är relativt neutral och det man brukar kalla glad antar jag!


RSS 2.0