I hear your voice inside me every time I'm low

Hej igen alla!
Klockan är 00:49 på natten och jag känner inte för att sova direkt så jag surfar runt på Facebook och i desperata försök att hitta något intressant. Men ack så dåligt det går. Lyssnar dock på musik samtidigt som jag glor lite på TV. Aa juste, Pierre sover under tiden också! ^^ Haha..

Så what's new since last time?
Vi har anmält intresse på 3 lägenheter som ligger närmre stan än denna gör. En av dom var en 49 kvm för 4048;- vilket vi fann väldigt bra faktiskt. Tror det var den som låg på generalsgatan så jaa, vi kan ju hoppas på den. Enda nackdelen var att den inte hade något badkar :( men man får väl stå ut antar jag. Jag menar, man kan inte få allt, som oftast i alla fall! ;O

Mjaa, sen är det lite mer fundersamma saker. Jag känner som oftast numer att det mesta står rätt bra till. Är på relativt bra humör, fixar med allting som måste fixas. Kanske inte med överdrivet stor entusiasm, men det blir gjort i alla fall. Sen vet jag väl inte hur det är just nu.. När jag funderar såhär mycket på en och samma gång är det alltid något som är fel, känns fel, något jag inte kan sätta fingret på. Så jag kan inte ens så mycket som svara på vad jag tänker på. Det bara snurrar runt i huvet och jag känner mig inte riktigt som jag ska. Min tillfälliga besatthet av isolering och musik är lite svar på saken, men wtf!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Babbel:

Trackback