Calling you.




Eclipse.

Så idag är det äntligen The Twilight Saga: Eclipse på bio. Awesome verkligen! Idag har det dock inte blivit så mycket att göra. Är alldeles varmt och man orkar ingenting då i alla fall. Om ca 3 timmar ska jag dra mig neråt staden och hämta biljetter hos Cyster som ska hämta ut dom. Pierre hämtade ju sin biljett igår. Lucky bastard!!

Nu ska jag strax kolla på Las Vegas och fortsätta sega i sängen. Det är sånt väder idag helt enkelt. Vad hände med regnet idag förövrigt?

Men.. Var är Perry?

Skrivet från min iPhone

Varmt.

Det är varmt överallt verkligen och man kommer inte undan någonstans. Sitter i sovrummet just nu och håller ett avståndligt vakande öga på den nya kissen. Sodapop gör också det, han ligger i fotänden på min säng och myser samtidigt som han i mellanåt kikar in i garderoben.

Jag önskar att det kunde sluta vara så varmt hela tiden, får massa ont i huvet dessutom. Försöker dricka massa men det går så segt, man glömmer liksom bort att dricka när man gör saker.

Idag packade jag dock ner allting i kryddskåpet, och massa mer saker från skafferiet. Snart är det fans dags alltså. Typ 1 månad och 2 dagar eller något sånt kvar bara. Men imorron däremot är det ECLIPSE <3 äntligen! Det finns inte mycket som klår det. Så jippi på de!

Nu funderar jag på en smoothie så jag kan använda min stavmixer.
Go'Kväll på er!


Kittens.

Idag fick Koda sina kattungar efter 63 dagar.
Tråkigt nog så klarade sig inte den första lilla kissen. Det sorgligaste var att se Sodapop försöka väcka den genom att peta och köra med nosen. Den såg ut precis som Sodapop med. Men vad gör man liksom :/ R.I.P little kitten!

Den andra blev röd och vit och vad jag kan se så verkar det vara en hane, som enligt Johanna kommer njuta av namnet Slash :P hmm.. Vi får väl se hur det blir ;)

Just nu så ligger Mor och Barn i garderoben i en kartong och sover. Jag själv sitter i sängen och ser på TV och spelar lite The sims 3 Drömjobb till och från. Har inte kunnat prata så mycket med Pierre idag för han har åkt med en praktikant och det känns så otrevligt då.

Aajaaa, seee'yah


Every rose has its thorn.

Det har varit ett par fullspäckade dagar nu sen typ i torsdags faktiskt.
Torsdagen så var jag med Pierre, fredagen så blev det ut till Rolle med P's familj och människor för att fira midsommar. Väl där så konstaterade jag och Pierre att det enda vi gjorde var dock att äta. MÄTT!! Vi kom väl hem vid typ 23 nån gång tror jag.

Lördagen, alltså igår, så fick det bli tvättstugan, handla på förmiddagen, rensa ut saker i köket som ska slängas. Det blev en hel kartong med maskineri som ska till returpunkten, detsamma gäller porslin. Sen blev dock det tråkigt så då blev det istället någon timme eller så med tennis! ^^ Ja, äkta tennis, inte typ Nintendo Wii för dom som vet att vi har de. På kvällen blev det bio - Killers med bl.a. Katherine Heigl & Ashton Kutcher. Rätt rolig, men också ganska så händelselös.

Idag har jag inte gjort överdrivet mycket dock, och dagen är nästan över redan. Tennis på förmiddagen med Pierre, inte lika länge som igår visserligen. Det var mycket varmare idag. Kikat på nya sommardäck till Pierres bil och lite så med, mer har det inte blivit.





Breathless.

Imorron är det midsommarafton och man både ser och hör hur folk planerar inför denna ytterst sommriga högtid, utom jag. Jag har inget planerat, har inte ens en tanke på vad man KAN göra. Helt ute känner jag mig. Har liksom slutat bry mig om alla slags högtider, till och med halloween och det är min favorit. My god liksom!

Idag har jag cruisat runt med P i hans bil, och det var ju spännande. Mest för att jag faktiskt inte varit ute sen i fredags men det skulle lika gärna kunna handla om flera år för det känns onekligen som de liksom.

Nu sitter tjocka Koda i fönstret och kikar på omgivningen där utanför, spännande för henne troligtvis! Sodapop går runt och gör massa irriterande ljud som han vet att jag hatar mer än något annat. Han låtsas att livet suger när det egentligen inte gör det. Han är katt liksom!

Snart ska jag sova tänkte jag, är fett jävla trött verkligen. Har vistats alldeles för länge i solen idag för att vara mig.


Tråkig dag.

Så idag känner jag mig enormt uttråkad.
Överväger att diska typ eller ngt i den stilen men grejen är mest att det måste göras och jag känner mig så lat när jag inte gör de. Trots det så är det så himla tråkigt och verkligen inte givande.

Men vi beslutade att vi ska slänga vårt porslin som vi har nu, och helt enkelt köpa nytt senare när vi flyttar. Alla tallrikar vi har nu är trasiga på ngt vis och alla glas olika och matchar inte och blääh.

Såå, vart var jag? Hmm.


You found me.

Hej du trevliga tisdag igen!
Idag har jag känt mig så oerhört trött precis som alla andra dagar numer. Såå, hittills har jag i alla fall lyckats låsa upp min 3Gs och kan därför ha mitt parlino helt igen :) Använder inte telia alls nu med andra ord. JAY! Ren kärlek där ska ni veta.

Sen får vi väl se hur det visar sig med skatten sen också :/ Muppiga dom är ibland alltså.

Så, nu är jag hungrig men lat. Så blä på värme.


Borta med vinden.

Okej, som det märkts så dyker det inte upp många uppdateringar från mig numer, och det beror lite på brist på inspiration, händelselösa dagar lite grann och sen att jag faktiskt inte orkar skriva alla dagar. Det finns ju såna dagar också liksom!

Men för att sumera lite grann den senaste veckan eller något i alla fall så..
Både förra torsdagen och fredagen blev det staden med Joppahääna och shoppade för massa pengar. Värt? Ja, men ni vet hur det är. Man undrar i efterhand om man verkligen behövde alla de där prylarna som man just köpte. Dock så var det dom sista pengarna som jag får nu på lääääänge (bortsett från ev. studiebidrag senare förstås) så det firades med bland annat nya sommar-typ-skor med kilklack, ett militärlinne med baksidan endast i svart spets, en svart kjol, leggins, en mineralfoundation, lila kortärmad bolero, piratbyxor i mjukis-style, brun kajalpenna, vanilla cupcake läppglans, ja sen kommer jag inte ihåg mer O_o

Lördagen blev det att glo på lite Sanctuary, Bröllopet som prydde hela SVT och samtidigt packa och packa om massa kartonger tillsammans med Pierre. Detta skulle göras under söndagen med, vilket faktiskt gjordes under förmiddagen men sen efter det mådde jag inte så bra mer så det blev mest sängliggande, frossa och megavarm om vartannat.

Idag fick det bli de sista avsnitten av Sanctuary Säsong 2 och TV. Nu sitter jag och väntar på Pierre som jobbat hela dagen som vanligt :) Läste dessutom hans nya löne-spec och blev lycklig igen. Visst är det skönt när man faktiskt har råd med alla räkningar utan att behöva låna flera tusen varje månad? Det inger en viss fridfull känsla ska jag säga.

Well, nu blev det inte mycket mer än så.
Go'kväll


Leka med mobilkameran.




Men my goood.

Så jag sitter med enorm beslutsångest idag, men det kommer periodvis känner jag. Vissa dagar är jag helt säker på att Linnéuniversitetet is the way to go, men andra dagar känns det inte alls givande och jag bara GAAAAAAAH!!!!

Idag är en sån dag när jag inte vet vad jag vill igen.


Music washes away from the soul the dust of everyday life.




Makeover.

Hela helgen så har jag umgåtts med Pierre lite grann.
I lördags så blev det lite promenixer ute i solen, en glass utanför konsum på en bänk, najs! Senare så grillade vi massa kött och käkade de tillsammans med friterad pomme och bearnaise på burk, MUUUMS! Kollade även på Sex & the City; The movie. Den första alltså!

Igår så blev det Halvars med Pierre, Angelica & Simoné. Själv tog jag en mjukglasstrut med chokladdopp. Tycker inte att Halvars har så många goda smaker på sin kulglass. Satt och glassade (haha) i solen där nere ett tag med och det var ju trevligt. Väl hemm så blev det överblivet kött och bearnaise från dagen innan, färga håret på Pierre och sen iväg på bio som Pierre bjöd på.

Idag är han tillbaka på jobbet igen och jag sitter bara här en snabbis mellan TV-tittande och hem till Angelica för att maka-over henne inför deras studentmiddag som är idag!

Känner att jag inte direkt spenderar så mycket tid vid datorn numer. Det finns liksom ingenting att göra här, så det känns så onödigt faktiskt. Men nu ska jag kika lite på TV och sen göra mig färdig för avfärd bort till Ektorp.


En tanke.

Okej, hur många där ute är det som tänker på följande när dom sätter sig vid datorn(?);
Det är att du faktiskt har hela världen i ditt vardagsrum, sovrum, kök, badrum (haha) you name it. Det man egentligen gör som man inte tänker på när man sitter vid datorn, som jag själv nu gör i min säng. Det är att man bjuder in hela världen att ta del av sitt liv, att finnas i mitt nu då sovrum. Kanske inte bildligt talat, men är det inte sant ändå? Du tar bilder, skriver texter, uppdaterar status och lägger ut allting för alla att se. Det du lägger ut finns där hela tiden.

Du trycker möjligtvis på "ta bort konto" , "radera", "ta bort inlägg" men de blir aldrig borttaget helt. Det finns där, lagrat i det så kallade cyberrymden för evigt och kan man bara sin sak så kan man ta del av de om och om och om och om och om igen. Tänker vi på detta när vi lägger ut på facebook, bilddagboken eller exempelvis twitter, när vi uppdaterar om vad vi gör hela tiden? I C K E ! ! Borde vi göra det? Absolut! Men man tar internet för givet. Det är fan så. Vi tror att bara för att vi lägger in lite lösenord på respektive bloggar och sidor att ingen kan komma åt vårat innehåll. Men ACK så fel! Man kan komma runt precis allting.

Jag menar inte att man ska leva som en psykotiskt paranoid jävel, men saken är ju att man ändå måste leva efter vanligt vett. Vem fan vet vem som sitter på andra sidan skärmen och skriver. Att man ens sitter vid datorn är ju lite konstigt när man tänker på allt detta. Lite insane egentligen, men jag antar att utmana internet, är att leva vågat? Eller, det beror väl på från vems synvinkel vi ser det från ;)

Men jag kan knappast vara den enda som anser att allting på internet numer är så förbannat tråkigt.
Mina sysslor vid en dator ser ut som följande:
Logga in på FB, kolla runt, Logga ut. Gå in på Twilightsweden.se, kolla efter nyheter, kryssa rutan. Klicka upp MSN, se om det finns någon värd att prata med, icke! Stänga ner datorn.

10 minuter senare

Logga in på FB, kolla runt, Logga ut. Gå in på Twilightsweden.se, kolla efter nyheter, kryssa rutan. Klicka upp MSN, se om det finns någon värd att prata med, icke! Stänga ner datorn.

Sen fortsätter det så. Och jag kan ju nästan garantera att jag inte är ensam, fast med vissa utbyten av sidor man loggar in på dårå. Vad finns där att göra där ute längre? INGET! Vad hände med det som alltid var så roligt med datorer förr? Har vi tappat uppskattningen? Tar vi datorer och all teknologi för givet? Tror fan de...

Vänta bara, snart vaknar all teknologi till liv och startar krig med mänskligheten. Vore det så lustigt egentligen? Nej, vi utnyttjar alla datorer, och varför? För att människan uppfann dom? Jahaaa...


Tired ass.

Jaa ni.. Jobbig dag idag. Städat som crazy med mor som kom hit och hjälpte, eftersom Pierre jobbar varje dag. Just nu ligger jag i sängen med huvudvärk och är trött, lite hungrig är jag med.

I helgen är det lite planerat att lana the sims 3 drömjobb med Pierre. Om han inte ska göra ngt annat förstås. Dock så kan jag väl påstå att jag inte är inne här överdrivet mycket numer. Är lite upptagen med flyttandet och städande och jaa. Ska ju hjälpa Angelica på tisdag med till hennes studentmiddag. Uuhh. Sen på torsdag e de både hon och Simoné som ska ha lite hjälp och med smink och hår och allt såntdär ni vet. Spännandespännande.

Skickar iväg en lite tanke till Joppahääna dessutom som hade mösspåtagning idag och därmed inlett studentveckan. Hoppas du får skoj! :) Hiihii.

Men nu ska jag äta ngt och sen snart sova tror jag.. Trött som en jätte cryazy person fan.
Go'Kväll på er!


Städa.

Var nere på stan idag med Pierre och fixade ett Nordeakonto till honom och sen ett extra bankkort till mig eftersom det blir såna problem ibland när han inte är hemma och jag behöver handla något. Så får väl se när dom kommer.

Sen var vi lite grann på stan och jag köpte dom däraa leggins'en i spets som jag dumt nog inte köpte när jag var där med Johanna :P. Det blev även en tripp till Systemet för att köpa lite godare saker att dricka till A's student. För nästa vecka lär det väl vara fullt med folk som köper inför studenten och festande osv osv.

På torsdag kommer kära mor hit och hjälper mig städa lägenheten färdigt inför visning för en person på lördag. Blir lite mycket att städa själv när Pierre jobbar om dagarna. Men hallåå, vem ringer klockan 9 och frågar om man får komma och kolla på lägenheten samma dag? Det blir lite stressigt liksom... Aja. Nu fick det bli i helgen istället.

Nu ska jag bara vänta på att Pierre kommer hem så vi skulle äta tillsammans. God Kycklngkebab på stan idag förövrigt.


RSS 2.0