Ett "in your face suckers" blev det ja.

Så, vad kan klockan ha blivit, runt 10 nån gång när han från Bredbandsbolaget kom? Aa i vilket fall som helst, så kom han, satte i sina manicker i jacket sa sen att han skulle ner och riva i golvet vid resturangen eller något? Okej.. Det gick en stund, han kom tillbaka. Sa att det inte var där utan den han behövde komma åt var på den altanliknande saken nedanför vårat fönster. Hmm, dit har ju inte vi nyckel?! Så, vi ringde Bjurman (hyresvärd) och sa att vi behövde komma in dit för att ordna med bredband. Han sa något om att vi skulle gå till Kinesen i 3A för han har nyckel dit ut.

Okej, Bredbandskillen drar för han hade företagsjobb klockan 10:00 men han sa att vi skulle ringa när vi fick tag i nyckel och kunde öppna dörren. Underbart! Pierre fick tag i nyckeln, öppnade dörren. Ringde Bredbandsmannen som sedan skulle komma om ett tag. Han kom, han gick ut, han sa att han inte kunde fixa vårat internet. Så, varför undrar ni kanske?

Jo, det är som så att fasaden utanför vårat fönster hade rasat RÄTT NER på våran telefonsladd som går ut genom väggen från vår lägenhet. Den hade kapats i två delar och är därför inte brukbar längre, spännande.. NOT!!!!

SÅ; vad innebär allt detta då? Jo, vi ringde upp Bjurman IGEN och berättade vad som stod på, och sa att vi behöver ha detta fixat eftersom vi trots allt sitter och betalar för ett bredband och telefon som vi har absolut INGEN nytta av just nu. KUL! :( Han sa att det skulle ske fasadrenoveringar snart, och att man kunde fixa det då. Mhm, när då rå? OM ETT PAR VECKOR!!! det går INTE för sig.

Han ringde upp och sa att han kunde snacka med en elkille eftersom det behövs en ny telelfonsladd. Nu ska HAN komma på måndag i alla fall. Hoppas för fan att det funkar då! För sen kan vi troligtvis som tidigast få bredbandet installerat nästa fredag igen! ;(

SUCK! :(

P.S
Fick bekräftelse om jackan förut, leveranstid 6-10 dagar. JAY!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Babbel:

Trackback