In my head.

Okej så saker som jag tänker på kommer oftast från någonting jag antingen ser eller hör på TV. Det kan verka lite skumt men så är det ändå. Som just nu sitter jag och tänker på en logik kommandes från Carrie - Sex and the city. Nu vet jag inte om vi lever efter samma regler här i Sverige men där i alla fall så ger man ju presenter till sådana som gifter sig, skaffar barn, förlovar sig osv osv. Medan en singel person inte får någonting eftersom ja, man är singel. Det kan ju anses vara lite orättvist ja!

Sen så insåg jag för några veckor sedan en sak angående TV, och det är följande:
Ni som följer polisserier och liknande som CSI, CSI NY, CSI Miami, Criminal Minds & NCIS Los Angeles bland annat känner ju till karaktärerna. Låt oss börja med CSI (Las Vegas) Där hade vi Warrick Brown, som dog och ersattes med en Dr Raymond Langston. Gemensamt? Båda två är svarta/färgade. CSI NY, där har vi Dr Sheldon Hawkes. CSI Miami, Eric Delko men han hoppade av och ersattes med en ny svart man som jag inte vet vad han heter. I Criminald Minds finns Derek Morgan. Sist men inte minst så har vi NCIS Los Angeles där det verkar finnas två svarta män som jag inte vet vad dom heter..

Så min slutsats är att det nästan jämt, eller hittills jämt måste innehålla minst en färgad människa för att serien ska anses vara PC (political correct) eller något i den stilen. Ta dock inte detta som att jag på något sätt är emot det, för det är jag inte. Jag har helt enkelt för mycket teorier och tankar om allting. Det och för mycket fritid.

högskoleprov, högskoleprov, högskoleprov.
Fick kallelse idag med dessutom.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Babbel:

Trackback